Koji internet koristite?
Re: Koji internet koristite?
da. duo gold valjda + uvezan sa telenor brojem.
edit: jebem ih bas sad vidim da su povecali za 100 din. Nije mi jasno kako ako sam bio pod ugovornom obavezom, zar ne bi trebali da me obaveste kao i da imam pravo da otkazem uslugu u tom slucaju? Ili su sam ugovor tako napravili da oni mogu sami da povecaju a da ja ne movu da raskinem.
edit: jebem ih bas sad vidim da su povecali za 100 din. Nije mi jasno kako ako sam bio pod ugovornom obavezom, zar ne bi trebali da me obaveste kao i da imam pravo da otkazem uslugu u tom slucaju? Ili su sam ugovor tako napravili da oni mogu sami da povecaju a da ja ne movu da raskinem.
A da, ti si sada u naselju
Meni na 2 lokacije jedu govna sa maksimalnim uploadom od 8, umesto da za iste pare imam 300/30.
Pitao da mi smanje download, a pojacaju upload, ali jok, samo odredjen broj kanala moze za upload, pa ne moze preko 8 Mb/s.
Za ugovor je sigurno tako, nisu sigurno ostavili da mora fiksno, nego da se prilagodjava...

Meni na 2 lokacije jedu govna sa maksimalnim uploadom od 8, umesto da za iste pare imam 300/30.
Pitao da mi smanje download, a pojacaju upload, ali jok, samo odredjen broj kanala moze za upload, pa ne moze preko 8 Mb/s.
Za ugovor je sigurno tako, nisu sigurno ostavili da mora fiksno, nego da se prilagodjava...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Štampali su na računima obaveštenje.
Racun mi stize na mejl i nije bilo obavestenja. Znaci sutra mogu da povecaju za 100eur i moram da placam do kraja ugovorne obaveze?
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ako si to potpisao onda da. Nisu valjda toliko podvalili?

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Objavili su 1. decembra na sajtu i na info kanalu, tako da je mogao da se raskine ugovor u decembru bez plaćanja penala.
01. dec 2017.
Promene cena usluga od 01.01.2018.
Poštovani korisnici,
Od 01. januara 2018. godine cena naknade za mesečno održavanje kablovskog distribucionog sistema i praćenje kablovske televizije, kao i cena D3i Start paketa biće povećane za 100 dinara.
Cena paketa koji nisu više u komercijalnoj ponudi i nemaju sadržanu stavku mesečnog održavanja kablovsko distribucionog sistema će takođe biti povećana za 100 dinara.
Pretplatnici imaju pravo raskida ugovora pre isteka perioda na koji je zaključen, bez obaveze plaćanja troškova u vezi sa raskidom, u roku od 30 dana pre početka promene cene.
Ovom prilikom ujedno obaveštavamo pretplatnike kablovskog operatora IKOM da će po završetku tehničke integracije IKOM sistema u SBB, biti u mogućnosti da sa SBB-om zaključe jedan od dve vrste ugovora po izboru i to pretplatnički ugovor zaključen na neodređeno vreme, prema važećim redovnim uslovima koje SBB nudi postojećim ili potencijalnim korisnicima; ili pretplatnički ugovor zaključen na određeno vreme, prema važećim promotivnim uslovima koje SBB nudi postojećim ili potencijalnim korisnicima.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
MTS je pre par dana razvukao optičke kablove u moj zgradi pa pokušavam da nađem neke pakete/cenovnike, no sem pričice i videa o tome na njihovom sajtu nema ništa. Navode da su brzine do 1 Gb ili tako nešto. Koliko košta to zadovoljstvo? Koristi li to neko već?
TT
TT
Ovo ti je cenovnik
https://www.mts.rs/privatni/internet/ku ... net-paketi
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
https://www.mts.rs/privatni/internet/ku ... net-paketi
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
- Saša
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
To sam video, no gde je tu 1 Gb? Ili ja nešto ne vidim dobro sa telefona? Pa sada imam 100/6 kod SBB-a.
TT
TT
To nije cenovnik za opticki, vec za obican net, a optickog jos uvek nema u ponudi.
Videcemo sta ce pre, to MTS-ovo pokrivanje Srbije optikom ili BG Metro.
Videcemo sta ce pre, to MTS-ovo pokrivanje Srbije optikom ili BG Metro.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Kod mene u zgradi su razvukli ima 4-5 meseci i jos nista. Evo cenovnik

- Saša
Kod mene uveli pre neki dan. I pritom probili cev sa vodom u hodniku na mom spratu i dobro se ispolivali. Šiklja voda, panika...
Zove me predsednik kućnog saveta, ja na poslu, pita - znam li kuda ide voda, da li kroz patos, ili je to grejanje - rekoh ne znam ali evo ti broj investitora koji je nadgradio sprat pa ga zovite i pitajte. 
TT

TT
Super je ova varijanta ovog Box 3 od 250/30, uzmes jos i mts postpaid paket i super.
Ako ovo zaista dodje, uzimam iste sekunde , posto sada vec mix xxl placam duplo, a 150/8 sbb net placam isto toliko.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ako ovo zaista dodje, uzimam iste sekunde , posto sada vec mix xxl placam duplo, a 150/8 sbb net placam isto toliko.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Prošli mesec potpišem na godinu sa mts produženje za mobilni i dobijem za 1200 dindži uz pretplatu i 100 gb mesečno po "najvećoj brzini u 4g mreži"(vidim da je brzo...64?)
Danas je 25. a ja potrošio 35 gigabajta. Više se na kompu ne kačim preko rutera nego preko mobilnog. Brže triput. I skidao preko torenta
i slao fajlove od 2 giga... ne mogu da potrošim. Meni ovo ok.
Danas je 25. a ja potrošio 35 gigabajta. Više se na kompu ne kačim preko rutera nego preko mobilnog. Brže triput. I skidao preko torenta
i slao fajlove od 2 giga... ne mogu da potrošim. Meni ovo ok.