Dobro veče
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Re: Dobro veče
Slažem se za to i za fiskalni... zato ja uvek stojim pored njega dok sipa ili najčešće ja sipam ...i mirna glava 

Suni ti sad na nekoj drugoj pumpi za jos 1000. Pa ako poleti kazaljka...
Kao sto rece Grujic, a to smo zajedno on, NexT i ja pricali jednom. Cini mi se da si i ti bio tu. Onda na splavu u Zemunu. Meni slicno bilo sa Cliom. U par dana sipao par puta po 500 din a on na rezervi pa rezervi, a nisam nesto presao... I onda kad mi vec dozlogrdilo natocim jos za 500 i ono pola rezervoara.
Istripuje se plovak, recimo.
Kao sto rece Grujic, a to smo zajedno on, NexT i ja pricali jednom. Cini mi se da si i ti bio tu. Onda na splavu u Zemunu. Meni slicno bilo sa Cliom. U par dana sipao par puta po 500 din a on na rezervi pa rezervi, a nisam nesto presao... I onda kad mi vec dozlogrdilo natocim jos za 500 i ono pola rezervoara.

Prijavi ih obavezno, a bord bi sigurno pokazao da je sipano. E zato za mene LUKOIL i ne postoji, jednostavno na njihove pumpe nesvracamDay Walker napisao:Nije mi prvi put da sipam dizel u svoj auto, dakle da siguran sam da se odmah mrdne -.-
I za 7l mora da pomeri kazaljku...
Isto tako, svaki put kad sipam, komp odmah promeni brojcano stanje...
Ovaj put se to nije desilo..
Fisklani je tu, na snimku se ne moze jasno videti da li pritiska ili ne dugme...
EDIT:
Zaboravio sam da napomenem da je coveku pre mene sipana indenticna kolicina goriva..
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Re: Одг: Dobro veče
Na istoj pumpi jucer...Day Walker napisao:LUKOIL LOPOVI
Dakle... Danas posle okupljanja, dodjem na Lukoil benzinsku stanicu u Bulevaru Oslovodjenja na Vozdovcu..
Auto mi je bio u rezervi, autonomija jos 50km...
Izasao ja da sipam, prilazi mi lik, kao ja cu ti sipati i kazem mu 1000rsd euro dizela... Sto mu dodje 7l
Odem ja platim, on kao sipao, sednem u auto, kazaljka i dalje zakucana...
Izadjem ja odem tamo i kazem meni gorivo koje sam platio, nije sipano... I tu krene svadja, ubedjivanje kako mi je sigurno sipano gorivo.. Na snimku se vidi da je lik kao stavio pistolj u rezervoar, gledao u ono sranjnce i djubretara(komunalaca)
Imao sam svega 80 km autonomiju,stanem sipam 1000 din...kazaljka se ne pomakne, km do empty stoji na istom!
U trenutku sam pomislio sto i ti..
Kasnije se kazaljka jedva primetno pomaknula na gore ali autonomija ne!
Ipak mala je to kol. goriva ,pa jos pri kraju rezervoara (sto je vazno)da bi auto reagovao.
Zanimljivo sto je ista pumpa

HTC
Ja pustam da sipaju samo na mojoj pumpi na kojoj sam svaki dan. Ono, svi radnici su iz kraja, godinama tu rade, i sjajni su ljudi.
Ako sam prinudjen da sipam na nekoj drugoj pumpi, iako pridju do rezervoara ja ih kulturno sklonim odatle...
A, stvar koja me najvise zivcira na pumpama, kazes npr da ti sipaju za 2000, i on ce da sipa za 1998,9 a nece da predje na 2001,4...
Jednom mi je na Dejtonki trazila 2 dinara koliko sam presao, na 5000. Ja je samo pogledao, i ona kao "pa dobro, ne mora"
A to sto vi meni ukradete 20 din svaki put kad podignem pistolj, to nikom nista
Ako sam prinudjen da sipam na nekoj drugoj pumpi, iako pridju do rezervoara ja ih kulturno sklonim odatle...
A, stvar koja me najvise zivcira na pumpama, kazes npr da ti sipaju za 2000, i on ce da sipa za 1998,9 a nece da predje na 2001,4...
Jednom mi je na Dejtonki trazila 2 dinara koliko sam presao, na 5000. Ja je samo pogledao, i ona kao "pa dobro, ne mora"

A to sto vi meni ukradete 20 din svaki put kad podignem pistolj, to nikom nista

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Meni se to desilo dvaput na Fabiji, jednom se nije ništa desilo ali je gorela rezerva i stajalo je 45km autonomija ali sam prešao 100km tako, a drugi put je sve došlo u normalu posle par desetina km, podigao autonomiju i ugasio lampicu.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Videcu veceras da li da ga provozam jos malo, ili da odem i da mu sunem ceo rezervoar pa da utvridm sta se desava...
Brzine idu u H-a !!!

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
I meni se desava isto. Pogotovo zimi, sipam za 500-800 din i ne pomeri mi se kazaljka(rezervoar 60l), i onda na sledecem sipanju se pomeri i za to sto sam ranije sipao, i za ovo novo gorivo.
Ali opet, cudno mi je da se to desava na novom automobilu i mirise mi na neku prevaru od strane Lukoil-a, pogotovo sto je neko pre tebe sipao za istu sumu. Samo je pitanje da li ti to mozes da dokazes.
Ali opet, cudno mi je da se to desava na novom automobilu i mirise mi na neku prevaru od strane Lukoil-a, pogotovo sto je neko pre tebe sipao za istu sumu. Samo je pitanje da li ti to mozes da dokazes.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Potajno se nadam da me nisu zahebali, ali sam vecim delom siguran da jesu... Kao da sam imao neki predosecaj... Jos smo danas spominjali pumpe i kradje i lose gorivo...
Brzine idu u H-a !!!

170 dinara benzin na Vencu 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ako hoće ovo će najlakše utvrditi. Vide kad je DW-u izdat fiskalni i koji je predhodni i u koje vreme je izdat na istom pištolju.NexT napisao:Wicker, dovoljno je da je onaj pre tebe sipao za 1000, dao kes i nije trazio racun. Ti dodjes odma posle njega, udjes unutra da platis a oni samo otkucaju njegov racun i sve ti uredno da...
A kako da dokaze da mu nisu sipali?Piros napisao:Prijavi ih obavezno, a bord bi sigurno pokazao da je sipano. E zato za mene LUKOIL i ne postoji, jednostavno na njihove pumpe nesvracamDay Walker napisao:Nije mi prvi put da sipam dizel u svoj auto, dakle da siguran sam da se odmah mrdne -.-
I za 7l mora da pomeri kazaljku...
Isto tako, svaki put kad sipam, komp odmah promeni brojcano stanje...
Ovaj put se to nije desilo..
Fisklani je tu, na snimku se ne moze jasno videti da li pritiska ili ne dugme...
EDIT:
Zaboravio sam da napomenem da je coveku pre mene sipana indenticna kolicina goriva..
Pumpadzija je mogao posle izdavanja fiskalnog rucuna da tih 7l naspe u kantu i da mu se stanje po papirima poklopi.
Ili se zalis na licu mesta ili nista.
OMV, vec skoro 10 godina... Dodjem, sipam SAM, odem unutra i platim, niko me nista ne pita, ne pipa mi auto, ne isprska auto gorivom kada vadi pistolj itd... Ako me potkradaju, morali bi to da podese na samom aparatu za tocenje, u sta ne verujem.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Texonja napisao: Dodjem, sipam SAM, odem unutra i platim, niko me nista ne pita, ne pipa mi auto, ne isprska auto gorivom kada vadi pistolj itd...

Ovo radim na svim pumpama, ako priđe pumpadžija da toči, lepo kažem: "hvala, sam ću"

Never Say Never Again
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Floyd napisao: Pumpadzija je mogao posle izdavanja fiskalnog rucuna da tih 7l naspe u kantu i da mu se stanje po papirima poklopi.

Da, bas ce 7 litara da se vidi u papirima

Pa u zavisnosti od temperature, gorivo u tankovima menja zapreminu za mnogo vise od 7l...