Ne brže od života!
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Re: Ne brže od života!
Webasto se pregrejao....
Gradski autobus sleteo u parcelu bivše kasarne "Bubanjski heroji"
https://www.juznevesti.com/Hronika/Grad ... ji.sr.html

https://www.juznevesti.com/Hronika/Grad ... ji.sr.html

To ti u komsiluku :-(
Jedna od idiotskijih emisija koju sam video je ona na o2 (poseljačeni b92) poslepodne gde puštaju klipove sa youtube i krljanja kola.
Žalosno mi kao i ove gore slike. Ali je neverovatna količina idiota i bolesnika koji se naslađuju tuđom nesrećom.
Koliko god je neko mentol pa napravio sranje i slupao se je manje bitno od toga koliko je ljudi bilo u tim kolima a da ne pričam
o ljudima koje je unesrećio. I još takva sranja od emisija imaju nešto što se zove "urednik" i "voditelj".
Žalosno mi kao i ove gore slike. Ali je neverovatna količina idiota i bolesnika koji se naslađuju tuđom nesrećom.
Koliko god je neko mentol pa napravio sranje i slupao se je manje bitno od toga koliko je ljudi bilo u tim kolima a da ne pričam
o ljudima koje je unesrećio. I još takva sranja od emisija imaju nešto što se zove "urednik" i "voditelj".

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Totalno idiotski, i onda "komentator" daje visokointeligentne komentare, a sve satro saljivom fazonu...kreteni.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
Meni je najgore od svega toga da je to kao neko smislio dobija prostor na Tv i platu, samo što je ukucao na yt ''RUSSIA ROAD RAGE/ACCIDENTS'' i komentariše to. Šta je on, kao novinar neki?
Btw sada po yt ima i USA, EU sve isto. Dobro, lepša kola i infrastruktura, ali opet gomila tuča, besa, glupaka, saobraćajki.
Kad gledaš ove ruske neverovatno koliko neoprezno voze po tom njiihovom krš vremenu i jos gorim putevima. Prosto neke nesreće su totalna glupost.
Btw sada po yt ima i USA, EU sve isto. Dobro, lepša kola i infrastruktura, ali opet gomila tuča, besa, glupaka, saobraćajki.
Kad gledaš ove ruske neverovatno koliko neoprezno voze po tom njiihovom krš vremenu i jos gorim putevima. Prosto neke nesreće su totalna glupost.
Stvatno je mučno gledati i slušati to. Pijani Rusi su neiscrpan izvor raznih sranja...
Zamalo
@Velja
Ne bih se složio sa tobom. Pre desetak godina su Rusi i Ukrajinci počeli masovno da uzimaju kamere zbog namerno izazivanih čukanja i skakanja pešaka pod kola. Posle je postalo "moderno" kačiti na yt. Isto a i gore imaš na dashcam europe samo što oni filtriraju snimke. A samo te dve zemlje imaju 200 miliona stanovnika.
Ništa manje kod nas nema takvih gluposti. Procentualno.
Ne bih se složio sa tobom. Pre desetak godina su Rusi i Ukrajinci počeli masovno da uzimaju kamere zbog namerno izazivanih čukanja i skakanja pešaka pod kola. Posle je postalo "moderno" kačiti na yt. Isto a i gore imaš na dashcam europe samo što oni filtriraju snimke. A samo te dve zemlje imaju 200 miliona stanovnika.
Ništa manje kod nas nema takvih gluposti. Procentualno.
I kod nas pijani voze...
Jednom me prijateljica zamolila da nju i ćerku (6 godina) vozim. Na moje - samo da stavim autosedište je rekla: Ma ne treba, NE VOLI ONA da sedi u tome ?!?
Do tad sam je smatrao inteligentnom. Posle toga sam je nazvao idiotom. Lako je napraviti dete - to i budale mogu.
Do tad sam je smatrao inteligentnom. Posle toga sam je nazvao idiotom. Lako je napraviti dete - to i budale mogu.
Valjda u Rusiji osiguravajuce kuce obavezuju osiguranike za dashcam.
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
Sve su mi ovo sami Rusi rekli u razgovoru, posle gledaš i na snimke drugačije. Evo o čemu sam pisao:
Kod nas postoje "šeme" kad se nešto desi ali je to u Rusiji postalo deo folklora i veoma unosan biznis ...
https://www.rbth.com/politics_and_socie ... sia_784350
Kod nas postoje "šeme" kad se nešto desi ali je to u Rusiji postalo deo folklora i veoma unosan biznis ...
https://www.rbth.com/politics_and_socie ... sia_784350
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Strasno sta rade.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money