In Memoriam
Re: In Memoriam
Šta mu je bilo ako nije neukusno pitati? Iznenadila me vest. Nek počiva u miru
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Tako je, bilo je vec reci o tome.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Nisam ispratio. Baš šteta za njega
- 123456
- Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
- Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna
Pamtice ga i oni koji nisu bas ljubitelji automobila, svi mi koji letujemo u Grčkoj, uzivanje je bilo pratiti njegove patrole. Saučešće porodici...
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Kad se podvuce crta na kraju života, Mirko je sigurno uradio dosta pozitivnog za bezbednost u saobraćaju. Učio je široku populaciju i šta su zimske gume, i šta su dečija sedišta, i kako izgleda kreš test, a nije se libio ni da pozove ministra, ili bar nekog pomoćnika ili načelnika da ga pita zašto je taj i taj propis suprotan zdravom razumu, zašto je ta i ta raskrsnica loše rešena... Često je to bila borba sa vetrenjačama, kao što je u skoro svemu u Srbiji, ali je svakako bio javna ličnost broj u toj borbi za povećanje bezbednosti, pa i da kažemo za prava vozača.
Imao je i kritičare, ali niko drugi nije radio ništa tako ni u pribliznom obimu. Šta god da je radio pogrešno, mislim da ne može da potre pozitivan uticaj. RIP M.A.
Imao je i kritičare, ali niko drugi nije radio ništa tako ni u pribliznom obimu. Šta god da je radio pogrešno, mislim da ne može da potre pozitivan uticaj. RIP M.A.
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Ode Mirko...
Sećam se PRVE verzije špice SAT na kojoj Mirko na kraju iste driftuje Opel Omegom 3.0. Sa sve škripanjem guma.
Послато са D6603 уз помоћ Тапатока
Sećam se PRVE verzije špice SAT na kojoj Mirko na kraju iste driftuje Opel Omegom 3.0. Sa sve škripanjem guma.
Послато са D6603 уз помоћ Тапатока
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Slažem se. Slava mu.
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Slava mu.
Sećam se kad je počinjao, jednom nedeljno par minuta u nekom Jutarnjem programu ili tako nešto.
Sećam se kad je počinjao, jednom nedeljno par minuta u nekom Jutarnjem programu ili tako nešto.
- Kabe
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 05:47
- Garaža: Japanska vozila
*Predejanusteva_anya napisao: 01 Apr 2018, 20:20 Da mu podignu spomenik u Predejanima!
Volim da gledam SAT, prilagodio je emisiju sirim masama. Cenim sto je promovisao bezbednu voznju. SAT imam u cekaonici uvek.
Neka mu je laka zemlja.
Da li?
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
SAT vise nikada nece biti isti.
Sinoc kada sam procitao, sok, neverica. Ali skoro kada sam procitao da je rekao kako se kao super oseca I kako je sve ok, tacno sam naslutio ovo. Ne mogu da zamislim brend SAT bez njega.

Laka mu zemlja...
O pokojniku sve najbolje, ali SAT će tek sad da se uzdigne na nivo kakav mu budžet i uslovi omogućavaju.
O pokojniku sve najbolje, ali SAT će tek sad da se uzdigne na nivo kakav mu budžet i uslovi omogućavaju.