Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Imao sam letos problem sa telefonom. MTS takođe. Samsung. Crkla matična ploča. Pola radilo pola nije.
Odneo tel sa računom i garancijom, oni ga poslali za BG. Meni dali zamenski. Trajalo par dana. Sve regularno.
Prvo su ga ispregledali sa svih strana i napisali da nema fizičkih oštećenja. Promobi takođe.
Još je pod garancijom pa čuvam svu papirologiju. Evo.
Odneo tel sa računom i garancijom, oni ga poslali za BG. Meni dali zamenski. Trajalo par dana. Sve regularno.
Prvo su ga ispregledali sa svih strana i napisali da nema fizičkih oštećenja. Promobi takođe.
Još je pod garancijom pa čuvam svu papirologiju. Evo.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ima li neko iskustava sa jeftinim smart satovima za decu? Oni što imaju GPS, ograničene (hitne) pozive itd...
TT
TT
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Ja ćerki uzeo jedan od tih jeftinih i radi odlično, naći ćeš ga pod genetičkom Q90 oznakom, plaćen oko 20$ na ebay-u.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Kupio sam ovaj mic na aliexpress. Dobar je, kvalitetan. Treba mi jer dok šetam pseto uvek sam na whatsApp-u sa mojima, tj. šaljem audiomessage prijateljima i mojima dole i zbog vetra sam uzeo ovaj mic.

Problem je sledeći: kad ga priključim, automatski ga detektuje kao slušalice (ikona slušalice se pojavi u gornjem desnom uglu) i mic ne radi. Šta da mu radim?

Problem je sledeći: kad ga priključim, automatski ga detektuje kao slušalice (ikona slušalice se pojavi u gornjem desnom uglu) i mic ne radi. Šta da mu radim?
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- pedja
- član 001
Takav je bio u MTS, za neke sulude pare.nuk napisao:Ja ćerki uzeo jedan od tih jeftinih i radi odlično, naći ćeš ga pod genetičkom Q90 oznakom, plaćen oko 20$ na ebay-u.
Koliko mu treba interneta? Mogu li mu se zabraniti odlazni pozivi, osim ka predefinisanim (roditeljima)?
TT
- nuk
- Kontakt:
Ovaj šije taj iz mts-a po svim parametrima, mnogo više funkcija ima.
Interneta troši baš malo, mi smo uzeli one maxi karzice sa besplatnim pozivima međusobno tako da se kredit trošio samo za internet, recimo da dopuna od 200din traje po dva tri meseca.
Interneta troši baš malo, mi smo uzeli one maxi karzice sa besplatnim pozivima međusobno tako da se kredit trošio samo za internet, recimo da dopuna od 200din traje po dva tri meseca.
- pedja
- član 001
A tih maxi dopuna do sada imam bar milion dinara i ne znam čemu služe 
Hvala Nuče!
TT

Hvala Nuče!
TT
.
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

- nuk
- Kontakt:
Nisam ti odgovorio na poslednje pitanje.pedja napisao:Takav je bio u MTS, za neke sulude pare.nuk napisao:Ja ćerki uzeo jedan od tih jeftinih i radi odlično, naći ćeš ga pod genetičkom Q90 oznakom, plaćen oko 20$ na ebay-u.
Koliko mu treba interneta? Mogu li mu se zabraniti odlazni pozivi, osim ka predefinisanim (roditeljima)?
TT
Odlazni pozivi su mogući ka kontaktima iz imenika koji ti kreiraš putem aplikacije, nema mogućnosti poziva ka drugim brojevima.
Što se ostalih funkcija tiče, pored poziva, mogućnost lociranja putem gps-a i baznih stanica (kada je u zatvorenom prostoru), dosta je precizno, slanje tekstualnih poruka ka satu, zvučnih poruka od sata, dugme za brzi sos poziv, funkcija telefoniranja dosta dobra, mikrofon i zvučnik funkcionalni skroz, mogućnost podešavanja upozorenja kada se sat skine sa ruke ili kada zađe van predefinisanih granica na mapi (kome je bitno tako nešto), step counter i tako neke gluposti, mogućnost prisluškivanja okoline

Nije kabast i težak, vodotporan dovoljno, upravlja se putem aplikacije koja je ružna a funkcionalna, može da sw instalira na koliko god hoćeš uređaja i sa svakog upravlja satom podjednako.
- pedja
- član 001
Hvala ti još jednom!
TT
TT
Ovo screenshot iz klipa za redmi 5 pro?HKS napisao:.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Vrhunska stvar ovaj android auto. Lepo sljaka.

Za redmi note 5 Kina koji u stvari jeste indijski rn5 pro ali sa manjom aperturom. Sto je, jelte, i bolje.stefanan napisao:Ovo screenshot iz klipa za redmi 5 pro?HKS napisao:.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
- LukaMaletin
- Pridružio se: 31 Maj 2015, 23:43
- Garaža: Renault Clio 1.5 dci 2015
Gde u NS uzeti bateriju za Nexus 5. Ne treba mi servis , znam sam da zamenim.
Sent from my XT1635-02 using Tapatalk
Sent from my XT1635-02 using Tapatalk