Dobro veče
- 123456
- Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
- Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna
Re: Dobro veče
U pravu si onda da je nista, prosto smesno 

- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Današnja ruta : Novi Sad - Sonta - Apatin - Sombor - Apatin - Aleksa Šantić - Vrbas - Novi Sad. Od 5:30 do 18:20. Kilometara : 340. Belu mačku ne vidim...
Послато са D6603 уз помоћ Тапатока
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Ja uvek "sunem zijadu" u tag. Uplatim više ako idem npr, za Grčku. Ovako do BG-a i nazad, 2-3 puta mesečno, uvek uplatim 1000 pa kad padne ispod 500 - dopunim.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Drugar treba da skine reklamne nalepnice sa kola. Ima li neko preporuku ko bi to u NS-u mogao lepo da uradi?
- 123456
- Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
- Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna
Evo jedne zanimljive price o cepljenju i znacaju istog.
Zena je prosle nedelje bila na tečaju u Novom Sadu. Bilo njih 20tak. Neko iz Rumunije, neko iz Grcke, neko iz Švice, Makedonije i ostalo Novi Sad i Beograd. Juce su zvali iz Novog Sada u Slo na epidemiologiju i javili da je jedan od učesnika bio zarazen virusom morbilla. Radi se o starijem tehnicaru koji im je namestao aparaturu. Dobio je osip u petak uvece 23.3. Oni su mu uradili testove i dokazali virus u ponedeljak. A u Slo javili tek u cetvrtak, da provere da li su ucesnici iz Slo bili vakcinisani
Zamislite tu neodgovornost. Prva greska je bila sto u startu svim ucesnicima nije javljeno da je covek dobio osip jos u petak 23.3. radi provere antitela i vakcinacije jer ako nisu bili vakcinisani dva puta, vakcinise se u prvih 72 h od ispostavljnosti. Naravno da tada nisu mogli sa sigurnoscu da tvrde ali su morali na naprave prvi korak na osnovu same kliničke slike. Drugo, jel moguce da laboratorij ne radi vikendom i da su za rezultate morali da cekaju ponedeljak? I kao trece, dobili rezultate u ponedeljak a javili tek juce, u cetvrtak!? Znaci sta su cekali tri dana?! I tu se radi o 20tak lekara koji su u svakodnevnom kontaktu sa ogromnim brojem ljudi i to u 5,6 razlicitih drzava. Jeste da postoji period inkubacije u proseku 14 dana kada mogu da se pojave simptomi i osip i da osoba moze da prenese virus 4 dana pre toga ali je svejedno trebalo brze da se reaguje.
Ne znam, ne osudjujem nikog, samo mi neke stvari nisu jasne

Zena je prosle nedelje bila na tečaju u Novom Sadu. Bilo njih 20tak. Neko iz Rumunije, neko iz Grcke, neko iz Švice, Makedonije i ostalo Novi Sad i Beograd. Juce su zvali iz Novog Sada u Slo na epidemiologiju i javili da je jedan od učesnika bio zarazen virusom morbilla. Radi se o starijem tehnicaru koji im je namestao aparaturu. Dobio je osip u petak uvece 23.3. Oni su mu uradili testove i dokazali virus u ponedeljak. A u Slo javili tek u cetvrtak, da provere da li su ucesnici iz Slo bili vakcinisani

Zamislite tu neodgovornost. Prva greska je bila sto u startu svim ucesnicima nije javljeno da je covek dobio osip jos u petak 23.3. radi provere antitela i vakcinacije jer ako nisu bili vakcinisani dva puta, vakcinise se u prvih 72 h od ispostavljnosti. Naravno da tada nisu mogli sa sigurnoscu da tvrde ali su morali na naprave prvi korak na osnovu same kliničke slike. Drugo, jel moguce da laboratorij ne radi vikendom i da su za rezultate morali da cekaju ponedeljak? I kao trece, dobili rezultate u ponedeljak a javili tek juce, u cetvrtak!? Znaci sta su cekali tri dana?! I tu se radi o 20tak lekara koji su u svakodnevnom kontaktu sa ogromnim brojem ljudi i to u 5,6 razlicitih drzava. Jeste da postoji period inkubacije u proseku 14 dana kada mogu da se pojave simptomi i osip i da osoba moze da prenese virus 4 dana pre toga ali je svejedno trebalo brze da se reaguje.
Ne znam, ne osudjujem nikog, samo mi neke stvari nisu jasne

- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Brate ja na prste ruku ne znam da li mogu da nabrojim stvari koje su mi jasne u apsurdistanu.Ne znam, ne osudjujem nikog, samo mi neke stvari nisu jasne![]()
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Borba protiv naplate putarina
HAOS U ALBANIJI: Protest zbog putarine, zapaljena naplatna stanica
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299 ... na-stanica
TT
HAOS U ALBANIJI: Protest zbog putarine, zapaljena naplatna stanica
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299 ... na-stanica
TT
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Srećan Uskrs i Cveti!!!
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
Semafor na uglu Nebojsine i Bulevara oslobodjenja. Da li uslovno desno vazi samo za skretanje u Krusedolsku ili i za Bulevar u pravu ka Slaviji?
Važi i za Bulevar.
Zeleno treba samo ako se seče Bulevar ka Tiršovoj.
Zeleno treba samo ako se seče Bulevar ka Tiršovoj.
Hvala, i ja bih rekao isto, cesto prolazim tuda pa vidim da se ljudi dvoume.
Uslovno zeleno tu stoji decenijama.
Skretanje u Krušedolsku je čak dugo bilo zabranjeno znakom (da se ne bi zadržavao saobraćaj), a dozvoljeno je pre par godina.

Ђенерал Јанковић