Sent from my iPhone using Tapatalk
Dobro veče
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Dobro veče
Vozim od 2006. i uvek je bilo dozvoljeno desno, tako da ima malo vise od par godina 
Brzine idu u H-a !!!

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
I ja proživeh tolike godine u BGu, skrenuo sam tu milion puta, a nisam imao pojma da je to Krušedolska, mislio sam da je sve Katanićeva 
TT
TT
A kako se tada ulazilo u ulicu? Nešto ne mogu da se setim toga. Možda je iz Bulevara Oslobođenja bila zabrana?snork napisao: 02 Apr 2018, 21:13 Skretanje u Krušedolsku je čak dugo bilo zabranjeno znakom (da se ne bi zadržavao saobraćaj), a dozvoljeno je pre par godina.
Mozda se ulazilo iz Bulevara?
Inace za uslovno znam da postoji otkad ikad i da se tu uvek moglo skrenuti u Bulevar, ali vidim da su od rekonstrukcije ljudi jos vise zbunjeni. Cesto se vracaju u srednju traku pa nastave dole ka Slaviji ili stoje na crveno, iako postoji uslov, i opet se ukljuce u Bulevar.
Takodje vidim da su i na uglu sa Pasterovom sad stavili uslovno, nepotrebno, i tu je tek problem. Ne mozes da prodjes jer jure niz Bulevar automobili, tramvaji, pesaci a ovi iza legli na sirenu.
Inace za uslovno znam da postoji otkad ikad i da se tu uvek moglo skrenuti u Bulevar, ali vidim da su od rekonstrukcije ljudi jos vise zbunjeni. Cesto se vracaju u srednju traku pa nastave dole ka Slaviji ili stoje na crveno, iako postoji uslov, i opet se ukljuce u Bulevar.
Takodje vidim da su i na uglu sa Pasterovom sad stavili uslovno, nepotrebno, i tu je tek problem. Ne mozes da prodjes jer jure niz Bulevar automobili, tramvaji, pesaci a ovi iza legli na sirenu.
Pa i govorim o Bulevaru oslobođenja (JNA). Svejedno da li se dolazi njime od Autokomande, ili se uključuje iz Nebojšine. Jedino što je je u drugom slučaju skretanje neposredno posle semafora sa strelicom i uključenja.
@Day Walker
Možda ima više od 10 godina, ali je sigurno posle "demokratskih promena".
Svojevremeno sam redovno išao u PC Press koji se nalazio u toj ulici, kako bih kupio njihov časopis (bilo je jeftinije nego na kiosku). Baš su nervozno trubili onima koji su pokušavali da skrenu i pored znaka. Zapravo, mislim da je sklonjen prilikom uređivanja platoa oko Hrama sv. Save, kada je sređena i Krušedolska.
@Ralee
Od ove poslednje rekonstrukcije Bul. oslobođenja, nisam prošao njime u svojstvu vozača, a Nebojšinom nisam prošao uopšte.
@Day Walker
Možda ima više od 10 godina, ali je sigurno posle "demokratskih promena".
@Ralee
Od ove poslednje rekonstrukcije Bul. oslobođenja, nisam prošao njime u svojstvu vozača, a Nebojšinom nisam prošao uopšte.
Ђенерал Јанковић
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Mogu oni da emigriraju sa diplomama gde hoce, ali dzaba. Bitno je da se salje live sa zurke.

Sent from my P10 Lite using Tapatalk

Sram ih bilo sto nisu smece trpali u dzepove!
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
- shandu90
Da znas. Mogli su u..ane kese da obezbede, realno. Ne ocekuje se da bude sterilno posle zurke. Ni na Keju nije nista bolja situacija. Piju, prde (i umno i fizicki) i odu.
Oćel ova kiša da opere so s puteva? Novi Beograd.
Bila je već ta kiša. Ona iz Sahare. A i u nedelju, kad su oba auta bila oprana.
- Vlada11070
- Pridružio se: 29 Jan 2017, 01:33
Ja samo pomislim da operem auto, krene kiša da pada! 

- shandu90
Ja sam prosle nedelje 2x oprao auto. Oba puta je bio urnisan u roku od 24h.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ja juce oprah kola, danas je vec kao da ga nisam nikad prao.
Brzine idu u H-a !!!

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Jutros samo što smo uzeli auto sa pranja (crne boje, naravno), pade kiša, koju niko nije video. Prljaviji ispade nego pre pranja.
TT
TT
- shandu90
Sad nesto pada sa drveca, neki cudni cvetovi i to u velikim kolicinama. Da ne govorim o hashtagu golubova, osim ako mi se Remi Gillard nije iskenjao po gepeku i zadnjem staklu.