2017 BMW Series 8 Coupe/Cabriolet
Re: 2017 BMW Series 8
Ne kapiram bas u koji segment će ovo da spada, ne izgleda mi kao da puca na S klasu kupe, mnogo je više kupe i sportski orjentisan, već na prvi pogled fali elegancije.
Ali izgleda mi I veće od serije 6, možda žele da pokriju oba segmenta. Dal nas očekuje i GC verzija, ili neka serija 5 coupe u budućnosti... Ne sumnjam da će biti izdrkavanje, ali nikako ne mogu da ga smestim u neku klasu na osnovu slika
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Ali izgleda mi I veće od serije 6, možda žele da pokriju oba segmenta. Dal nas očekuje i GC verzija, ili neka serija 5 coupe u budućnosti... Ne sumnjam da će biti izdrkavanje, ali nikako ne mogu da ga smestim u neku klasu na osnovu slika
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Dobro si rekao, S klasa kupe
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
I dalje mi nije jasno ukidanje 6GC. Ajde kupe nekako i razumijem, da se medjusobno ne jedu.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Pa upristojili su malo 6GT, racunaju verovatno da ce da zauzme mesto 6GC u klasi sa A7 i CLS a da novi 8GC bude sa AMG GT4 i Panamerom. 6GC je i do sad bio malo ekskluzivniji od A7 i CLS.
Nista ekskluzivniji nije bio, osim po ceni.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Pa normalno kad je najslabiji motor bio 308ks a kod ova druga dva 204ks.
Sta znam, Mercedes je nudio 2.2 motor. Toliko nisko ni Audi nije isao, iako je bio A7 sa prednjim pogonom.
Tom logikom, Bmw 6gc je najmanje ekskluzivan, jer je nudio najslabiji motor u sportskoj varijanti, pa zasto i taj vise kosta?
Takodje, CLS ima daleko jace motore od 6GC, a jeftiniji je oko 20k.
Prethodni CLS je imao samo 3.0+ motore, pa nije bio nista skuplji od ovog CLS-a, tako da ta prica da je slabiji Bmw 6gc skuplji od jaceg i brzeg CLS-a, zato sto ovi imaju i 2.2 dizel, zaista nema veze sa realnoscu.
Evo, sada imaju samo 3.0 motor, pa ne kosta CLS nista vise od prethodnog.
640i Xdrive sa 320ks kosta 88.300e, a CLS 450 4matic sa 367ks, kosta 70.900e.
To je 17.500e razlike, za sporiji auto iste klase.
Ekskluzivniji je zato sto je preskup. Malo njih ce da se opredeli za Bmwa 6gc po ceni Panamere.
Takodje, CLS ima daleko jace motore od 6GC, a jeftiniji je oko 20k.
Prethodni CLS je imao samo 3.0+ motore, pa nije bio nista skuplji od ovog CLS-a, tako da ta prica da je slabiji Bmw 6gc skuplji od jaceg i brzeg CLS-a, zato sto ovi imaju i 2.2 dizel, zaista nema veze sa realnoscu.
Evo, sada imaju samo 3.0 motor, pa ne kosta CLS nista vise od prethodnog.
640i Xdrive sa 320ks kosta 88.300e, a CLS 450 4matic sa 367ks, kosta 70.900e.
To je 17.500e razlike, za sporiji auto iste klase.
Ekskluzivniji je zato sto je preskup. Malo njih ce da se opredeli za Bmwa 6gc po ceni Panamere.
Poslednja izmena od Xepoj87 u 05 Mar 2018, 23:52, izmenjeno 1 put ukupno.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Zar nije prethodni cls imao i 2.2 u ponudi?
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Zaboravio sam prvo da nije vise aktuelan, mislio sam na prvog CLS-a 
Sustina je da ni kupci nisu ovce, pa se CLS uvek prodavao 30-150% bolje od sve tri verzije Bmwa 6 zajedno.
Jako je bitno da 6 kupe i 6 kabrio nisu imali nikakvu konkurenciju u toj klasi, a realno su brutalni automobili i prelepi, te da ni pored toga nisu uspeli da nateraju kupce da pljusnu toliku lovu na tu klasu automobila.
I svega 10% te prodaje CLS-a iznose CLS 220 CDI i CLS 250 CDI.

Sustina je da ni kupci nisu ovce, pa se CLS uvek prodavao 30-150% bolje od sve tri verzije Bmwa 6 zajedno.
Jako je bitno da 6 kupe i 6 kabrio nisu imali nikakvu konkurenciju u toj klasi, a realno su brutalni automobili i prelepi, te da ni pored toga nisu uspeli da nateraju kupce da pljusnu toliku lovu na tu klasu automobila.
I svega 10% te prodaje CLS-a iznose CLS 220 CDI i CLS 250 CDI.
Poslednja izmena od Xepoj87 u 05 Mar 2018, 23:51, izmenjeno 1 put ukupno.
Mozda planiraju da izbace i 8GC ko znam. Zadnji deo je nekako malo cudan. Videcemo kako ce to uzivo da izgleda. Jel zvanicna premijera u zenevi?
Odlicno izgleda ovo. Samo taj zadnji kraj videcemo kako ce izgledati uzivo.
Cena za ovaj M8 sigurno preko 150k eura...

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

https://f92.bimmerpost.com/forums/showt ... ?t=1483176The 24 Hours of Le Mans is the world's oldest active sports car race in endurance racing, held annually since 1923 near the town of Le Mans, France and is considered is one of the most prestigious automobile races in the world. For the 24 Hours of Le Mans (15-17 June 2018) winners will provided a full experiential packages with a Highlight,..the world premiere of the all-new BMW 8 Series on Friday night.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...