One su 9k komad? To mi prevazilazi budžet. 6500 mi je po gumi budžet 7000 maxdag81 napisao:Hankook k115
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
Sent from my iPhone using Tapatalk
One su 9k komad? To mi prevazilazi budžet. 6500 mi je po gumi budžet 7000 maxdag81 napisao:Hankook k115
dag81 napisao: 11 Apr 2018, 22:34Kaze bokovi solidno jaki, a fulda hp to nije.ivancho napisao:Fulda EcoControl HP
Po dimenziji rekao bih da je u pitanju neki C segment prosečnih performansi. Ja imam Savu Intensa HP i smatram da je odličan izbor.megameda napisao: 12 Apr 2018, 09:38 Pozdrav, potrebna pomoć oko kupovine novih letnjih guma. Dimenzije 195/55/16, na autu bile Continental-ke 7 godina i došlo vreme za zamenuBudžet ograničen, razmišljam između Tigar high performance i Sava intensa hp. Voleo bih da čujem neki drugi predlog za ovu dimenziju, unapred zahvalan
Da, prenosi se kroz vešanje, uglavnom kroz torziju. Treba pametno izabrati gume na O3 sa torzijom, pogotovo kad je karavan u pitanju.
Koja guma od 15 cola je dobra za oktaviunidza napisao:Da, prenosi se kroz vešanje, uglavnom kroz torziju. Treba pametno izabrati gume na O3 sa torzijom, pogotovo kad je karavan u pitanju.
Većina automobila sa torzijom deli problem.