Sniženja i promocije ovlašćenih distributera
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Sniženja i promocije ovlašćenih distributera
BMW kampanjama “Ne čekajte sutra” su se od aprila 2018. pridružili BMW modeli Serije 1 i Serije 3 u ediciji M Sport Shadow, kao i BMW Serije 2 Active Tourer Sport koji prilikom kupovine donose uštede između 4.000€ i 11.000€ u zavisnosti od modela i konfiguracije.
BMW 116i u ediciji M Sport Shadow dostupan je po posebnoj ceni od 22.990€ i donosi više od 4.000€ uštede u odnosu na redovnu cenu. Ovaj model poseduje benzinski turbo agregat zapremine 1.499 cm3 i 109 KS, a od opreme iz M Sport Shadow paketa bismo izdvojili M Sport vešanje, M kožni volan, M aerodinamički paket, LED svetla i LED svetla za maglu, parking senzore pozadi, sportska sedišta za vozača i suvozača i multifunkcije na volanu.
BMW 318d u ediciji M Sport Shadow dolazi sa uštedom od 11.112€ i dostupan je po posebnoj ceni od 36.990€. Poseduje turbo dizel agregat od 1.995 cm3 i 150 KS, automatski osmostepeni menjač, a od opreme izdvajamo: runflat gume, kameru za vožnju u nazad, grejače prednjih sedišta, adaptivna LED svetla i LED asvetla za maglu, HiFi sistem ozvučenja, a kao deo M Sport Shadow paketa, M alu felne 18 inča “M Star-spoke 400 M”, M Sport vešanje, M kožni volan, M aerodinamički paket, sportska sedišta i parking senzore i napred i pozadi.
Model BMW Serije 2 Active Tourer Sport dostupan je za 27.990€ i uštedom od preko 5.000€. Radna zapremina agregata je 1.496 cm3 i ima 116KS. Poseduje sedmostepeni automatski menjač sa dvostrukim kvačilom, multifunkcijski volan, parking senzore pozadi, LED farove i LED svetla za maglu, a iz Sport line paketa izdvajamo: sportski kožni volan, alu felne od 17 inča “Double spoke style 549” i sportska prednja sedišta.
http://blog.garaza.rs/ne-cekajte-sutra- ... om-aprila/
BMW 116i u ediciji M Sport Shadow dostupan je po posebnoj ceni od 22.990€ i donosi više od 4.000€ uštede u odnosu na redovnu cenu. Ovaj model poseduje benzinski turbo agregat zapremine 1.499 cm3 i 109 KS, a od opreme iz M Sport Shadow paketa bismo izdvojili M Sport vešanje, M kožni volan, M aerodinamički paket, LED svetla i LED svetla za maglu, parking senzore pozadi, sportska sedišta za vozača i suvozača i multifunkcije na volanu.
BMW 318d u ediciji M Sport Shadow dolazi sa uštedom od 11.112€ i dostupan je po posebnoj ceni od 36.990€. Poseduje turbo dizel agregat od 1.995 cm3 i 150 KS, automatski osmostepeni menjač, a od opreme izdvajamo: runflat gume, kameru za vožnju u nazad, grejače prednjih sedišta, adaptivna LED svetla i LED asvetla za maglu, HiFi sistem ozvučenja, a kao deo M Sport Shadow paketa, M alu felne 18 inča “M Star-spoke 400 M”, M Sport vešanje, M kožni volan, M aerodinamički paket, sportska sedišta i parking senzore i napred i pozadi.
Model BMW Serije 2 Active Tourer Sport dostupan je za 27.990€ i uštedom od preko 5.000€. Radna zapremina agregata je 1.496 cm3 i ima 116KS. Poseduje sedmostepeni automatski menjač sa dvostrukim kvačilom, multifunkcijski volan, parking senzore pozadi, LED farove i LED svetla za maglu, a iz Sport line paketa izdvajamo: sportski kožni volan, alu felne od 17 inča “Double spoke style 549” i sportska prednja sedišta.
http://blog.garaza.rs/ne-cekajte-sutra- ... om-aprila/
Posetite www.garaza.rs !
Dacia Dokker N1 i VAN: Nude prilagodljiv prostor za život bez granica – Sajamska ponuda nastavlja se u aprilu
Dokker je prvi pravi kombi u Dačijinoj paleti. To je praktično i zaista višenamensko vozilo koje može da se prilagodi svim vašim potrebama, bez obzira na to da li je reč o putničkom ili teretnom prostoru, a svi će putovati u najvećoj udobnosti.
DOKKER N1 – Dokker spaja velike teretne mogućnosti malog privrednog vozila s udobnošću putničkog automobila.
U verziji sa dizel motorom 1.5 dCi 75 cena je 10.208 € bez PDV-a
*pravo na odbitak PDV-a imaju svi koji posluju u sistemu PDV-a
U okviru sajamske akcije u mesecu aprilu sve kupce Dačija vozila očekuje jedan osnovni servis kao i 5 godina produžene garancije / 100.000 km
DOKKER VAN – Korisna zapremina po nenadmašnoj ceni od 7.940 eur*
Dokker Van je vozilo za profesionalce koji traže praktičnost. Pouzdan je i otporan, a njegove velike teretne mogućnosti obezbeđuju vam bezbrižan prevoz sve opreme
Model Dokker Van u verziji sa benzin motorom 1.6 SCe 100 je 9.528 €
Cena bez PDV-a* : 7.940 €
U okviru sajamske akcije u mesecu aprilu sve kupce Dačija vozila očekuje jedan osnovni servis kao i 5 godina produžene garancije / 100.000 km
Dokker je prvi pravi kombi u Dačijinoj paleti. To je praktično i zaista višenamensko vozilo koje može da se prilagodi svim vašim potrebama, bez obzira na to da li je reč o putničkom ili teretnom prostoru, a svi će putovati u najvećoj udobnosti.
DOKKER N1 – Dokker spaja velike teretne mogućnosti malog privrednog vozila s udobnošću putničkog automobila.
U verziji sa dizel motorom 1.5 dCi 75 cena je 10.208 € bez PDV-a
DOKKER VAN – Korisna zapremina po nenadmašnoj ceni od 7.940 eur*
Dokker Van je vozilo za profesionalce koji traže praktičnost. Pouzdan je i otporan, a njegove velike teretne mogućnosti obezbeđuju vam bezbrižan prevoz sve opreme
Model Dokker Van u verziji sa benzin motorom 1.6 SCe 100 je 9.528 €
Cena bez PDV-a* : 7.940 €
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Sajamska ponuda u Toyoti je još uvek na snazi!
Toyota Centar Beograd tim povodom otvara vrata za sve one koji žele da testiraju Toyota modele i iskoriste sajamske pogodnosti za kupovinu automobila. ’Nedelja otvorenih vrata’ će trajati u periodu od 23. do 28. aprila od 10h do 16h, u salonu Toyota centra na Zrenjaninskom putu br. 26.
Klijenti će imati mogućnost da saznaju sve što ih interesuje o hibridnoj tehnologiji, o načinu finansiranja Toyota modela, mogućnosti zamene ’staro za novo’ i da možda prvi put testiraju i voze Toyota hibride.
Modeli koji će biti raspoloživi za testiranje su:
YARIS
AURIS
COROLLA
C-HR
AVENSIS
LAND CRUISER
kao i hibridi:
AURIS HIBRID
C-HR HIBRID
RAV4 HIBRID
PRIUS
Test vožnju zaintersovani mogu zakazati na 011/3316-340.
Sajamska ponuda traje do 30.04.2018.
http://blog.garaza.rs/sajamska-ponuda-u ... -na-snazi/
Toyota Centar Beograd tim povodom otvara vrata za sve one koji žele da testiraju Toyota modele i iskoriste sajamske pogodnosti za kupovinu automobila. ’Nedelja otvorenih vrata’ će trajati u periodu od 23. do 28. aprila od 10h do 16h, u salonu Toyota centra na Zrenjaninskom putu br. 26.
Klijenti će imati mogućnost da saznaju sve što ih interesuje o hibridnoj tehnologiji, o načinu finansiranja Toyota modela, mogućnosti zamene ’staro za novo’ i da možda prvi put testiraju i voze Toyota hibride.
Modeli koji će biti raspoloživi za testiranje su:
YARIS
AURIS
COROLLA
C-HR
AVENSIS
LAND CRUISER
kao i hibridi:
AURIS HIBRID
C-HR HIBRID
RAV4 HIBRID
PRIUS
Test vožnju zaintersovani mogu zakazati na 011/3316-340.
Sajamska ponuda traje do 30.04.2018.
http://blog.garaza.rs/sajamska-ponuda-u ... -na-snazi/
Posetite www.garaza.rs !
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Bjez avetinjo. Slepci teski. 

- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Bitno da je tebi Seat otvorio oči.
Posetite www.garaza.rs !
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Pa jeste, u mnogo cemu.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Volvo akcijska ponuda.
https://www.volvocars.com/rs/usluge/diz ... ska-ponuda
https://www.volvocentar.rs/pdf/40-akcijski_cenovnik.pdf
https://www.volvocentar.rs/pdf/60_akcijski_cenovnik.pdf
Renault akcijska ponuda.
http://posebnaponuda.renault.rs/putnicka-vozila
https://www.volvocars.com/rs/usluge/diz ... ska-ponuda
https://www.volvocentar.rs/pdf/40-akcijski_cenovnik.pdf
https://www.volvocentar.rs/pdf/60_akcijski_cenovnik.pdf
Renault akcijska ponuda.
http://posebnaponuda.renault.rs/putnicka-vozila
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Dragi Fordovci, iskoristite odličnu priliku da obezbedite novo vozilo za vaš posao!
Grand Motors i Credit Agricole Leasing kreirali su za vas neodoljivu ponudu
Lizing BEZ UČEŠĆA za sva #Ford vozila do 40.000 evra na 48 rata uz mogućnost otkupa plaćanjem 30% vrednosti u vidu 49.rate.
Za više informacija posetite naš sajt: www.ford.rs
Grand Motors i Credit Agricole Leasing kreirali su za vas neodoljivu ponudu
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Ja ne vidim detalje na sajtu? Deluje super ponuda ali zavisi koja je kamata.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Nema na sajtu, zvao sam drugaricu iz GM pa mi dala na kratko nekog agenta prodaje. Vrh je fazon, kao da plaćaš lizing unazad - ovde daš prvu ratu i auto je tvoj
posle 48 rata biraš da li ćeš da ga otkupiš, ako nećeš uzima ga GM. Ti onda možeš da uzmeš drugi novi auto.
Nadam se da će potrajati akcija, mogao bi se sklopiti jedan S-Max ili Kuga po meri

Nadam se da će potrajati akcija, mogao bi se sklopiti jedan S-Max ili Kuga po meri

There are 10 kinds of people in the world:
- Darko
Vrhunski je sto platis prvu ratu a posle toga dobijas povrat pdv-a od par hiljada eura. Dakle umesto da das, ti dobijes pare u startu.
Nesto sam racunao, pdv otprilike pokriva prvih 10 rata u proseku. Super zvuci da imas pokrice za 10 rata pa zatim placas 38 rata i na kraju odlucujes da li hoces da otkupis vozilo za 30% vrednosti novog ili da ga vratis.
@vlado dokle im traje ta akcija?
Nesto sam racunao, pdv otprilike pokriva prvih 10 rata u proseku. Super zvuci da imas pokrice za 10 rata pa zatim placas 38 rata i na kraju odlucujes da li hoces da otkupis vozilo za 30% vrednosti novog ili da ga vratis.
@vlado dokle im traje ta akcija?
Vas dvojica ste više upućeni o Fordu i njihovim kombinacijama.
Dajte neki primer, npr. Kuga od 20.000eur.
Kako dalje ide ?
Dajte neki primer, npr. Kuga od 20.000eur.
Kako dalje ide ?
- Darko
Mislis na taj lizing?
To je inace samo za pravna lica.
Ja bas iz znatizelje zvao da pitam. Zao mi sto to nije bilo kad sam focusa uzimao.
Ovako su mi rekli. Na primer kuga 1.5 benzinac 120ks. Cena 17.000e.
Prva rata 402e. Narednih 47 rata su po 285e i nakon 48 meseci se placa otkup vozila 5100e.
Covek mi tako iz glave rekao. Ne znam da li su bas precizne cifre.
Ako si u sistemu pdv i uzimas n1 fordovo vozilo. Onda dobijas u pocetku i povrat ili odbitak pdv 20 posto vrednosti vozila. Sto ti je na primeru od 17k eura tacno 2833e pdv-a.
To je inace samo za pravna lica.
Ja bas iz znatizelje zvao da pitam. Zao mi sto to nije bilo kad sam focusa uzimao.
Ovako su mi rekli. Na primer kuga 1.5 benzinac 120ks. Cena 17.000e.
Prva rata 402e. Narednih 47 rata su po 285e i nakon 48 meseci se placa otkup vozila 5100e.
Covek mi tako iz glave rekao. Ne znam da li su bas precizne cifre.
Ako si u sistemu pdv i uzimas n1 fordovo vozilo. Onda dobijas u pocetku i povrat ili odbitak pdv 20 posto vrednosti vozila. Sto ti je na primeru od 17k eura tacno 2833e pdv-a.