Chip-tuning

ICE, GPS, handsfree, chip, parking senzori, auto-grafika, zatamnjena stakla, tuning/styling i ostalo
Odgovori
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Re: Chip-tuning

Post od pedja »

Vi's, to za Autocacak nisam znao.

Mada meni treba za Golfa :D
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Znam za 3 auta cipovana u SM-u. 2.2 hdi, 2.2 CDI i 3.2 CDI. Sva tri su presla brdo kilometara posle cipa bez posledica po motor. Medjutim, ne moze niko da garantuje da za 5000 nece vrisnuti nesto.

Ja svoj auto ne bih cipovao samo zbog kilometraze. Znaci ako pricamo o kolima sa 100tinak hiljada na satu, ok. Ako su vec presli 200.000+, onda se ne bih igrao.

A, ako oni hoce da cipuju golfa, cipujte i octaviju :kezo: :mrgreen:
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2012, 18:00

Post od Piros »

Drugar je u SM chipovao Clio dci i proveren je na dyno testu sve je bilo kako su rekli. Bio je vrlo zadovoljan i nije imao problema na motoru. Nazalost slupao je auto tako da ne znam da li se taj auto i dalje vozi, jer ga je prodao tako slupanog.
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

NexT napisao: A, ako oni hoce da cipuju golfa, cipujte i octaviju :kezo: :mrgreen:
Nece da moze.
PoJenta je da Golf mora biti brzi od Skode i tacka :kezo:
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

pedja napisao:Vi's, to za Autocacak nisam znao.

Mada meni treba za Golfa :D
Kakve veze ima za sta ti treba,sve su to TDI motori...
Naveo sam ti primer koji je direktno povezan sa tvojim automobilom,a tu su cipovali moji drugari i C4 2.0 HDI,Range Rover Sport 3.6 TDV8,Mercedes ML280 CDI,CLS 320 CDI,Golf 5 2.0 TDI,Seat Altea 2.0 TDI i jos dosta drugih,skoro svako od njih je presao preko 50.000km od tada bez ikakvih problema...
Ja kada bih radio u BG-u,radio bih tu. Ali meni su bitne samo performanse i cenim da mogu da dobijem bolje u RevoChipu,a cena je ista,350e za moj automobil,300e ako dodjem sa 2 i vise automobila...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Xepoj87 napisao: Ali meni su bitne samo performanse i cenim da mogu da dobijem bolje u RevoChipu
Heroj, a da mi pitamo Sebekkg-a da li ti trebaju bolje performanse? U pojedinim momentima sam osetio neke čudne vibracije u sedištu koje su dopirale od pozadi, a dedukcijom sam zaključio da je najverovatniji uzrok grčeviti stisak putnika iza mene, kao i da je frekvenca vibracija rasla kako se brzina približavala okrugloj cifri. :kezo:
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

ma zjb pajo ja verujem belom, ali ne i onim slepcima koji ne gledaju u retrovizor u prestrojavanju. ;)

a da mu treba performansi, ja mislim da ne, ali ja sam se vozio jedared, on bolje zna kako bi trebao njegov auto da ide i da li je zadovoljan, ali mislim da bi belom odgovaralo malko jaci. :D

Off topic
ali secas se sta je on pricao za sigrunost u voznji i kada si suvozac? to stvarno stoji, kada sam ja vozio ap-em 200 i preko, i nije bilo mnogo prilika, bio sam lagodniji, jer i ja se veeeoma retko vozim,a da nisam vozac pa mi je to samo malo unelo pometnju :rofl:
Slika
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:

Post od Paja »

Ma zezam se. Nije bilo prijatno kad je budala u X5 krenula da nas zatvara.
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Hahaha Pajo,najveci dobitak je ako niko ne otvori prozor,u sta smo se uverili :kezo:

Sto se X5 tice :cekic:
Sva sreca,pa sam pravi Fandjo na autoputu :D
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:

Post od Paja »

Od Kretena do Fanđa i nazad kratak je put. :kezo:
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:

Post od sebekkg »

Off topic
ma mozemo ti i ja pajo da se zezamo kako god hoces, ali beli prica sve vreme ok, a ne skida oci sa puta, i onako opustencija, ovaj ulece, a nije 0.3 sekunde :D proslo on reaguje kao da je cekao, bez iznenadjenja ili sta. to se zove iskustvo voznje u bg-u. Ladan ko spricer. ivane :pivo:
Slika
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

paja napisao:Od Kretena do Fanđa i nazad kratak je put. :kezo:
:rofl:

Milose :pivo:
Korisnikov avatar
dag81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
Kontakt:

Post od dag81 »

Ja bogme vise ne chipujem 1.9TDI 130KS, iako postaje ubica posle toga.
Ne zelim da mi trosi dosta vise, ne znam zasto ali nesto poludi posle par hiljada bez gubitka performansi, ali ne mozes spustiti ispod 6.5l da vozis do 120, i to je dobro.
Ovako ide mi Audisa sasvim pristojno, trosi od 5-5.5 ako ne sibam konstantno preko 140-160, a i nemam gde da jurim jer i ovako me zena gleda naopako a bebac se odguruje od sediste. :rofl:

JTD npr. podnose chipovanje bruka, mislim na ove 1.9, to je zlo sta se napravi od auta a i od potrosnje, bas se smanji. Ali kao sto rekoh ovom TDI od 130 nesto ne prija, potvrdjeno na par slucajeva. A od svih najjbolje mu prija ona najaca, od oko 180ks valjda. Bar ove mape sto smo stavljali, da kazem od istog lika, mada nisu sve bile od njega.
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:

Post od sebekkg »

a jel to bio bese onaj lik sto sam pravi mape ili si bese radio kod neke firme za chipovanje
Slika
Korisnikov avatar
dag81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
Kontakt:

Post od dag81 »

Kupuje iz grcke, koliko ja znam.
Odgovori