Sent from my SM-J500FN
U Indjiji, Burlington, za sve varijante osim sportskih, neunistive su,Vladapetr napisao: 15 Apr 2018, 13:24 Gde kupujete čarape i koliko vam traju? Mislim na svakodnevnu varijantu, uz patike-cipele fazon, ne sportske niti jednobojne za uz odelo.
Majice kupujem u Tom Tailor - u, kako kratkih tako i dugih rukava. Sve su bez greške, nijedna se nije iskezečila. Čarape su im lošije. Prošle godine sam kupio par 3/4 pantalona, ipak nije to to.shandu90 napisao:Tom Tailor je krs najveci. Letos sam uzeo majice, platio ih fino iako su bile na popustu, i izlizale se kragne do kraja sezone. Za malo vise para da sam otisao u Tommy Hilfiger, mirniji bi bio.
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
Nosim one kratke do clanka, a one tamne jednobojne u ostalim situacijama. Ima jedna radnja Takko, ima jednobojnih majica i carapa, vise pari za smesne novce. Majice obicne prodaju 2 komada za 1000 din.Vladapetr napisao:Gde u Bigu ih uzimaš? Nisam razumeo ovo za trening, koristiš tanke tamne čarape za to?
Kad dam za majicu 40e, a uzeo sam ih 3, ocekujem da duze traju od Legenda a ne obrnuto.passenger napisao:Ovde preko dobro moraš da platiš za TT. Imaš duks tipa za 10 eura, a imaš i za 50 eura.