Kompjuterske igre
Re: Kompjuterske igre
ne znam kako izgleda tebi gezo, ali meni je ovo suvise arkadno, toliko sam se smorio igrajuci NFS Run, to sam igrao samo da prodjem i odmah delete. Covece kod njih nema vise realnosti, lupam, ja vozim audi quattro s, i onako nabudzen lepo, a vozim u blagoj krivini na autoputu i mene stize SUV na 260 i to oni njihovi americki.
, a quattro se ponasa u krivini ko mlad majmun, a takodje i gtr. totalna propast fransize. kao sto je pes prso za fudbal tako i oni. zato sada kada igram, vise idem na dirt 123, a ne ovo $ranje od igre.

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ovo mi bode oci, tj nisam skapirao o cemu pricas, kakva fransiza?sebekkg napisao:ne znam kako izgleda tebi gezo, ali meni je ovo suvise arkadno, toliko sam se smorio igrajuci NFS Run, to sam igrao samo da prodjem i odmah delete. Covece kod njih nema vise realnosti, lupam, ja vozim audi quattro s, i onako nabudzen lepo, a vozim u blagoj krivini na autoputu i mene stize SUV na 260 i to oni njihovi americki., a quattro se ponasa u krivini ko mlad majmun, a takodje i gtr. totalna propast fransize. kao sto je pes prso za fudbal tako i oni. zato sada kada igram, vise idem na dirt 123, a ne ovo $ranje od igre.

Brzine idu u H-a !!!

pa fransiza odnosi se na ceo lanac nfs igrica iz E.A. . Jer poslednjih par nfs naslova su toliko lose odradjeni da sam ih vise igrao iz navike prema nfs naslovu nego li samom kvalitetu igre.
- Day Walker
Pobrkao si pojmive, fransiza je nesto drugo
Fransiza predstavlja ustupanje na koriscenje nematerijalne imovine...
Najbolji primeri za fransizing su ti Coca-Cola i McDonald's..
Ja kao Fransizer tebi usutpam na koriscenje moju tehnologiju, moj know-how i zastitni znak, a ti kao fransizant moras da se strogo pridrzavas svih mojih pravila iz prirucnika i dajes mi odredjeni % od prodaje, ili rojalitet....
Tako da NFS nikako ne moze biti fransiza

Fransiza predstavlja ustupanje na koriscenje nematerijalne imovine...
Najbolji primeri za fransizing su ti Coca-Cola i McDonald's..
Ja kao Fransizer tebi usutpam na koriscenje moju tehnologiju, moj know-how i zastitni znak, a ti kao fransizant moras da se strogo pridrzavas svih mojih pravila iz prirucnika i dajes mi odredjeni % od prodaje, ili rojalitet....
Tako da NFS nikako ne moze biti fransiza

Brzine idu u H-a !!!

To je fransiza u ekonomiji. Fransiza na koju on misli je nešto drugo. Npr.
http://en.m.wikipedia.org/wiki/Media_franchise
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
http://en.m.wikipedia.org/wiki/Media_franchise
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
- Day Walker
Ne znam ni da postoji takva fransiza, ali to bi onda znacilo da su oni dali nekome da napravi tu igricu i koristi njihov zastitni znak.. E.A. mislim da sama pravi igrice.. Mozda gresim
Brzine idu u H-a !!!

Zavisi, imaju i oni vise svojih razvojnih timova, ko zna u kakvim su odnosilma, razne NFS-ove su mislim pravili razliciti timovi, a cuo sam da se taj izraz koristi za NFS, nije ni bitno.
Recimo meni je cudno da se ovde u CH (ili u Fr govornom podrucju) taj izraz (Fransiza) koristi za "ucesce". Npr kada ides kod lekara ti placas 10% a ostalo osiguranje, e tih 10% se zove fransiza...
Nego, za par dana izlazi Fifa 2013 za PC, ja se vec spremam
Recimo meni je cudno da se ovde u CH (ili u Fr govornom podrucju) taj izraz (Fransiza) koristi za "ucesce". Npr kada ides kod lekara ti placas 10% a ostalo osiguranje, e tih 10% se zove fransiza...
Nego, za par dana izlazi Fifa 2013 za PC, ja se vec spremam

NFS ili volis ili ne.Ja licno ne volim hardcore simulacije jer nema toliko vremena da vezbam ceo dan kako da uletim u jednu krivinu. Ne mislim da je to lose, ali kad hocu da pustim mozak na otavu, onda ukljucim neki stari NFS.sebekkg napisao:ne znam kako izgleda tebi gezo, ali meni je ovo suvise arkadno, toliko sam se smorio igrajuci NFS Run, to sam igrao samo da prodjem i odmah delete. Covece kod njih nema vise realnosti, lupam, ja vozim audi quattro s, i onako nabudzen lepo, a vozim u blagoj krivini na autoputu i mene stize SUV na 260 i to oni njihovi americki., a quattro se ponasa u krivini ko mlad majmun, a takodje i gtr. totalna propast fransize. kao sto je pes prso za fudbal tako i oni. zato sada kada igram, vise idem na dirt 123, a ne ovo $ranje od igre.
Za mene, posle Most Wanteda prica se zavrsila. Sve je posle bilo mnooogo losije.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
da prostiš i meni.
ono je em imalo solidnu priču em je koliko toliko bila ok vožnja (sem onih fora, kad ostaviš protivnika jedno dobrih 0.5-1km, a on te stigne u roku od odmah), ali ovo danas, samo šminka i ništa drugo.

ono je em imalo solidnu priču em je koliko toliko bila ok vožnja (sem onih fora, kad ostaviš protivnika jedno dobrih 0.5-1km, a on te stigne u roku od odmah), ali ovo danas, samo šminka i ništa drugo.
Pored tih starih NFS, dobar je i RACE DRIVER GRID...nesto izmedju. Ne toliko teska simulacija, ali i ne cista arkada.
Naravno i JUICED 1 i 2....
Naravno i JUICED 1 i 2....
What i do for the livin'? I live for the livin'.
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Ja nikako da docekam, demo sam morao obrisati koliko sam se nalozio...Laki021 napisao:ego, za par dana izlazi Fifa 2013 za PC, ja se vec spremam

Jos dva dana i izlazi...