TV - Audio - Video - bela tehnika
Re: TV - Audio - Video - bela tehnika
Istekao edit, pod sony mislim npr 65XE8577
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Za preporuku je taj LG. Konkurenti su mu Panasonic EX780, Philips PUS7502, Sony XE850 i Samsung MU7002, svi su tu negde slicni, i Philips je IPS ovi ostali VA. Ali najbolju cenu ima LG a i trenutno 5g garancije. Ne bih se ja vise premisljao, uzimaj taj LG 
Evo ti ga taj Sony https://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x850e

Evo ti ga taj Sony https://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x850e
Ja samo razgledam, nisam u poziciji da kupujem sad.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Aha pa ok, samo razgledaj
. Sad vec pocinju da izlaze modeli za ovu godinu, ali nece to kod nas jos koji mesec.

Nije Oled skup, nego je to skupa dimenzija, jer dobijas 40% veci ekran od 55".
Samsungov led, koji daje losiju sliku, kosta 200e vise od LG oleda.
3000e nije mnogo za najbolji 65" tv, nego ljudi olako uzimaju te ince i svi bi da imaju tv preko celog zida za cenu dobrog pc monitora, a one manje bi da im poklanjaju
Realnost je da televizori nikada nisu bili jeftiniji.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Samsungov led, koji daje losiju sliku, kosta 200e vise od LG oleda.
3000e nije mnogo za najbolji 65" tv, nego ljudi olako uzimaju te ince i svi bi da imaju tv preko celog zida za cenu dobrog pc monitora, a one manje bi da im poklanjaju

Realnost je da televizori nikada nisu bili jeftiniji.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Realnost je da sam pre 10 god kupio budget model 40" za 800€ a sada budget 55" može opet za iste pare.
I bio si 10 godina mlađi
Jos jeftinije.Heinz napisao: 18 Apr 2018, 16:49 Realnost je da sam pre 10 god kupio budget model 40" za 800€ a sada budget 55" može opet za iste pare.
Sada budget od 55" krecu od 400e.
4k Hisense, koji je da kazemo solidan, imas za 530e.
Sharp 55" 4k, koji je za 90% korisnika super izbor, kosta 550e.
Toshiba i LG krecu od 600e za 55" 4k.
Ja sam tada 42" Sharp, koji nije bio vrhunac ponude, vec neka sredina visoke klase, platio 2000e, a danas kupujes 55" za 1800e u klasi tadasnjeg 42" tva od 3000e(dakle najbolje sto je postojalo).
Kada ste vec u diskusiji koja je mana recimo ovog 55 inca quad core OLED-a od 1000 eur, plus imam neke dodatne popuste u toj radnji https://www.bol.com/nl/p/lg-55eg9a7v-ol ... 075691313/
@Xepoj87 Gledam iz svoje perspektive, šta sam kupio 2007-8 kao best buy, a šta 2017. I tada je bilo i jeftinijih i skupljih LCD.
Nego, 'oću duzmem ovo http://www.samsung.com/rs/audio-video/hw-m550/
Ima li ko bilo kakva iskustva sa sound barovima?
Nego, 'oću duzmem ovo http://www.samsung.com/rs/audio-video/hw-m550/
Ima li ko bilo kakva iskustva sa sound barovima?
Jel imaš neki hifi, štagod - zvučnike 2.0 i pojačalo barem?
Ja sam ih cuo par, to je ono, bas samo zamena za tv zvucnik i samo za gledanje tva, fazon vesti i eventualno sport 
Ali iskreno, umesto 300e za to, kupis za slicne pare neke zvucnike koji su izmislili zvuk za to.

Ali iskreno, umesto 300e za to, kupis za slicne pare neke zvucnike koji su izmislili zvuk za to.
To imam ali za stari TV setup, ovo mi treba za spavaću sobu uz novi TV gde nema mesta za bilo šta osim sound bara i vufera.
Mnogo je jadan zvuk, nisam navikao na tako nešto. Čak stari TV ima bolji zvuk, valjda zbog veće zapremine kutije, većih zvučnika.
A možda je trebalo uzeti LG UJ701V sa Harman/Kardon zvučnicima, sad ima EON i za LG
Mnogo je jadan zvuk, nisam navikao na tako nešto. Čak stari TV ima bolji zvuk, valjda zbog veće zapremine kutije, većih zvučnika.
A možda je trebalo uzeti LG UJ701V sa Harman/Kardon zvučnicima, sad ima EON i za LG

Ma jok, i to je sranje. Ne postoje danas normalni tv zvucnici, jer prosto, bez velicine nema ni zvuka 
Sta znam, ja bih se tripovao za bilo sta BT, sto ne nudi detaljne specifikacije, nego gomilu nebitnih gluposti.
BT slusalice koje imaju low latency aptx codec i jako mali, 138ms odziv(za BT), malcice umeju da kasne sa zvukom u odnosu na sliku, pa nisam siguran kako ce to da radi.
Bluetooth mora da ima audio kodeke da bi pustao muziku, jer tehnologija nije originalno pravljena za to, pa ceo kvalitet zvuka i kolicina zvuka koja dolazi do zvucnika ili slusalica, a s obzirom da oni na sajtu samo pisu da ne podrzava bluetooth hi-fi codec(takvo nesto ni ne postoji), ne bih se ja zezao sa time, te uzeo neki zicni set.

Sta znam, ja bih se tripovao za bilo sta BT, sto ne nudi detaljne specifikacije, nego gomilu nebitnih gluposti.
BT slusalice koje imaju low latency aptx codec i jako mali, 138ms odziv(za BT), malcice umeju da kasne sa zvukom u odnosu na sliku, pa nisam siguran kako ce to da radi.
Bluetooth mora da ima audio kodeke da bi pustao muziku, jer tehnologija nije originalno pravljena za to, pa ceo kvalitet zvuka i kolicina zvuka koja dolazi do zvucnika ili slusalica, a s obzirom da oni na sajtu samo pisu da ne podrzava bluetooth hi-fi codec(takvo nesto ni ne postoji), ne bih se ja zezao sa time, te uzeo neki zicni set.
Za spavaću sobu ok. Za primarni setap ne.