Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Evo ja odmah da ti preporucim P9 lite, bolji dizajn i duze traje baterija od P10 lite, a rade skoro 99% isto, plus moze da se nadje i nov i polovni dosta jeftinije... Ja sa Huaweima imam samo pozitivna iskustva... mada me je P10 lite negativno iznenadio u poredjenju sa prethodnikom 

Drago Xiaomi Redmi 5 plus 4/64gb, on ima 4000mah i stedljiv procesor.
Mozda Honor 8, Meizu pro 7...
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
Mozda Honor 8, Meizu pro 7...
Redmi 5 plus, uzeo drugar skoro u Balkanskoj za ~200e. Presao na njega sa s6, prezadovoljan.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
P 10 lite ima slabu bateriju, sve ostalo je top.
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Drugar bas njega koristi i hvali bat. Uzecu da ga probam par dana. Pogledacu ovo sto kazete, ovaj Sony dobro izgleda, ali uopste nije bitno da bude Sony. Koliko je pouzdan Xiaomi, vrlo mi je bitno da to sve pozdano radi?

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Drug ima redmi note 2 2 godine, nista nije otislo (jeste ali ljudskom krivicom - telefon u kofi vode).
Baterija mu je odlicna. Danas oko 15h sam sedeo sa njim. Telefon skinut sa punjaca oko 9, 2h sot i 80% baterija ostalo.
Xiaomi mi a1dragvorl napisao:Savet za telefon, verovatno cu menjati. Treba mi nesto otprilike u klasi Huawei P10 light, da radi brzo ono sto mi treba, browser, navigacija, kamera manje vise, mada nije zgoreg da je dobra i trajanje baterije mozda kao najbitnija stavka, minimum 32 GB interne mem, moze i 64 naravno. Bilo bi jako dobro da je dual sim. Otvoren sam i za ocuvane polovnjake, ovaj ide oko 200-230e u zavisnosti od verzije. Dizajn mi se svidja, tako nesto bih voleo, jednostavno i relativno kvalitetno. Sad imam Z3, kod njega mi smeta baterija najvise i samo 16 GB memorije, inace ne bih menjao.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Ovo je moj rekord, ja mislim. Slican telefon je u pitanju.kami napisao:Baterija mu je odlicna. Danas oko 15h sam sedeo sa njim. Telefon skinut sa punjaca oko 9, 2h sot i 80% baterija ostalo.
Mi A1 ima manju bateriju.

- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
I pravi daleko bolje fotke od p 10 Lite.ljuba napisao:Evo ja odmah da ti preporucim P9 lite, bolji dizajn i duze traje baterija od P10 lite, a rade skoro 99% isto, plus moze da se nadje i nov i polovni dosta jeftinije... Ja sa Huaweima imam samo pozitivna iskustva... mada me je P10 lite negativno iznenadio u poredjenju sa prethodnikom
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sta mislite o Samsung Galaxy A 2016 10.1 tabletu, za 185 eur se cini kao dobra kupovina.
2 gb ram. Octacore...
Samsung Galaxy Tab A SM-T580 25,54 cm (10,1 Zoll) Tablet-PC (1,6 GHz Octa-Core, 2GB RAM, 32GB eMMC, WiFi, Android 6.0) weiß
2 gb ram. Octacore...
Samsung Galaxy Tab A SM-T580 25,54 cm (10,1 Zoll) Tablet-PC (1,6 GHz Octa-Core, 2GB RAM, 32GB eMMC, WiFi, Android 6.0) weiß
https://www.benchmark.rs/vesti/ozvanice ... etom-75764
Edit: Drago a imas i ovaj tel, on je bas jeftin - na Aliju je 4/64 137$, doduse zlatni.
Edit: Drago a imas i ovaj tel, on je bas jeftin - na Aliju je 4/64 137$, doduse zlatni.
- mix024
- Pridružio se: 25 Apr 2012, 22:12
- Garaža: VW Caddy 2.0 TDI 150 KS
Za pola sata idem po OnePlus 5T Sandstone White varijantu sa 8/128 GB.
Prodao sam Note 5, sada ćemo videti da li sam se zeznuo...
Prodao sam Note 5, sada ćemo videti da li sam se zeznuo...
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Ajd baš javi utiske, pogotovo posle nekog vremena korišćenja. Dugo sam merkao taj OP 5, malo je nedostajalo da ga uzmem.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Ja pre dve nedelje uzeo dva za roditelje, crni i beli. Meni je skroz ok kupovina, probao sam malo.ikac2000 napisao: 19 Apr 2018, 20:21 Sta mislite o Samsung Galaxy A 2016 10.1 tabletu, za 185 eur se cini kao dobra kupovina.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''