Odustao sam od traženja , na mesečnom nivou dolazim kući pa je u NS lickam Dosta joj je to ,plus je počela da mi se ljušti farba na haubi i gepeku. Poludeo sam ,a nema logike da ulažem u nju, bar ne u estetiku. Na mehaničkim stvarima gledam da ne štedim.
Nego od kako je pala ona sahara, dva puta sam detaljno puskirao auto na dve razlicite perionice I jos uvek imam onaj tanak film prljavstine preko citavog auta. Nece da se skine bez brisanja.
Ma znam, ali kapiram da ne bi imao problem za par puta godišnje + je srebrni auto malo će se primećivati.
A i na eko bi mogao da platim bodovima, mnogo lep osećaj kad ne daješ keš
Za godinu dana kako imam atecu samo jednom je prana na cetkama u grckoj (nisam imao alternativu) .
Iskljucivo sam perem na samousluznim perionicama. Samo pistolj i hemija odande u kombinaciji sa vrucom vodom, nista sundjeri krpe i ostalo.
Ispiranje voda bez kamenca i nema brisanja. Samim tim nema mikroogrebotina i ostalih sranja iz kombinacije krpa/sundjer/brisanje.
Da, da dodam da je boja zahvalna, da je crna mozda bi morala krpa za susenje.
Ne mora krpa za crnu, nikada ne koristim krpu na samousluznim, niti bih koristio bez prethodnog pranja sundjerom.
Mada, u kakvom su mi stanju farba i lak, mogu i spaklom da skidam vodu.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.