Grčka
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Re: Grčka
Šta znam, i ja bi voleo da uvedemo reciprocitet. Drugo je pitanje što bi nas odmah lupili po prstima samo da pomislimo o tome. Zato i treba biti realan i ne očekivati ravnopravnost u međunarodnim odnosima.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Nije viza, nego se podnosi nekakav zahtev, vrse se nekakve provere, postoji nekakav rok za obradu zahteva, izdaje se nekakav papir, placa se i ima nekakav rok vazenja. Dakle, nije viza... Nepotrebno panicimo.
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Ne želite u EU previše, i Hrvatska nije u Šengenu, Slovenija jeste i opet su kontrole kad idem u Austriju npr...Inače nisam za nikakvo uvođenje "viza" i bilo čega za bilo koga da ne bude zabune.
Nije u pitanju viza vec mora da se podnese zahtev najmanje 3 dana pred put i to kosta nekih 10e i vazi npr 3 godine po principu hoce da znaju ko im ulazi u eu prostor.
Planiraju kraj rata u siriji i plase se da ce veci broj boraca sa sirijskog ratista(a sa ovih prostora) zavrsiti u eu
Planiraju kraj rata u siriji i plase se da ce veci broj boraca sa sirijskog ratista(a sa ovih prostora) zavrsiti u eu
Ako ste krenuli za Grčku, nemojte da promašite - novo isključenje
https://www.b92.net/biz/vesti/srbija.ph ... id=1387331
Portal Grčka info prenosi da mnogi građani koji su krenuli za Grčku ovih dana ne znaju gde je isključenje na novom auto-putu.
"Dobili smo obaveštenje da mnogi koji su krenuli za Grčku ovih dana nisu znali gde da se isključe za izlazak na novi auto-put u Makedoniji pa su vozili starim putevima“, piše portal.
Ujedno, objavljeno je i upustvo kako doći do cilja, što će, verujemo, biti od koristima onima koji su se tuda uputili za prvomajske praznike:
"Da biste izašli na novi auto-put potrebno je da se na izlazu ispred Demir Kapije isključite za Skoplje, vozite ispod nadvožnjaka i nakon table na kojoj piše Gevgelija nastavljate samo pravo“.
https://www.b92.net/biz/vesti/srbija.ph ... id=1387331
Portal Grčka info prenosi da mnogi građani koji su krenuli za Grčku ovih dana ne znaju gde je isključenje na novom auto-putu.
"Dobili smo obaveštenje da mnogi koji su krenuli za Grčku ovih dana nisu znali gde da se isključe za izlazak na novi auto-put u Makedoniji pa su vozili starim putevima“, piše portal.
Ujedno, objavljeno je i upustvo kako doći do cilja, što će, verujemo, biti od koristima onima koji su se tuda uputili za prvomajske praznike:
"Da biste izašli na novi auto-put potrebno je da se na izlazu ispred Demir Kapije isključite za Skoplje, vozite ispod nadvožnjaka i nakon table na kojoj piše Gevgelija nastavljate samo pravo“.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

U kom periodu ideš?acca90 napisao:Ja rezervisao i uplatili lefkada-vasiliki apartman za 4 osobe.
https://nikana.gr/sr/smestaj/lefkada/va ... ailability
Gledali smo Nidri ali je dosta dalji od zapadne strane gde su najbolje plaze pa smo se odlucili za Vasiliki.
Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока
Znaš li može li se na Egremni, a da ti ne treba alpinistička oprema?
Baš ovih dana razmišljam o povratku na Lefkadu nakon 3 godine... 35 dana ako ne i koji više sam proveo tamo i opet bih. Ali bez posete Egremniju to nije to.
I neuporediv je Vasiliki sa Nidrijem, dobro si odabrao.
Zavisi sta ti treba, i u smislu okoline i šta očekuješ od smeštajahavijer napisao:Ima li neko preporuku za smeštaj na Tasosu ?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Posle čekaš da se Day Walker javi, on je 10 puta bio na tasosu

U suštini imaš jedan pravi grad, ostalo su sve varošice, veće ili manje
Sent from my MI 5 using Tapatalk