Auto perionice - iskustva, preporuke, saveti
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Dobro veče
Odem na erhle redovno, ali ne vidim po cemu su znacajno bolji od ostalih, mozda su nijanse, ali kad svi kazu da je najbolja ok.
U kom boksu ima to sto zabeli auto, obicno sam video samo 4 programa da ima, pranje, ispiranje, vosak I sjaj. Pritom mislim da su 2 I 4 isto obicna ladna voda samo bez kamenca.
Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
U kom boksu ima to sto zabeli auto, obicno sam video samo 4 programa da ima, pranje, ispiranje, vosak I sjaj. Pritom mislim da su 2 I 4 isto obicna ladna voda samo bez kamenca.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
U NS-u su urnisu stanare sa gradnjom novog trznog centra kod stadiona. Rade non-stop. Vikendom, nocu... I ne mozes im nista, jer su dobili dozvolu od grada za tako nesto. Tog sto je dozvolu potpisao bih preselio u one zgrade preko puta, pa da cujem kako mu se ta ideja dopada...Ogi napisao: 29 Apr 2018, 13:29 Da li je dozvoljena nesnosna buka sa gradilista subotom i nedeljom ? Po nekom "zakonu" ... ? Imam li pravo da ih tuzim I kome ili moram da silazim I najebavam im se majke grupno ?
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ja imam sreće da se otvorila EHRLE perionica kod BN BOS-a u Zemunu. http://www.bnbos.rs/news_single.php?news_id=223
To mi je blizu, a stvarno je odlična. Bio mi auto stajao dve nedelje jer sam vozio drugi i posle onih kiša baš je bio katastrofa. Jedan žeton od 100 dinara i baš se lepo oprao spolja. Mada ću ga oterati u neku perionicu da ga komplet srede, nije bio dugo.
To mi je blizu, a stvarno je odlična. Bio mi auto stajao dve nedelje jer sam vozio drugi i posle onih kiša baš je bio katastrofa. Jedan žeton od 100 dinara i baš se lepo oprao spolja. Mada ću ga oterati u neku perionicu da ga komplet srede, nije bio dugo.
Posetite www.garaza.rs !
E, moj strucnjakIvan napisao:Odem na erhle redovno, ali ne vidim po cemu su znacajno bolji od ostalih, mozda su nijanse, ali kad svi kazu da je najbolja ok.

Mesto koje je najblize glavnom putu. Imas dva pistolja. Jedan je pena, drugi je klasican sa programima u boxu
Pisao sam vec, Ehrle u Veterniku je pokazna perionica i sve je odvrnuto na max. Kod svih ostalih je upitan kvalitet hemije.
Gesendet von meinem SM-J500FN
Gde ih sve ima u bg? Zemun, autokomerc, još negde?
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Sent from my MI 5 using Tapatalk
- Ivan
Jel mislis na ono otvoreno mesto gde peru kombije ili prvo zatvoreno do njega?
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Sve je to dzabe, auto se ne moze sacuvati, evo meni neko ogrebao vrata I to ona odvratna mikronska ogrebotina koja samo skine boju pa ju je nemoguce ispolirati, mozda su I moja deca, masu stvari sam I licno napravio svojim idiotlucima, u zelji da popravim napravim jos vece sranje, ispred suvozaca kaseta vec izgrebana, tu trpamo sve i svasta, zena ne pazi, boli je uvo, kaze nece da robuje autu. 

- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Zato treba kupiti zeni drugi auto, pa nek ne pazi na svoj. Ili se pomiriti sa tim da "nece da robuje" autu, ako je jedan u porodici. Ja izgleda imam srece sto se tice zene (i auta)
, ona pazi zeleni auto vise nego ja. Doduse, vise ga i vozi, ali ajdsad.

Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
To, otvoreno mestoIvan napisao:Jel mislis na ono otvoreno mesto gde peru kombije ili prvo zatvoreno do njega?
- Ivan
Pa ne vozim kombi, al dobro probaceno I tvoju belu penu 

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Jel ima negde u NS gde se od dole moze oprati auto? Ne one automatske sa prskalicama od dole, nego da se digne auto ili natera na neku platformu i onda aparatom pranje.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Nije bas nesto, ali probajIvan napisao:Pa ne vozim kombi, al dobro probaceno I tvoju belu penu

Mislim da je i ovde Ehrle https://goo.gl/maps/4sGp8PRUdWD2
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Pozicija krajnje desno (ako pitaš za Ehrle u Veterniku, prekoputa Avia pumpe?), ona što jedina nije pod krovom a odmah uz ove ostale. Samo tu imaš dodatni pištolj i taj program.Ivan napisao: 30 Apr 2018, 09:25U kom boksu ima to sto zabeli auto, obicno sam video samo 4 programa da ima, pranje, ispiranje, vosak I sjaj. Pritom mislim da su 2 I 4 isto obicna ladna voda samo bez kamenca.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Re: Auto perionice - iskustva, preporuke, saveti
Imam erhle u petrovaradinu. Ja sam bas bas zadovoljan. Za 170-200 sasvim lepo operem focusa. Posle prebrisem stakla i namazem gume i teraj.
Najvise mi se dopada sto se placa u novcanicama a ne zetonima pa mozes na 10 dinara da dodajes.
Sto se mene tice vec duze vreme ne perem sundjerom. Osim zimi kad hoce ona sol i prljavstina da se uhvati da nece samousluzna da skine sve.
Najvise mi se dopada sto se placa u novcanicama a ne zetonima pa mozes na 10 dinara da dodajes.
Sto se mene tice vec duze vreme ne perem sundjerom. Osim zimi kad hoce ona sol i prljavstina da se uhvati da nece samousluzna da skine sve.