Naši snimci saobraćajnih situacija
-
- Pridružio se: 04 Maj 2012, 10:59
- Garaža: kia ceed 1.4, pezo 206 1.4 hdi
Re: Naši snimci saobraćajnih situacija
Bajker je vozio slalom.Iz levu u zaustavnu,pa u levu traku.Valjda se takl vozi motor.Normalna pojava kod nasih vozaca dvotockasa.A onda apeluju kako ih ne postujemo u voznji. 

Nije moj snimak.
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
Iako mislim da preprečavanje i ovo iskakanje iz kola treba da bude kažnjivo, čini mi se da je ovaj ,,naš" nešto pokušavao da izgura nasilnika na 0:23 što ga čini saučesnikom u ovom nemilom događaju, tj pizdariji...
Uzano spustanje ka Milosevom konaku, puna linija, nepregledno sta nailazi odozdo a ovaj mamlaz vrsi preticanje. I jos se buni. Zreo za oduzimanje dozvole, posetu lekaru i jos ponesto da razjasni sam sa sobom.
Realno, nasla se 2 debila, svaki na svoj nacin.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Svaki dan tuda prolazim i uvek se nađe neka budala koja još od Prokopa pokušava po svaku cenu da pretiče i očekuje da mu se svi sklone skroz uz desnu ivicu. Opet, ima i ludaka koji zbog kamere na Zvezdi tuda gnjave sa ,,30nasat" i šire se sredinom...
-
- Pridružio se: 24 Maj 2017, 23:41
- Garaža: SEAT ATECA 2.0 CR TDI 190hp DSG 4Drive XCELLENCE
Mozda i ovoga zajebava prva, vag je to ! 

Vozi čovek sredinom, ja prilazim

Dam žmigavac,

Krećem, ali kreće i on na mene...

Tu već ide sirena, nemam gde, gazim pesak...

I opet se provučem jedva i za dlaku, na magistrali gde se komotno mimoilaze dva kamiona. Ja ne znam šta je ovo, drugi ovakav za kratko vreme. Da l' su pijani ili drogirani ili imaju luft u volanu...

Dam žmigavac,

Krećem, ali kreće i on na mene...

Tu već ide sirena, nemam gde, gazim pesak...

I opet se provučem jedva i za dlaku, na magistrali gde se komotno mimoilaze dva kamiona. Ja ne znam šta je ovo, drugi ovakav za kratko vreme. Da l' su pijani ili drogirani ili imaju luft u volanu...

Pijan i umoran
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Isto mi se desilo neki dan na mostu kod Beške, lik u srednjoj vozi oko 100Km/h pređem u levu i ubrzavam i odjednom prelazi u moju traku, mislim da su centimetri falili da zakačim onu betonsku bankinu, neočekivano i odjednom a mesta za manevar nigde, baja spustio glavu i čuka telefon, da nisam bio sa decom u kolima zaustavio bih ga čisto da ga išamaram u zaustavnoj traci, toliko je zaslužio
Sent from my LEX820 using Tapatalk
Sent from my LEX820 using Tapatalk
Mobilni telefoni, tj baktanje sa njima u vožnji je užasna stvar koja nas je snašla...
Ali interesantno koliko se situacija izmeni u samo jednoj sekundi.
Od rutinskog preticanja do "za dlaku".

- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
malopre mi se desilo iz St. Gallena. Radovi na putu, ograničenje 80 kmh, leva traka je široka 2m, desna je normalne širine i lik predje u moju levu traku i nabodem na kočnicu do 20-30 kmh.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Desavalo mi se par puta, nimalo prijatno pri tim brzinama. Zato svirnem i blicnem svakom ko mi deluje sumnjivo. Ne zelim da delim njegovu zivotnu patnju zbog manjka sive mase.
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
Sent from my P10 Lite using Tapatalk