Kojim putem putovati?

Iskustva sa putovanja, razne informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Re: Kojim putem putovati?

Post od grujicd »

Ok ovo za brojna uključenja na autoputu i da će zbog toga biti puno cimanja kroz grad, ali kojih 7 semafora? Podrazumeva se da će da produži pored aerodroma i da nema ni jedan jedini semafor, a ne da ide preko Zemuna.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Nisi bas u toku, izgradjena je petlja u dobanovcima ima vec 2-3 godine i do ns autoputa je sve autoput, tj. nema puno smisla ici starim putem.

Ima smisla obilaznicom jedino ako upadas u jutarnji rush hour koji je tad u smeru ka nbg.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Za NS se ide preko petlje Dobanovci sa nula (0) semafora.
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Samo suprotno od svega sto kaze Ljubitelj I sve ce da bude ok.
Korisnikov avatar
Dare4x4
Reactions:
Pridružio se: 22 Avg 2014, 17:00

Post od Dare4x4 »

Sad ste me zbunili načisto :D
Da li je to ova plava ruta : https://www.google.com/maps/dir/%D0%91% ... 45.2671352

Sećam se da je ranije bila neka krivina pod 90° gde su pravo bile barijere, a sada tog detalja nema.
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Da, to je ta ruta, ne ide se više preko tim putem preko lakat krivine.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Ruta je OK.
Lakat krivina je bila tamo gde je sad pravo za Pupinov most.
https://goo.gl/maps/VWf5PuXUen82
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Brate koju crnu dilemu ti imas, samo pravo pici iz pravca Nisa do posle aerodroma, onda desno za NS I cao zdravo. Kakva crna "obilaznica" .
ljubitelj
Reactions:
Pridružio se: 10 Sep 2012, 21:16

Post od ljubitelj »

7 semafora su Plavi Horizonti, Altina, Pupinov most, Nova Galenika, Metro, Zemun Polje i jos jedan koji ne znam kako da nazovem. Ili tih 6, svejedno, sporo se ide uz dosta cimanja i brzinu maksimalno 60km/h.

OK, moze i preko aerodroma na obilaznicu da se vrati ali sto bi isao duzim putem kada moze direktno celom obilaznicom koja i jeste predvidjena za tranzit?
Ja bih uvek pre obilaznicom, brzo jednostavno bez cimanja i guzvi kao kroz grad.
Svako bira kako mu po volji,
Poslednja izmena od ljubitelj u 05 Maj 2018, 21:32, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Kabal
Reactions:
Pridružio se: 05 Avg 2015, 10:01
Garaža: Volvo XC60 D5 AWD

Post od Kabal »

ljubitelj napisao:7 semafora su Plavi Horizonti, Altina, Pupinov most, Nova Galenika, Metro, Zemun Polje i jos jedan koji ne znam kako da nazovem. Ili tih 6, svejedno, sporo se ide uz dosta cimanja i brzinu maksimalno 60km/h.

OK, moze i preko aerodroma na obilaznicu da se vrati ali sto bi isao duzim putem kada moze direktno celom obilaznicom koja i jeste predvidjena za tranzit?
Ja bih uvek pre obilaznicom, brzo jednostavno bez cimanja i guzvi kao kroz grad.
Kuda bi ti isao od Bubanj potoka prema Novom Sadu ako ne skrenes na obilaznicu?

Tapatalk

Korisnikov avatar
Dare4x4
Reactions:
Pridružio se: 22 Avg 2014, 17:00

Post od Dare4x4 »

Ogi napisao: 05 Maj 2018, 21:28 Brate koju crnu dilemu ti imas, samo pravo pici iz pravca Nisa do posle aerodroma, onda desno za NS I cao zdravo. Kakva crna "obilaznica" .
Tako će na kraju i da bude, izgleda :)

Hvala svima koji su se potrudili da pomognu. Dilema se pojavila jer u medijima se pominje ta famozna obilaznica, pa nisam bio siguran šta je najbolje.
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

Ogi napisao: 05 Maj 2018, 21:25 Samo suprotno od svega sto kaze Ljubitelj I sve ce da bude ok.
:rofl:

Ja kad idem iz nisa prema ns. Regularno kroz bg preko gazele posle odem na put pored galenike (tuda mi je nekako zgodnije nego pored aerodroma) i to je to.
lami
Reactions:
Pridružio se: 19 Feb 2017, 15:34

Post od lami »

Najjednostavnije, ako se gleda iz pravca Nisa, ne silazis sa autoputa, prodjes aerdrom i prvo skretsnje posle lukoila ides desno i na ap za ns si. Nemas nijedan semafor. Alternativa je valjda da ides na batajnicku petlju, ali put do tamo je ogranicenje 60 ako se dobfo secam.
P.s
Deo obilaznice od Surcina pa sigurno desetak km ka bp je u katastrofalnom stanju

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

ljubitelj
Reactions:
Pridružio se: 10 Sep 2012, 21:16

Post od ljubitelj »

Kabal napisao: 05 Maj 2018, 21:45
ljubitelj napisao:7 semafora su Plavi Horizonti, Altina, Pupinov most, Nova Galenika, Metro, Zemun Polje i jos jedan koji ne znam kako da nazovem. Ili tih 6, svejedno, sporo se ide uz dosta cimanja i brzinu maksimalno 60km/h.

Kuda bi ti isao od Bubanj potoka prema Novom Sadu ako ne skrenes na obilaznicu?

Tapatalk
Kroz grad novim novosadskim putem kao i pre nego sto je obilaznica napravljena. Najkraci put.
Ali, nikako ne bih birao da vucem prikolicu kroz grad, iz mnogo razloga kada vec postoji vrlo dobra obilaznica bas za tranzit.
Odgovori