Dobro veče
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Dobro veče
Šteta što je bilo hladno pa nisam mogao da budem u Garaža majici.
Posetite www.garaza.rs !
Da li neko zna da li kod nas imaju neke interesantne ATV ture?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Bas citam te kombinacije. Ovde u NL je idalno ako te otpuste ili ne produze ugovor, pa jos ako nisi bas mlad, imas nekih 75% plate bar jos godinu, dve (ako si jako mlad -17 godina uz min 6 meseci rada - oko 3 meseca) samo uz uslov da ides bar jedamput nedeljno na neki konkurs za posao. Plus drzava im zakera ako otpustaju radnike jel onda mora da ih placaZaposli se dečko od 27 godina kod nas u firmi. Radi 2 godine i raduje se kao malo dete jer će ga firma zaposliti za stalno. Rekoh mu, daj Bože, ali nema ništa od toga. Kako? Poslali mu posle par dana ugovor o raskidu radnog odnosa i u istoj koverti novi ugovor u kojoj se upućuje na rad kod novog poslodavca, a koji je njega iznajmio našoj firmi. Eto, rupa u zakonu.srdjanyo napisao: 06 Maj 2018, 08:42 8 godina vec radim tako i verovatno nikad necu ni dobiti resenje za stalno, ili cu dobiti posle 20 godina kao neke moje kolege.
Mali ne može peglu da digne na kredit, a hteo da se odvoji od brata i njegove porodice. Ima mađarski pasoš, zna mađarski jezik, ja mu savetovao da pali jer može.

- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Mi tu iznosimo neke teske primere ljudske patnje i onda dodje ljuba i baci spiku kako je kod njega i sruši nam sneška 

A tek za kasirke koje imaju 30.000 din mesecno, a meni sin (15 god) kaze kako dosta njegovih drugara rade po prodavnicama - slazu proizvode, po 12 h nedeljno - obicno par sati u subotu i u nedelju, za oko 250Eur cisto mesecno... I sto je najgore i on bi da ide da radi ali ga zena ne pusta, da bude sa drugarima
A u svakoj prodavnici stoji ogroman poster da dodju da rade kod njih... Bar da ima osecaj kada trazi telefon ili neku igricu da zna koliko mora da se radi da bi se zaradila ista...

- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Dovedi ga za rasput ovde da proba da zaradi tih 250 evra, dobice jos bolji osecaj. 

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
:rofl
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Ima brdo firmi gde ljudi rade (i dalje) po 4-5 godina, a ne primaju platu... 
Послато са D6603 уз помоћ Тапатока

Послато са D6603 уз помоћ Тапатока
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Ili im firme po 10 20 god nisu uplacivale penziono pa ce ostvariti penziju nikad.
- shandu90
Ili jednostavno iskljuce fon kad treba da daju platu (koja obicno kasni i od koje nikakve qrceve koristi).
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
igor_harris napisao: 07 Maj 2018, 11:01 Dovedi ga za rasput ovde da proba da zaradi tih 250 evra, dobice jos bolji osecaj.![]()

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- shandu90
Myth busted. Stigla mi kazna za parking u sanduce, posto sam probao sa onom forom da platim 50 din da proverim da li to stvarno funkcionise. Zanima me po kom osnovu su oni poslali, posto su tada bile stare tablice na astri, sad su nove i preveden je auto na mene.