Grčka

Iskustva sa putovanja, razne informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Re: Grčka

Post od Day Walker »

Nemam preporuku za smeštaj jer sam uvek išao preko agencije, a uvek je bingo gde ćeš naći slobodno :D
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
havijer
Reactions:
Pridružio se: 28 Mar 2015, 07:55
Garaža: I30 mk1 1,4

Post od havijer »

Preporuka za smestaj u okolini limenasa, za mene i devojku u julu i avgustu.
Rade mi je predlozio ovo
http://www.villa-morfeas.gr/
I tu mi traze 65 evra po sobi po noci.
Korisnikov avatar
Djole
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 16:50

Post od Djole »

Pogledaj na Nikani sta oni nude, mislim da je to skroz ok cena za takav tip smestaja i period. Meni su prosle godine trazili taj novac ali za mnogo losiji lokacijski tip smestaja. Imas i manja mesta poput skale potamije i sl koji su mnogo mirniji i na lepim mestima. Meni su se recimo smestaji i plaza na golden beachu svideli.
I don't have a short temper, I just have a quick reaction to bullshit !
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Nikana je kriminalna "agencija" , ja sam sa njima imao velikih problema jer su nesposobni da ti pronadju ono sto trazis i ne odgovaraju na postavljena pitanja. Tipa znate mene, ja sam covek koji do detalja volim sve da znam i postavim im 10 pitanja, taksativno, oni mi odgovore na 3. Ja onda ponovim 7 oni odgovore na 2. Teski slepci i neznalice. Onda sam ih napusio pa oni mene i tako smo se posvadjali. :D Na kraju sam ja ispao kriv jer posle 30 razmenjenih mailova nisam bio zadovoljan ponudjenim. Onda tipa nadjes nesto kod njih da je slobodno i primis se a ispostavi se da nije slobodno. Onda meni nisu 10 dana mogli da pronadju vlasnika da kontaktiraju. Ma svasta, ne bih preko njih isao vise u zivotu. Uz to lazu da se ne ugradjuju jer sam dobio nizu cenu kada sam isti smestaj trazio mimo njih.
Korisnikov avatar
somi-car
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
Garaža: Skoda Superb, Opel Combo

Post od somi-car »

Mi smo 3 puta letovali preko njih i stvarno nikada nije bilo problema...

Ugrađuju se sigurno, to svako normalan kapira ali iskreno stvarno nije bilo problema...
Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

Verujem, svi ih hvale. Ali ocigledno nemaju kapaciteta da ispostuju tesku I zahtevnu musteriju kakva sam ja.
A navodno se ne ugradjuju vec im ovi placaju godisnje oglasavanje.
ddanijell
Reactions:
Pridružio se: 24 Maj 2017, 23:41
Garaža: SEAT ATECA 2.0 CR TDI 190hp DSG 4Drive XCELLENCE

Post od ddanijell »

Ne vidim sto ima klijentu da bude bitno i da razmislja o temi da li se ovi ugradjuju u cenu ili ne. Oni prave ponudu termin/cena i jasno je istaknuto, nisam primetio da nesto kriju.
Ima ponuda i cena za odredjeni period i ko misli da moze jeftinije da prodje slobodan je da licno pronadje potrebne podatke (ako je u mogucnosti) i direktno napravi dogovor sa vlasnikom apartmana.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Prošle godine smo prvi put pre nje išli. Našao sam smeštaj koji nam odgovara, poslao upit, dobio podatke, uplatio Grkinji pare. Tamo je sve bilo OK, nikakav problem.
Korisnikov avatar
somi-car
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
Garaža: Skoda Superb, Opel Combo

Post od somi-car »

Prc...... a onda na licu mesta gazda ponudi drugu cenu.

Ugrađuju se svi danas prijatelju...

Vezano za kapacitet i zahtevne musterije...ne znam koliko ih pratis ali nase prvo letovanje preko Ane je bilo 2011 kad je jos uvek preko FB-a radila rezervacije, Kasnije je uvecala tim i mozda neko u tom timu i nije bas voljan i raspolozen da se ''dopisuje'' sa musterijama....
Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

Pa onda ne bi trebalo da radi taj posao, zar ne ? :)

Sam najbolje pronadjem, ipak.
Korisnikov avatar
Djole
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 16:50

Post od Djole »

Ogi postoji varijanta gde se preko nikane samo gledaju smeštaji i komentari a iskomunicira se direktno sa vlasnikom. Lako je bar naći kontakt svakog smeštaja preko googla ;)
I don't have a short temper, I just have a quick reaction to bullshit !
Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

Naravno, to sam I radio. :)
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

Heinz napisao: 09 Maj 2018, 12:55 Prošle godine smo prvi put pre nje išli. Našao sam smeštaj koji nam odgovara, poslao upit, dobio podatke, uplatio Grkinji pare. Tamo je sve bilo OK, nikakav problem.
gde?
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Tasos. Nikana je tako i počela sa radom, posle su ubacili ostalo.

EDIT: tamo treba da piše "preko nje"
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

U prethodnim danima sam pretražio gomilu smeštaja. Korisno je što ima toliko agencija i ponuda, pa je lako informisati se, a posle tražite gde je jeftinije. Mouzenidis ima odličnu pretragu velikog broja smeštaja, sa uvidom u slobodne kapacitete..

Ja sam udario po grčkim sajtovima, iznašao sam smeštaje kojih nema u ponudi agencija, a nekih ni na booking.com i sličnim sistemima. Zatim sam uzeo vodeći grčki channel manager i sve njihove klijente, pa polako :D Sistem za bukiranje na sajtu, pa kontakt mail.

Zatim lokalne tur.organizacije i agencije itd.. Nema pravila, nekada je jeftinije direktno, nekada preko agencije, nekada na nekom od velikih buking sistema...

Za one kojima je interesantno:

AllInclusive Uranopolis Aristoteles****
Odlična ponuda ove sezone

Zanemarite komentare po internetu. Hotel se otvara 10.05. nakon temeljnijeg renoviranja i imaju akcijske cene. Početkom septembra AllInn, dve osobe, sedam dana, superior sea view, nešto preko 800€

TT

Odgovori