Ne brže od života!
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Re: Ne brže od života!
I po ko zna koji put dete strada jer nije vezano. Ne razumem te roditelje nikako.
Sto se ove nezgode tice ili je vozac blenuo u telefon/nesto mu je odvlacilo paznju ili je fiksacija objekta.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Sto se ove nezgode tice ili je vozac blenuo u telefon/nesto mu je odvlacilo paznju ili je fiksacija objekta.
-
- Pridružio se: 24 Maj 2017, 23:41
- Garaža: SEAT ATECA 2.0 CR TDI 190hp DSG 4Drive XCELLENCE
U srednjoj traci itekako se desi, svake godine na stotine lancanih udesa. Nije bas lako primetiti nakon nekog vremena provedenog na autoputu da vozilo koje vidis ispred sebe stoji umesto (ocekivano) da se krece.McGruja napisao: 10 Maj 2018, 12:59 Ne razumem kako može da se desi da neko na autoputu udari drugog u srednjoj traci
Potpuno odsustvo pažnje i mozga
Pa vidiš minimum 200m ispred sebe, samo treba da gledaš
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Puno roditelja čak i ako imaju sedište za dete ih pušta van sedišta da mogu da legnu da bi spavali. Roditeljima lepo jer dete spava, a svi računaju neće ništa da se desi. Dete kad jednom pustiš tako tražiće svaki put.
Posetite www.garaza.rs !
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Kakvu borbu vodim sa mojima oko sestrine dece. Stave sediste, ne vežu ga. Ili drže ga u narucju pozadi, place dete. Poslednji put sam imao žestoku raspravu, zamerili smo se.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Ma ja raspravljam sa svima stalno ali ne vredi. Kao zidovima da pričaš.
Ja tako svastiku nisam hteo da vozim sa detetom za Bg jer nemam odgovarajuće sedište, a i ne žele da ga vežu pozadi.
Ja tako svastiku nisam hteo da vozim sa detetom za Bg jer nemam odgovarajuće sedište, a i ne žele da ga vežu pozadi.
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Ja sam svojevremeno isto tako radio. Krenuli na izlet iz KGa, pozadi sela sestra i njene dve cerke (odrasle devojke), ladno sedaju i NISTA. Ja im onda lepo kazem da se vezu, sto su i uradile, ali je stepen iscudjavanja na tu moju opasku bio veoma visok. Kao, ma ne treba na zadnjem sedistu, blablabla. Samo sam rekao da ne startujem auto dok svi u njemu nisu vezani i nisam dalje diskutovao.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- H4wkeye
Koliko to mene nervira. Da li su ljudi stvarno toliko glupi i misle da je zadnje sediste zasticeno nekom magijom? Ne razumem.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Ne misle nego se vezuju samo zbog kazne, a kod nas se nikad nije kaznjavalo za nevezivanje na zadnjem sedistu.
- YUgisa
- Pridružio se: 29 Jan 2014, 18:52
- Garaža: Yugo 1.3EFI Stroker i Yugo 1.3EFI
- Kontakt:
Meni je najbolja fora kad me ljudi ubedjuju da ces rame da odvalis zbog pojasa, ja kad sam stavio pojaseve u 4 tacke kacenja, svi su me ubedjivali kakava je to glupost jer cu sad oba ramena da odvalim ako se slupam
I moj auto ne startuje dok se svi ne vezu 

Being second is to be the first of the ones who loose...
Juce, oko 11, idem ka aerodromu, osrednja guzva, levo se vozi 100-120, desno sporije, a onda se nasao neki degrad u nekom malecnom crnom govancetu, isto seat, makazice, leva, srednja, zaustavna.
Obisao je 10ak auta zaustavnom, samo dok sam ja gledao.q
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Obisao je 10ak auta zaustavnom, samo dok sam ja gledao.q
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- H4wkeye
Kakav idiot. Jedan je isto tako zurio pre par nedelja, doduse u gradu, kolona vozila on covek ne moze da ceka i pretice. Medjutim zajebao se jer je patrola bila u koloni. Epilog je vec te veceri je bio u zatvoru, 30 dana. Nasilnicka voznja.
-
- Pridružio se: 24 Maj 2017, 23:41
- Garaža: SEAT ATECA 2.0 CR TDI 190hp DSG 4Drive XCELLENCE

- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Što se tiče one nesreće na auto putu, naletanje Seata na kombi . Zaspao vozač , tako sam nešto predposavio .
Возач заспао, дечак погинуо (ВИДЕО, ФОТО)
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/hr ... VIDEO-FOTO
Shared via Večernje Novosti Android app
Poslato sa Huawei Mate 10 Lite
Возач заспао, дечак погинуо (ВИДЕО, ФОТО)
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/hr ... VIDEO-FOTO
Shared via Večernje Novosti Android app
Poslato sa Huawei Mate 10 Lite
Komentar sa Blica:
Ne lupajte molim vas, vozač ‘Seata’ je zaspao i punom brzinom udario u kombi, bez milimetra kočenja ( procena policije je oko 130km/h ). Vozač kombija je izašao da proveri teret pozadi jer je nešto lupilo, u pitanju je pločasti nameštaj veće vrednosti. Zaustavio se skroz propisno, sa povučenom parkirnom kočnicom i uključena sva 4 migavca. Samo što je otvorio zadnja vrata na kombiju na njega je naleteo ‘Seat’ i usmrtio ga na licu mesta. Ne navode se dva lica u kombiju koja su bila napred, oni su bez ogrebotine, na žalost napred je bio vozačev sin i rođak koji su videli sav taj jeziv prizor. Podatak je 1000% proveren! Molim bez daljih bljuvotina. Hvala!
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Ne lupajte molim vas, vozač ‘Seata’ je zaspao i punom brzinom udario u kombi, bez milimetra kočenja ( procena policije je oko 130km/h ). Vozač kombija je izašao da proveri teret pozadi jer je nešto lupilo, u pitanju je pločasti nameštaj veće vrednosti. Zaustavio se skroz propisno, sa povučenom parkirnom kočnicom i uključena sva 4 migavca. Samo što je otvorio zadnja vrata na kombiju na njega je naleteo ‘Seat’ i usmrtio ga na licu mesta. Ne navode se dva lica u kombiju koja su bila napred, oni su bez ogrebotine, na žalost napred je bio vozačev sin i rođak koji su videli sav taj jeziv prizor. Podatak je 1000% proveren! Molim bez daljih bljuvotina. Hvala!
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”