Opšta tema o gorivu - cene, kvalitet itd.
Re: Gorivo poskupljuje, PONOVO
Lepo lepo, al aj sto ce gorivo da poskupi, nego sto ce i sve ostalo, a i PDV ide na 20%, strasno...
Sreca, bar se plate nece menjati i rasti...
Sreca, bar se plate nece menjati i rasti...
Da bar ode evro na 118, pa bi mi bilo malo lakse i to poskupljenje...
Od 10-og sipano 350+ litara
Od 10-og sipano 350+ litara

Bas tako!Laki021 napisao:Lepo lepo, al aj sto ce gorivo da poskupi, nego sto ce i sve ostalo, a i PDV ide na 20%, strasno...

Ja sam se prvo iznervirao, a onda sam pomislio da tako i treba. Ili sto bi Patak Daca rekao "Budalo, pacovi i treba da crknu od zime"

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Pa jel to dizel pretekao bezolovni sa cenom u Srbiji?
Izgleda da ce sporeti ipak pobediti traktore po pitanju ekonomicnosti.
Izgleda da ce sporeti ipak pobediti traktore po pitanju ekonomicnosti.

nije, ima jos fore...
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Gorivo poskupljuje, PONOVO
Živeli šporeti! Dok je njih biće i najjeftinije vožnje! 
Btw, trenutno najjeftiniji gas u NS-u (ili bar što sam ja video) je na "Daki petrolu" kod sajma - 73.90 din.
Tapatalk

Btw, trenutno najjeftiniji gas u NS-u (ili bar što sam ja video) je na "Daki petrolu" kod sajma - 73.90 din.

Tapatalk
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Toliko je na NIS-u, ako sam dobro video. Na Knez Petrolu, kod mene u kraju, 70.90 din. I to im je sasvim ok kvalitet. Sipao u ponedeljak za 500 kinti i još se vozim.

Posetite www.garaza.rs !
cek bre, zar u nisu NIS skuplji? ccc 76,9. Ove ostale pumpe od 76 do 79.
Vozim ja juce kola, i neki info blic, kaze zbog akciza i PDV-a, cena goriva naravno skace: benzin za 1,5 din, TNG za 8-9din a ED i D za 9 din...
Malo je falilo da se sa iriskog skrljam u neku provaluju pored jebem ti i Srbiju, i kola i radio-prijemnik u istim
i mene sto vozim kao prvo
Malo je falilo da se sa iriskog skrljam u neku provaluju pored jebem ti i Srbiju, i kola i radio-prijemnik u istim

What i do for the livin'? I live for the livin'.
... a predsednik Srbije je tacno pre mesec dana izjavio kako je gorivo preskupo, 27. avgusta u razgovoru sa predstavnicima Gazproma. Evo danas je 27.sep, a mi se nalazimo pred dizanjem akciza, dakle direktnom zavlacenju ruke u dzep od strane vlade srbije.
To su one akcize koje je bilo reci da ce se smanjiti jer su previsoke... Bilo reci u kampanji...
sent from my HTC Sensation
To su one akcize koje je bilo reci da ce se smanjiti jer su previsoke... Bilo reci u kampanji...
sent from my HTC Sensation
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Eeeee... bolje da ne počinjemo o lažnim obećanjima i politici. 

Posetite www.garaza.rs !
Pa da, ali kazes firmi koja prodaje gorivo kako je preskupo, a nakon mesec dana ti ga svojim postupkom jos poskupis.
U normalnom razgovoru to se naziva licemerje.
Sto je najgore cinjenica je da je ovo jedini nacin za frankestajna od drzave da ne bankrotira, naravno preko nasih ljedja.
Ali kad tad, ovakav sistem mora da se slomi. Jes' da smo glupi, i da se vecina naroda vodi onom "Ne mogu oni da nas karajau, koliko mi mozemo da istrpimo" ali granica ce se u jednom trenutku preci.

Sto je najgore cinjenica je da je ovo jedini nacin za frankestajna od drzave da ne bankrotira, naravno preko nasih ljedja.
Ali kad tad, ovakav sistem mora da se slomi. Jes' da smo glupi, i da se vecina naroda vodi onom "Ne mogu oni da nas karajau, koliko mi mozemo da istrpimo" ali granica ce se u jednom trenutku preci.
What i do for the livin'? I live for the livin'.