Imate li neki predlog osim Tasosa? Već sam bio na Lefkadi i Kefaloniji pa mi je on nekako logičan izbor pored Krita? Ali Krit je prilično skuplje zbog aviona, renta cara itd...
pedja napisao: 09 Maj 2018, 15:36
U prethodnim danima sam pretražio gomilu smeštaja. Korisno je što ima toliko agencija i ponuda, pa je lako informisati se, a posle tražite gde je jeftinije. Mouzenidis ima odličnu pretragu velikog broja smeštaja, sa uvidom u slobodne kapacitete..
Ja sam udario po grčkim sajtovima, iznašao sam smeštaje kojih nema u ponudi agencija, a nekih ni na booking.com i sličnim sistemima. Zatim sam uzeo vodeći grčki channel manager i sve njihove klijente, pa polako Sistem za bukiranje na sajtu, pa kontakt mail.
Zatim lokalne tur.organizacije i agencije itd.. Nema pravila, nekada je jeftinije direktno, nekada preko agencije, nekada na nekom od velikih buking sistema...
Za one kojima je interesantno:
AllInclusive Uranopolis Aristoteles****
Odlična ponuda ove sezone
Zanemarite komentare po internetu. Hotel se otvara 10.05. nakon temeljnijeg renoviranja i imaju akcijske cene. Početkom septembra AllInn, dve osobe, sedam dana, superior sea view, nešto preko 800€
TT
Pošto blagu predstavu nemam. Kakvo je tamo vreme početkom septembra?
Verovatno nisi bio na Sitoniji ovih godina. Od prošle godine je potpuni haos, liči na CG ponudu turističku i biznis model. Ili će uskoro ličiti (sa naplatom parkinga i WC na plaži).
Za tebe znam Poludeli su prošle godine. Mada mi nismo bili 2016. ali pre toga od 2011. redovno.
Ove godine idemo malo dalje, ali je dosta skuplje zbog puta samo.
Cene su ludilo, a ponuda smešna. Imaju sreću što im je priroda dala takvu obalu i ostrva. Ponoviću se: Da Nemačka ima što imaju Grci, porobili bi svet bez da se igraju rata. Od bugarske bare su napravili more.
A onda dođu Grci ovde i kažu:
Dođite kod nas da vidite šta je turizam. Kuku majko...
@ivancho
Vreme je lutrija u svako doba godine. Bilo je poplava i nevremena, u sred sezone. Ima ljudi koji krajem septembra i u oktobru prođu odlično... Početak septembra nije problematičan, u velikom broju slučajeva, ali uvek postoji ali, garancije nema. Jedino što se gleda na koju stranu zalazi sunce, zbog dužeg dana.
Mi idemo na Pelion, to je još uvek ona Grčka bez gužve. I cene su povoljne. Samo nije za one koji traže noćni život ili neku zabavu tog tipa, suprotnu od "nije gužva" definicije.
havijer napisao:Imate li neki predlog osim Tasosa? Već sam bio na Lefkadi i Kefaloniji pa mi je on nekako logičan izbor pored Krita? Ali Krit je prilično skuplje zbog aviona, renta cara itd...
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Idi na Skijatos. Vidim krenuo si mojim stopama
Bio sam u ovom smestaju i odlican je. Blizu je centra na manje od 5 min hoda i blizu pijace i autobuske stanice. Bitno je da si u gradu a autobus ide na svakih 10 min i razvozi turiste. Do posl plaze br 16 kukunaries imas desetak min.