Auto kozmetika
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: Auto kozmetika
Ima svasta nesto na tom detailing sajtu. Ja cu za pocetak kupiti ona dva turtle-a.
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
taj turtle wet'n'black se previse brzo istrosi za svoju cenu, a i nista spektakularno nije, efekat traje 4-5-6 dana....
-
- Banned
Kada mi auto ostane cist 4-5-6 ja sam presrecan. A I ipak su to gume, ne mogu da se sjaje 15 dana.
- noodles
- Pridružio se: 21 Jun 2016, 19:54
- Garaža: KIA Sportage 1.6 GDi
Veruj mi da mogu. 
Sa onim pomenutim gelovima, meguiars/kornjača, gume ostaju crne nenormalno dugo, ne utiče ni kiša, ništa. Meni se dešavalo da i posle novog pranja budu crne. Ti gelovi imaju u sebi nešto što odbija vodu.
Ne mogu da se setim, mislim da sam na staroj škodi probao taj kornjačin sjaj u spreju i nisam bio oduševljen. Jedino ako sad nisu promenili formulu. Proveri za svaki slučaj na YT.

Sa onim pomenutim gelovima, meguiars/kornjača, gume ostaju crne nenormalno dugo, ne utiče ni kiša, ništa. Meni se dešavalo da i posle novog pranja budu crne. Ti gelovi imaju u sebi nešto što odbija vodu.
Ne mogu da se setim, mislim da sam na staroj škodi probao taj kornjačin sjaj u spreju i nisam bio oduševljen. Jedino ako sad nisu promenili formulu. Proveri za svaki slučaj na YT.
Sa budalama se ne isplati svađati. Prvo te spuste na svoj nivo, a onda te dotuku na iskustvo!
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Endurance tire gel je stvarno neverovatan. Imam ga već dugo i nikako da potrošim. Plus miriše da ti dodje na leba da ga mažeš.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
-
- Banned
A sto ga vise nema kao ni tog kornjacinog proizvoda ? Ja sam narucio ono da probam kaoi Wax it wet koji mi se I ranije svidjao.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ima ga na eBayu. Nešto ispod 20e košta sa dostavom. Traje godinama.
- noodles
- Pridružio se: 21 Jun 2016, 19:54
- Garaža: KIA Sportage 1.6 GDi
Baš tako. Ja ga imam već više od dve godine, a nisam ni do pola došao (flašica je od 475ml).
Bukvalno par kapi po točku.
Bukvalno par kapi po točku.
Sa budalama se ne isplati svađati. Prvo te spuste na svoj nivo, a onda te dotuku na iskustvo!
...Ogi napisao:Koju cetku imas za felne ? To mi treba. Kapiram da je neka cupava mekana varijanta.

Jel ima neko preporuku koju krpu za brisanje auta posle pranja. Neka koja lepo upija i neka za finis??
Najbolje je mikrofiber peskir, samo natapas, ne vuces.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Ovo u Kauflandu? Ovo mi treba, izginuh sa čišćenjem felni!ikac2000 napisao:...Ogi napisao:Koju cetku imas za felne ? To mi treba. Kapiram da je neka cupava mekana varijanta.
Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk
Gyeon Silk Dryer ili Feck's Philosophy Professor Plush Drying Towel.ROCK napisao: 14 Maj 2018, 21:48 Jel ima neko preporuku koju krpu za brisanje auta posle pranja. Neka koja lepo upija i neka za finis??
Ja imam prvi, ceo auto osusi bez cedjenja, a za tesko dostupne delove Gyeon Soft Wipe.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Od kada ispiram auto demineralizovanom vodom u perionici totalno vise ne vidim svrhu brisanja lima. Jednostavno kad se sam osusi bude sasvim lepo cist. Samo obrisem stakla jelenskom kozom.