Dobro veče
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Re: Dobro veče
I boli ga kurac. U ovoj zemlji nikada niko nece ni za sta odgovarati...
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Al je ljuljnuo grad sad kod mene u naselju, baš je bilo veselo. Obzirom da je zelena kanta bila u garaži, posmatrali smo ovaj priridni spektakl veoma opušteno sa terase.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- dejanvp
- Pridružio se: 07 Apr 2014, 17:25
- Garaža: Mercedes C200 Kompressor Sportcoupe, Fiat Brava 1,6 16v
Da li pratite emisiju SAT? Kakvi su vam utisci sada kada nema više Mirka? Znam da zvuči ofucano ali stvarno emisija nema tu draž bez njega. Mladen se trudi da sve odradi kako treba ali još uvek ne mogu da povežem ostale koji se pojavljuju u emisijama sa imenom SAT. Gledao sam današnju emisiju i baš je izveštačeno izgledalo ono postavljanje pitanja.
Pretpostavljam da će patrole raditi Gigić i jedva čekam da vidim kako će to izgledati.

Pretpostavljam da će patrole raditi Gigić i jedva čekam da vidim kako će to izgledati.
Danasnja pitanja su bila bas uzas, totalno izvestaceno. Inace mi se dosta vise svidja kako to sada radi Mladen od onoga sto je radio Mirko. Nekako su mi savremenije emisije, testovi...
Sent from my Z00D using Tapatalk
Sent from my Z00D using Tapatalk
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Emisija kao emisija je vec duze vreme jako losa u smislu da ima najmanje automobila a najvise cepljenja raznim drzavnim institucijama, agencijama, onda Vucic fore "nas test je prvi u regionu, prvi na ovim prostorima" sto ponavljaju po 5 puta u toku jedne emisije. To zvuci bolesno. Onda bi Mladenu zaista trebalo objasniti da nije neophodno da kao svoj otac mlatara rukama kao retardiran jer to iritira (neke) ljude i ne izgleda lepo. Stvarno bi trebalo da se sabere. Generalno, jeste cudno bez Mirka iako on pred smrt nije vodio mesecima (osim jedne), Ni ja nisam navikao na nova lica, ovom Gigicu ne znam sta je sa facom. Patrole definitivno nece biti iste, nije floskula, jednostavno sam navikao na Mirka, njegov glas i sve. Alvirovici su sve samo ne naivni, vrlo dobro znaju oni sta rade, zasto rade i na koji nacin su stekli to sto su stekli tako da je sa te strane razumljivo uvlacenje u bulju.
- dejanvp
Evidentno je da Mladen nije toliko dobro upućen u sve teme kao što je bio Mirko ali to je donekle i očekivano. Često imam utisak da mu nedostaje ideja, ranije je bilo više kratkih priloga, više tema je obuhvatala emisija. Mirko je održavao tu prepoznatljivost emisije i prenosio bitne i aktuelne informacije a Mladen išao u nekom, da kažem, modernijem pravcu. Verovatno će cela sledeća emisija biti o putovanju u Rusiju. Iskreno najviše bih voleo da patrole radi Mladen.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
E da, ovo sto spomenuste danasnja "pitanja I odgovore" , stvarno bruka, toliko namesteno I neprirodno da je to strasno.
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
@SAT
Niko nama ne brani da napravimo bolju emisiju sa kvalitetnijim sadržajem.
Niko nama ne brani da napravimo bolju emisiju sa kvalitetnijim sadržajem.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Ima li neki razlog paliti noću maglenke, ali ne oborena svetla ili je to radi mangupiranja?
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Promena je neminovna. Ipak, nije SAT jedan čovek i tu postoji dosta ljudi koji rade svoj posao i radili su ga godinama. Ne verujem da je Mirko davao sve instrukcije koje priloge da prave, snimao patrole, vodio emisiju, montirao je, a tokom večeri radio prelom za štampu revije.
Povratiće se sve to na staro, koliko može. Pripremao je valjda zamenu na vreme, niko ne živi večno.
Onaj novinar, kako god da se zove, ima VG fazon testiranja/reportaža, sa obaveznim ubacivanjem poneke doskočice u prilogu. Kada sam ga prvi put video, da nisam znao šta gledam, rekao bih VG.
TT
Povratiće se sve to na staro, koliko može. Pripremao je valjda zamenu na vreme, niko ne živi večno.
Onaj novinar, kako god da se zove, ima VG fazon testiranja/reportaža, sa obaveznim ubacivanjem poneke doskočice u prilogu. Kada sam ga prvi put video, da nisam znao šta gledam, rekao bih VG.
TT
- dejanvp
Naravno da nije sve to radio ali mislim da je imao glavnu reč što se emisije tiče. Dosta ljudi sve to priprema ali je Mirko bio sinonim za SAT i s obzirom da se ceo život bavi tom tematikom poznavao je do detalja sve teme. Trebaće dosta vremena da naslednik dođe na taj nivo.
Gigić ima taj VG fazon priče samo što Piroški to mnogo bolje radi.
Gigić ima taj VG fazon priče samo što Piroški to mnogo bolje radi.
Mladen je za Mirka car. Mirka je odavno bilo pregazilo vreme, a samo zahvaljujuci Mladenu sve Mirkove brljotine nisu izlazile u javnost i imale pogubne uticaje na SAT. Uostalom, sve sto ste gledali ili citali dok je pokojni Mirko bio ziv nije bilo njegova ideja, osim patrola i neefikasnih inicijativa.