baš mi treba savet oko zaštite od zmija. Čuo sam da postoji neka zaštita, valjda se to postavi u dvorište i zmije obilaze oko toga tipa 200 metara. Sestra ima lepo dvorište, ali često udju zmije u dvoriste. Deca 2 i 4 godine se igraju, al ne sme da ih ostavi same.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Danas sam tapacirao volan. Više nije mogao dalje. 400000 km i ljušti se. Radio je dečko iz Šimanovaca. Korektna cena i brza usluga. Sve preporuke od mene.
Jedino što je ostalo su ovi "trapezi" između obruča volana i erbega. On mi je pominjao neku foliju koja se može kupiti na buvljaku ili u farbarama. Ima li neko iskustva sa ovim?
Ovo što je uradio, uradio je OK, ali mene bi jaaako nerviralo da gledam u nedovršen posao svaki put kad sednem u auto. Trebao si (ako je ikako bilo izvodljivo) da odvojiš malo više vremena da skine volan i da završi sve kompletno.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ako zelis ekstra lepo i nadjes nekog limara da ti precizno isece i oblikuje aluminijumsku plocicu, ubedljivo je najlepse. Sada dosta radim sa njim, i moze svasta da se napravi za male pare, ali zeznuto je iseci i oblikovati ga... npr ovu plocu debljine 0,5mm, a pri cemu je jako cvrsta.. https://www.gamma.nl/assortiment/plaat- ... /p/B309306