Mobile uploads

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
passenger
Reactions:
Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI

Re: Mobile uploads

Post od passenger »

@maniaxxx

E hvala ti, al ne bih rizikovao da ne pokvarim tog Renaulta. Ionako je pred samrti :mrgreen: Da je D5 pa da razgovaramo :mrgreen:

Ma uvek hranim zivotinje. Gleda me zena u prodavnici fazon sto ne hranim decu tim virslama, nego zivotinje. Tipičan mentalitet. Danas falilo nesto para nekim devojcicama za sladoled u marketu, ja im dodao. Stvarno bih kupio nekome da jede kad bi naišao tu na takvoga.

Prosle godine na Kritu non stop u gepeku hrana i voda za pse i mačke.
H4wkeye napisao: 14 Maj 2018, 01:09 Koje je ovo mesto?
Jarmenovci kod Topole
Poslednja izmena od passenger u 14 Maj 2018, 20:39, izmenjeno 2 puta ukupno.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
maniaxxx
Reactions:
Pridružio se: 14 Nov 2012, 20:34

Post od maniaxxx »

Nije reno, citroen je :D

Inače več dugo mi nisi rekao Janez, fali mi to :mrgreen:
Korisnikov avatar
passenger
Reactions:
Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI

Post od passenger »

Janez :oops:
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
maniaxxx
Reactions:

Post od maniaxxx »

:oops: :opustanje:
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

maniaxxx napisao:Ja sam odavno rekao, da dobijem neki džek pot odmah otvaram zavetište za napuštene životinje u Srbiji i organizujem životinjsku policiju. Ne znam šta bi radio onima koji se tako obhode do životinja, stvarno ne znam, mislim da još nisu izmislili muke koje bi jim nanosio.

Uplati neki dinar Levijatan udruženju, rade dobar posao plus su vrlo efikasni u kažnjavanju onih koji su zli prema životinjama.

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
maniaxxx
Reactions:

Post od maniaxxx »

Vladapetr napisao: 14 Maj 2018, 20:42
maniaxxx napisao:Ja sam odavno rekao, da dobijem neki džek pot odmah otvaram zavetište za napuštene životinje u Srbiji i organizujem životinjsku policiju. Ne znam šta bi radio onima koji se tako obhode do životinja, stvarno ne znam, mislim da još nisu izmislili muke koje bi jim nanosio.

Uplati neki dinar Levijatan udruženju, rade dobar posao plus su vrlo efikasni u kažnjavanju onih koji su zli prema životinjama.
Dobro da si me podsetio, kad sam bio u BG dao sam jim prilog. Idem opet da googlam i da jim šaljem neki dinar ( euro ).

Hvala ti.

edit.

Zašto sam googlao, opet sam se podsetio jebene neljudskosti koja vlada u Srbiji. Žalostan sam i ljut odjednom. Ako me je ikada sramota da sam Srbin onda je to kad gledam odnos do životinja u Srbiji.
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Kako si ti jedan dobar lik. :pivo: To je zato sto ne zivis ovde. A I nazivas se Srbinom... :oops:
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

Day Walker napisao:Prokleti M32 iliti na zameni lezajeva menjaca
Nidžin prijatelj si postao :D ček bre, tebi je Astra turbo benzin? I ima ( očigledno loše ) revidiran M32?
passenger napisao:Pa kad je zamenjen M32, koje ti godiste Astra, mrzi me da trazim temu

Kod AR 159 kod 2.0 mjtd je M40 (valjda je ta oznaka), a to je čini mi se od 2010.godine
F40.

Mada... Možda je i kod mene taj zloglasni :D

Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk

maniaxxx
Reactions:

Post od maniaxxx »

Ogi napisao: 14 Maj 2018, 21:07 Kako si ti jedan dobar lik. :pivo: To je zato sto ne zivis ovde. A I nazivas se Srbinom... :oops:

Ne verujem da ima mesto života veze sa tim kakav si čovek u svom bitu. Da Srbin sam, i moja čerka je pola pola, i kad poraste malo znati če ko je i šta je, i da treba da je ponosna na svoj izvor( sa obe strane ). Ljutim se na Srbiju i Srbe, ali krv nije voda i to se vrlo dobro oseča, kad dođem u Srbiju, ili kad treba da dam žmigavac :mrgreen: .
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

TheWickerMan napisao:
Day Walker napisao:Prokleti M32 iliti na zameni lezajeva menjaca
Nidžin prijatelj si postao :D ček bre, tebi je Astra turbo benzin? I ima ( očigledno loše ) revidiran M32?
passenger napisao:Pa kad je zamenjen M32, koje ti godiste Astra, mrzi me da trazim temu

Kod AR 159 kod 2.0 mjtd je M40 (valjda je ta oznaka), a to je čini mi se od 2010.godine
F40.

Mada... Možda je i kod mene taj zloglasni :D

Jbga, ko to gleda kad kupuje auto? :)
Svakako me kosta kao set kvacila, prezivece se.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

Ma ne gleda niko ( mada ima izuzetaka ), ali nisam znao da je M32 išao u benzince. Koja ti je km na satu?

Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

95k km. Tako nesto. Jebem li ga, nisam gledao.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

maniaxxx napisao: 14 Maj 2018, 21:17
Ogi napisao: 14 Maj 2018, 21:07 Kako si ti jedan dobar lik. :pivo: To je zato sto ne zivis ovde. A I nazivas se Srbinom... :oops:

Ne verujem da ima mesto života veze sa tim kakav si čovek u svom bitu. Da Srbin sam, i moja čerka je pola pola, i kad poraste malo znati če ko je i šta je, i da treba da je ponosna na svoj izvor( sa obe strane ). Ljutim se na Srbiju i Srbe, ali krv nije voda i to se vrlo dobro oseča, kad dođem u Srbiju, ili kad treba da dam žmigavac :mrgreen: .
I te kako ima veze. Bio bi mnogo losiji covek da zivis ovde, ne u biti ali u ponasanju. Dodatno, ne secam se da li si rodjen tamo ali evo ovi ljudi sto smo bili kod njih u Nemackoj, oboje Srbi iz Cacka, sta su im deca ? Oboje rodjeni u Nemackoj, poreklom Srbi ali ce I po mentalitetu I svemu ostalom biti pravi Nemci a to je najbitnije.
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

Nista nismo naucili.

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

passenger napisao: 14 Maj 2018, 20:29 @maniaxxx

E hvala ti, al ne bih rizikovao da ne pokvarim tog Renaulta. Ionako je pred samrti :mrgreen: Da je D5 pa da razgovaramo :mrgreen:

Ma uvek hranim zivotinje. Gleda me zena u prodavnici fazon sto ne hranim decu tim virslama, nego zivotinje. Tipičan mentalitet. Danas falilo nesto para nekim devojcicama za sladoled u marketu, ja im dodao. Stvarno bih kupio nekome da jede kad bi naišao tu na takvoga.

Prosle godine na Kritu non stop u gepeku hrana i voda za pse i mačke.
H4wkeye napisao: 14 Maj 2018, 01:09 Koje je ovo mesto?
Jarmenovci kod Topole
Uh, daleko, da je ovde u lokalu pa da vidim sta se moze uciniti. Ja sam isti kao ti, redovno ih hranim i to. Kada bih mogao napravio bi jedan ogroman ranc i tu bi drzao kuce i ziveo okruzen psima, lepota :D Kad vidim sta sve ljudi rade zivotinjama, kipim od besa. Mnogi nisu za ljubimce uopste a kamoli za nesto vise. (na primer deca i to) Ta zena u prodavnici je tipican primer pecinskog coveka sa kojima uopste ne diskutujem samo se okrenem i odem. Ljudska rasa definitivno ne zasluzuje pse.
Odgovori