Kojim putem putovati?
Re: Kojim putem putovati?
Zasto tuda, zar nije tecnije pored aerodroma? Nabrojao si silne semafore i ogranicenje je
Tapatalk
Tapatalk
Ajde priznaj bar jednom da si lupio i vidi da bar virtuelno promenis pricu.
Ja sam i preporucio obilaznicu upravo jer je tecnije i ne zalazi se u gradsku guzvu.Kabal napisao: 06 Maj 2018, 09:17 Zasto tuda, zar nije tecnije pored aerodroma? Nabrojao si silne semafore i ogranicenje je
Tapatalk
Ogranicenje je njemu sporedno, ionako sa prikolicom ima limit brzine 70 ili 801km/h zavisno od njene tezine.
Momci nema razloga sa svađu 
Nije meni problem vuča prikolice. Išla je ona ko zna gde sve i to sa mnogo slabijim autom.
Što se tiče limita brzine: sadašnji auto može da je vuče bilo kojom brzinom jer je ne oseća pa sam se raspitao na forumu tehničkih pregleda. Oni kažu da u mom slučaju (prikolica najveće dozvoljene mase 1000kg) nema limita brzine tj da sme da se vozi kao da je solo automobil. Pozadi nemam nalepnicu 80 i puno puta me zaustavljala policija i nisu to spominjali. Tako da su najverovatnije u pravu ovi sa foruma tehničkih pregleda i da stvarno nema ograničenja.

Nije meni problem vuča prikolice. Išla je ona ko zna gde sve i to sa mnogo slabijim autom.
Što se tiče limita brzine: sadašnji auto može da je vuče bilo kojom brzinom jer je ne oseća pa sam se raspitao na forumu tehničkih pregleda. Oni kažu da u mom slučaju (prikolica najveće dozvoljene mase 1000kg) nema limita brzine tj da sme da se vozi kao da je solo automobil. Pozadi nemam nalepnicu 80 i puno puta me zaustavljala policija i nisu to spominjali. Tako da su najverovatnije u pravu ovi sa foruma tehničkih pregleda i da stvarno nema ograničenja.
Inace, jutros izgoreo autobus kod kaludjerice na ap cim se popnes i oni zatvorili dve trake, umesto sa ga odslepaju pre spica. Haos u najavi
Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока
Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока
Relacija : Soko Banja - Loznica.
Kojim putem ići? Autoputem do Šapca mi je sigurna varijanta.
Ali ako opalim preko Kruševca i Vrnjačke Banje... kojim putem dalje? Mogu ići na 2-3smera, ali koja?
Kojim putem ići? Autoputem do Šapca mi je sigurna varijanta.
Ali ako opalim preko Kruševca i Vrnjačke Banje... kojim putem dalje? Mogu ići na 2-3smera, ali koja?
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Mozes V. Banja-Kraljevo-Preljina-Autoput do Ljiga-Ćelije-Valjevo-Osečina-Loznica. Najbolja opcija.
Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Mislim da je preko Kragujevca put nešto duži, ali da se brže stigne.
TT
TT
Idem ujutru do Vel. Gradista. Ima li nesto sto treba da izbegavam, ili mogu da idem Google putem? 

Pre 3 meseca sve bilo cool. Autoput, Požarevac obilaznica, posle po selima malo smanjiš gas bikoz radari i obavezno na ulasku u VG (kod skretanja za Srebrno jezero) voziš 40 iz istog razloga.
Isao tuda, sve OK. Hvala za info. 

- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Koliko traje put iz bg do istanbula autobusom?
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Davno je bilo kad sam isao, cini mi se da je nesto tipa 15-16 sati. Bilo je tu dosta nekih cekanja na granicama i stotinu pauza...
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Kakva je podravska magistrala za vožnju?
Trebam da idem za Klagenfurt u ponedeljak pa se razmišljam kuda ići, opcija da idem autoputem kroz HR otpada i nije mi baš toliko zanimljiva zbog skupih putarina. Trenutno sam najbliži opciji da idem na HU, kod Đera da se odvojim do Graza i onda od Graza do Klagenfurta auto putem. E sada, taj put je dug 750km ali je jedno 600km auto put.
Alternativa tom putu jeste da idem podravskom magistralom ali mi se ni to ne čini baš preterano zanimljivom opcijom pošto u ponedeljak idem tamo a u utorak se vraćam. Znam da je vas nekoliko išlo tuda za SLO pa me interesuje vaše mišljenje...
Trebam da idem za Klagenfurt u ponedeljak pa se razmišljam kuda ići, opcija da idem autoputem kroz HR otpada i nije mi baš toliko zanimljiva zbog skupih putarina. Trenutno sam najbliži opciji da idem na HU, kod Đera da se odvojim do Graza i onda od Graza do Klagenfurta auto putem. E sada, taj put je dug 750km ali je jedno 600km auto put.
Alternativa tom putu jeste da idem podravskom magistralom ali mi se ni to ne čini baš preterano zanimljivom opcijom pošto u ponedeljak idem tamo a u utorak se vraćam. Znam da je vas nekoliko išlo tuda za SLO pa me interesuje vaše mišljenje...
Podravska magistrala je OK ako se ti ne žuri, jer ima dosta ograničenja, policije i slično. Znači ako se ti ne žuri mogu je preporučiti, ako se ti žuri bolji je AP.
Od Graza do KL ima isto neki tuneli da se plačaju pa AT vinjeta, možda ti je ipak bolja opcija preko HR i SLO do ljubljane pa preko Ljubelja do KL, odpada ti AT i H vinjeta, ali plačaš HR putarinu i SLO vinjetu. ( 40e + 15 e), umesto 10e (valjda je toliko H vinjeta ) plus 9 AT vinjeta plus ne znam koliko tuneli...i 300 km je manje u oba pravca. znači oko 25 e manje goriva...
Na tebi je da izbereš.
ps. Ako nema plačnj tunela od Graza do KL, možda je ipak bolja ta varianta, nisam siguran sad u to..
Ima i treča opcija ( najeftinija ali najduze ces putovati, a to je opet na tebi da odlucis)
Od Graza do KL ima isto neki tuneli da se plačaju pa AT vinjeta, možda ti je ipak bolja opcija preko HR i SLO do ljubljane pa preko Ljubelja do KL, odpada ti AT i H vinjeta, ali plačaš HR putarinu i SLO vinjetu. ( 40e + 15 e), umesto 10e (valjda je toliko H vinjeta ) plus 9 AT vinjeta plus ne znam koliko tuneli...i 300 km je manje u oba pravca. znači oko 25 e manje goriva...
Na tebi je da izbereš.
ps. Ako nema plačnj tunela od Graza do KL, možda je ipak bolja ta varianta, nisam siguran sad u to..
Ima i treča opcija ( najeftinija ali najduze ces putovati, a to je opet na tebi da odlucis)