Nema nikakvog uvođenja karalizatora, auto samo mora da bude u svojim fabričkim normama. Znači ako je auto napravljen sa katalizatorom, mora da ima isti.A170T napisao: 15 Maj 2018, 21:13Zagadjenje ce uvek postojati u gradovima, nece se to smanjiti tako sto ce uvesti katalizatore koji ce smanjiti izduvne gasove za koji procenat.Saša napisao:Ja sam za to da se to konačno izgura i da više ne udišemo otrove iza neispravnih automobila.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Registracija vozila
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Re: Registracija vozila
Prvo gradski prevoz da bude bez dima.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Idu se u tom smeru lagano. U NS-u su mnoge autobuse konvertovali na CNG ili kupuju takve nove, biće i to jednog dana. Za mene su veći problem bezbrojni mali neispravni dizelaši.
TT
TT
Ako je ovaj uopste bio na tehnickom? Snimljeno u januaru u centru beograda. Zanima me da li policija ima pravo da ga iskljuci iz saobracaja i uputi na vanredni tehnicki pregled, i ako ima zasto to ne rade?Saša napisao:Meni najviše smeta crna dimčina iza većine dizelaša čim malo žustrije pritisnu gas. Mi koji vozimo iza takvih udišemo taj smrad i otrovne čestice. Muka mi više od prebacivanja svako malo klapne za recirkulaciju. Svaki auto koji tako dimi na potapanje gasa je jednostavmo neispravan i nije mu mesto u saobraćaju i na ulici. Na zapadu ne tolerišu čak ni kapljanje ulja ispod auta i plaćaju se stroge kazne ili ti auto lepo isključe iz saobraćaja kao neispravan pa se ti "češi" i gde te svrbi i ne svrbi posle toga. Kad tad se to mora početi primenjivati i kod nas.
TT
Poslato sa PRA-LX1 uz pomoć Tapatoka
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Tamići su nevidjeno zlo za disajne organe 

Samo ovi održavani 

Ovaj kamion nije nista spram autobusa sa kojim sam putovao pre par nedelja.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
U poslednjoj emisiji SAT bilo je reči o potvrdama koje dobijamo ako nam je istekla saobraćajna dozvola i naglasili su da se potvrde priznaju u CG, Makedoniji i BiH. Naglasili i izostavili Grčku! Pa imajte to na umu.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ja imam katalizator. Nemam sondu iza katalizatora. Dal će me puste?
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Upravo obratno, imaju punionicu na cng a kupuju nova dizel vozila. Logicno, zar ne? Inace su radili neke cng+dizel konverzije, prilicno polovicno. Inace se sa dizela vade katalizatori I ostalo kada pocnu da prave problem.Saša napisao: 15 Maj 2018, 23:25 Idu se u tom smeru lagano. U NS-u su mnoge autobuse konvertovali na CNG ili kupuju takve nove, biće i to jednog dana. Za mene su veći problem bezbrojni mali neispravni dizelaši.
TT

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Secam se prosle godine isao sam ka Kucevu i na putu za tamo vidim iz daljine dim. Ja reko zapalilo se nesto. Medjutim ogroman oblak dima ide ka meni. Skontam da je auto. Onda pomislim da gori auto.... Ali ne! Lik u Audiju mislim da je A80 vozi 80-90 na sat a toliko dima izlazi iza njega da sam mislio da se zapalio. Dimna zavesa je bila bukvalno. Nisam nikada video da auto onako dimi ono ja ne znam kako je u voznom stanju i sta se desava.Saša napisao: 15 Maj 2018, 23:25 Idu se u tom smeru lagano. U NS-u su mnoge autobuse konvertovali na CNG ili kupuju takve nove, biće i to jednog dana. Za mene su veći problem bezbrojni mali neispravni dizelaši.
TT
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Verovatno mu počela regeneracija filtera nafte. 
Послато са D6603 уз помоћ Тапатока

Послато са D6603 уз помоћ Тапатока
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Neki od rodjendana Garaze kad je bio, idemo Dragvorl i ja prema Areni i upadnemo u maglustinu tesku. Ja maglenke upalio sve po ps-u da bi posle par stotina metara shvatili da je neki Pasat u pitanju. Siklja belo iz auspuha, bukvalno je ceo auto-put nadimio. Turbina ili sta vec...
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Vodurina, tj. para verovatno.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Marea karavan. 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...