Kupovina baš malog gradskog auta
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Re: Kupovina baš malog gradskog auta
Prodaje kum Smarta cabrio 2009to, beli. Top izgleda i ocuvan isto tako. Imas Saleta u Sremcici za odrzavanje, tako da nije problem, samo smartove radi i zna ih u crevca.
Oko 4500e je mislim.
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
Oko 4500e je mislim.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ne vidim šta bi čovek sa decom radio sa Smartom. Čak i da je drugi prevoz u kući, često oba auto trebaju za razvoženje dece tamo ovamo.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Da, Smart nikako. Lancia Y fenomenalno izgleda, moglo bi i to da dodje u obzir mada imam averziju prema vozilima sa troje vrata.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Punto?
Gesendet von meinem SM-J500FN
Gesendet von meinem SM-J500FN
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Ako je već tako, Fiat Idea, Lancia Musa? Mini-minivenovi, mali a opet dosta prostora?
Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk
Kupi Jazza i prodaj S-Max 

- Vladapetr
Nepotrebno su veći, npr Musa je pola metra duža od Pande.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Vladapetr
Jbt šta je ovo, ne znam da sam ikada uživo video taj Fox

Nema trika, ovaj komfor nema cenu. Nego mi sad palo na pamet da ga pričuvam, na duže staze arčim nešto manje a njega koristim za porodične akcije.Heinz napisao:Kupi Jazza i prodaj S-Max
- dag81
- Kontakt:
Realno kad saberes troskove, posto vec imas 2 auta, taksi ti je bolja opcija za tih par puta. A i za resto mozes farbas vrata na S maxu 30 puta.
I meni padaju slicne ideje, ali se onda osvestim. Pre neki dan zamalo nne kupih Clia 2 za 1250e i to lepog. Jer me zena maltretirala da joj vratim Caddy jer nece sa Q5 da ide.
I meni padaju slicne ideje, ali se onda osvestim. Pre neki dan zamalo nne kupih Clia 2 za 1250e i to lepog. Jer me zena maltretirala da joj vratim Caddy jer nece sa Q5 da ide.
- Vladapetr
U NS je mnogo lakše kompezovati taxijem, ovde je to ubistvo. U suštini, danas bi mogli bez oba auta jer je i meni i ženi posao/vrtić vrlo blizu, pa bi uz malo cimanja mogli da se organizujemo i bez sopstvenog prevoza.
Sa trećim autom bi imali potpuno siguran prevoz, što mi je neophodno da bih se odselio iz grada. Sad izašao oglas za kuću iz (mojih) snova po veoma povoljnoj ceni, dva dana me crv ubija da brzinski odreagujem
Ti voliš da menjaš kola pa ti se možda i ne isplati ulaganje u nešto što nećeš dugo arčiti, ja bih da napravim trajno održivu kombinaciju pa posle menjam tek kad budem morao.
Sa trećim autom bi imali potpuno siguran prevoz, što mi je neophodno da bih se odselio iz grada. Sad izašao oglas za kuću iz (mojih) snova po veoma povoljnoj ceni, dva dana me crv ubija da brzinski odreagujem

Ti voliš da menjaš kola pa ti se možda i ne isplati ulaganje u nešto što nećeš dugo arčiti, ja bih da napravim trajno održivu kombinaciju pa posle menjam tek kad budem morao.
- dag81
- Kontakt:
Menjam ovaj drugi, Caddy je tu preko 3god. S i A4 je bio skoro 2god, nije to malo. 
Vidi realno mi glupo da akam q5 do posla 2km, pa jos sa trebam da idem po gume, bzv. Zena nece da ga vozi po gradu kaze sirok je. Dosta seta, ali nekad(lose vreme) jednostavno sa bebom i drugom malom je komplikovano da ide na plivanje, engleski, karate, rodjendan iz vrtica... I onda me jebe vrati caddya, idi ti drugim autom bla bla. A lakse mi je da dam 1200 1300e za pr Clio2 pa i ja da idem sa njim na posao. Ili Golf 2 lupam, ali 3 auta. Parkinga oko zgrade na misice i tako, trosak posedovanja auta, a ja ne volim da vozis dok ide i onda je to bas trosak koji mi i realno nije teret. Pa mi se "javi " kalkulacija u glavi da udarac vrata, ogrebotinu ako se desi imam lufta do tog treceg auta bas dosta i tu se razumom ohladim.Za nedaj boze vece ostecenje tu je kasko.
Zato se umesah jer imam slican problem i razmisljanje.

Vidi realno mi glupo da akam q5 do posla 2km, pa jos sa trebam da idem po gume, bzv. Zena nece da ga vozi po gradu kaze sirok je. Dosta seta, ali nekad(lose vreme) jednostavno sa bebom i drugom malom je komplikovano da ide na plivanje, engleski, karate, rodjendan iz vrtica... I onda me jebe vrati caddya, idi ti drugim autom bla bla. A lakse mi je da dam 1200 1300e za pr Clio2 pa i ja da idem sa njim na posao. Ili Golf 2 lupam, ali 3 auta. Parkinga oko zgrade na misice i tako, trosak posedovanja auta, a ja ne volim da vozis dok ide i onda je to bas trosak koji mi i realno nije teret. Pa mi se "javi " kalkulacija u glavi da udarac vrata, ogrebotinu ako se desi imam lufta do tog treceg auta bas dosta i tu se razumom ohladim.Za nedaj boze vece ostecenje tu je kasko.
Zato se umesah jer imam slican problem i razmisljanje.
Poslednja izmena od dag81 u 18 Maj 2018, 21:56, izmenjeno 2 puta ukupno.
Slagaće se uz Golfa.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Nisam ispratio da bi to bio treći auto na 2 vozača? To mi je već preterano, smaralo bi me da još jedan auto registrujem, servisiram, menjam gume. Na taj nivo prelazim kad budem imao slugu da mi to sve završava 

- Vladapetr
Trošak je tu minimalan problem.
Godišnje jedan servis, a imao bi jedan servis manje za S-Maxa.
Gume bi bile allseason, kao i na Golfu čim oljuštimo ove Wintere.
Jedino ta registracija, koja bi na takvom autu bila manje od 20k dinara.
Cilj mi je da se odselim iz grada, a sa 50km udaljenosti mogu da se slikam kad neki auto zariba ili ostane na servisu. Ovako bih sa minimalnim ulaganjem kupio mir.
Godišnje jedan servis, a imao bi jedan servis manje za S-Maxa.
Gume bi bile allseason, kao i na Golfu čim oljuštimo ove Wintere.
Jedino ta registracija, koja bi na takvom autu bila manje od 20k dinara.
Cilj mi je da se odselim iz grada, a sa 50km udaljenosti mogu da se slikam kad neki auto zariba ili ostane na servisu. Ovako bih sa minimalnim ulaganjem kupio mir.