Dobro veče
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Re: Dobro veče
Ma verovatno se tu okupljaju. Za vikend su bili kod muzeja
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Imao sam ja leti akcije da perem auto u 02h. 
Gesendet von meinem SM-J500FN

Ja više od pola puta perem noću, nema gužveblaugrana napisao:Imao sam ja leti akcije da perem auto u 02h.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Sve je to normalno. Slikano oko pola 3.blaugrana napisao:Imao sam ja leti akcije da perem auto u 02h.

Sent from my P10 Lite using Tapatalk
Hvala, treba da prodjem a-putem u pravcu Šida, tako da me samo taj deo interesuje... Frka kreće već od Dušanovca pa da znam da li da tempiram prolazak u 7h ili ako uspem ranije.igor_harris napisao:U nekim delovima grada i pre 7, Radnicka ulica primera radi.
Bolje pre 7h, do 7:30 recimo najkasnije.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Svakako pre 7, ako možeš. Kolega sa Medakovića je batalio auto kad smo u prvoj smeni, oko pola 8 putuje po sat vremena na NBGD. Kaže gradskim mu treba isto vremena, a manje se nervira.
Btw, jel to nemamo temu o tečnostima za šoferku? Danas ostanem bez iste kad sam prolazio pored OMV-a, pa stanem da pazarim. Imaju neku češku u plastičnoj kantici, i brendiranu OMV žutu, u identičnom pakovanju kao Nisotec.
Uzmem obe i sipam OMV-ovu a ovu drugu ostavim za rezervu. Zaprepastio sam se koliko ova OMV peni, kao šampon, bukvalno se prvo krupnija a onda sitni mehurići pene prelivaju sve vreme, ne vidim da li je nivo usute tečnosti blizu vrha. Baš me interesuje da li ovo penušanje ima pokriće u praksi, kad se šoferka dobro umrlja na autoputu.
Btw, jel to nemamo temu o tečnostima za šoferku? Danas ostanem bez iste kad sam prolazio pored OMV-a, pa stanem da pazarim. Imaju neku češku u plastičnoj kantici, i brendiranu OMV žutu, u identičnom pakovanju kao Nisotec.
Uzmem obe i sipam OMV-ovu a ovu drugu ostavim za rezervu. Zaprepastio sam se koliko ova OMV peni, kao šampon, bukvalno se prvo krupnija a onda sitni mehurići pene prelivaju sve vreme, ne vidim da li je nivo usute tečnosti blizu vrha. Baš me interesuje da li ovo penušanje ima pokriće u praksi, kad se šoferka dobro umrlja na autoputu.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Imao sam loša iskustva pre 8-9 godina sa tečnošću sa OMV-a koja se toliko penila. Zimska varijanta, Carystal OMV. Zapušavale su mi se prskalice na Jazz-u. Verovatno se pena stvrdne kad se osuši. Dosta neprijatno kad ostaneš bez jedne prskalice na autoputu. Malo jedna pa malo druga, pa malo rade obe, a rešeno je čim sam sipao drugu tečnost. Možda je do kombinacije veličine dizni, pritiska, verovatno ne pravi problem na većini kola.
Inače probudio sam se pre 5 od uzbuđenja. U snu krećem sa ženom na spavanje, kad ono u našem krevetu spavaju Bajaga i Žika
. Ništa mi, šta ćemo, odemo u drugu sobu. U nekom trenutku oni ustaju i ja brže bolje ustajem isto da ih ugostim, da li će kafu, koji burek vole da im donesem iz pekare, možda bi mogli da mi se potpišu na gitaru ali ne dam ovu novu nego mogu na onoj starijoj maloj... I tu se probudih 
Inače probudio sam se pre 5 od uzbuđenja. U snu krećem sa ženom na spavanje, kad ono u našem krevetu spavaju Bajaga i Žika

Bilo je verujem ne verujem

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Fun fact - Bajaga i Žika su oženjeni sa 2 rođene sestre. Često u društvu komentarišemo, jadan taj čovek čije su ćerke, da mu je bar jedan normalan zet 

- Gruja1595
- Pridružio se: 26 Maj 2015, 07:22
- Garaža: BMW F30 320eD
- Kontakt:
To ti je KG Kartel..kragujevac napisao:Noćno bavljenje u samouslužnoj perionici preko puta. Šta li im je da ribaju aute u pola noći?

https://www.bademantili.rs - prodaja bade mantila
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Komentar na moju sliku?
Trenutno sam u KG-u.
Trenutno sam u KG-u.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac