Preporuke za sve i svašta
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Re: Preporuke za sve i svašta
Možeš.
Jedino na šta treba da obratiš pažnju da ne bude neka skupa varijanta. Ja sam kupio to pre sto godina u Aldiju za neke smešne novce, evo i dan danas fercera.
Jedino na šta treba da obratiš pažnju da ne bude neka skupa varijanta. Ja sam kupio to pre sto godina u Aldiju za neke smešne novce, evo i dan danas fercera.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Da li se neko sa foruma bavi video nadzorom? Pitam zbog - da bih pregledao nešto sa video nadzora moram da idem do kutije, penjem se na merdevine, otkačinjem sve, povezujem na komp, posle vraćam, zakačinjem, istežem kablove.... Te me zanima koliko je zahtevno i kako, da se isto prebaci na neki tipa cloud ili kako se već radi i da mu se može remote ili nekako pristupiti i pregledati šta god, kada god?
Ako je bitno, video nadzor je HikVision.
Ako je bitno, video nadzor je HikVision.
Možda neki stream?
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- ivancho
- Kontakt:
Nije mi bitno da se vidi trenutno stanje. Već kada treba da se pregleda, tj vrati nešto od ranije da bude lako rešivo.
Ja imam Hikvision.
Imas HDD box koji je zakacen na cloud, i iz aplikacije za mob mozes da se povezes i uradis playback za zadati period.

Imas HDD box koji je zakacen na cloud, i iz aplikacije za mob mozes da se povezes i uradis playback za zadati period.

- ivancho
- Kontakt:
E to, pretpostavio da može. Neko investitor neće da mi da kontakt direktno od ljudi, nego sve ide preko njega. Pa mrsi mu*a da povezuje preko jablatrona čiji je alarm, pa.... Lepo mu kažem, mora da postoji sistem da je sve na cloudu i dostupno. Hvala.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Daljinski za garažu je prestao da radi, a nije do baterije. Daljinski je kineski i verujem da će svaki sličan zamenski raditi, kada se upari. Međutim, da ne bih naručivao, proveravao itd, ima li neko iskustva sa tim kod nas?
Izguglao sam firme koje se time bave, no, imate li iskustava ličnih? Ne znam da li bi se nekon bavio popravkom, kada je univerzalni daljinski par funti na EBayu.
TT
Izguglao sam firme koje se time bave, no, imate li iskustava ličnih? Ne znam da li bi se nekon bavio popravkom, kada je univerzalni daljinski par funti na EBayu.
TT
preporuka za automatskisistemi.rs, meni su napravili kopiju daljinca i stavili su mnogo bolji daljinac za razliku od prethodnog. doduse ja sam imao jedan koji radi pa su od njega pravili kopiju al za sve ima resenje.
- pedja
- član 001
Hvala. Njih nađoh juče prve.
Ipak naručih preko EBay-a, jeftinije mi nego da trošim gorivo do i od bilo kog servisa po gradu, plus deo/ruke da ne računam
Ako i ne bude radilo, nije strašno. Ionako nije moja garaža. Svojom bih se ozbiljno pozabavio.
TT
Ipak naručih preko EBay-a, jeftinije mi nego da trošim gorivo do i od bilo kog servisa po gradu, plus deo/ruke da ne računam

Ako i ne bude radilo, nije strašno. Ionako nije moja garaža. Svojom bih se ozbiljno pozabavio.
TT
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Bitna je frekvencija na kojoj radi, uparivanje se lako vrši
Sent from my LEX820 using Tapatalk
Sent from my LEX820 using Tapatalk
- pedja
- član 001
Nađoh na istoj frekvenciji. Nađoh i kako se uparuje. Još da stigne, pa da vidimo 
TT

TT
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Gde gledati ray ban kod nas sto se tice cene?
U jasonu aviatorke od 20k pa navise.
U jasonu aviatorke od 20k pa navise.
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Preporuka prodavnica klima uređaja koje imaju i ljude koji mogu istu da ugrade. Novi Sad.
Послато са D6603 уз помоћ Тапатока
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ja sam svoju pre 12-tak godina kupio u Lexxonu u Železničkoj. Organizovali su odmah i neke majstore koji su je doneli i ugradili, samo sam njima (majstorima) platio dodatno tu uslugu. Radi i dan-danas (Midea).
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Hvala!