Odstojanje? Ne znaju za to. Pa nakon pustanja saobracaja juce su vozili toliko blizu da nisam imao gde da se uvucem pri preticanju izmedju njih. Saobracajna policija je tu slepa a dva kamiona na 10m se vidi bar 100 puta dnevno.. po meni je to iz x razloga opasnije od auta bez atesta za tng ili sa zataamnjenim staklima.. no... ..
Cini mi se juce u Bgu dva gradska autobusa se sudarila. Po onome sto sam vidio na TVu po steti na autobusima tu nije bilo ni rastojanja ali i umjerene brzine . Nadam se da nema teze povredjenih.
Jesu, kod Karadjordjevog parka. Učestvovao je i jedan putnički auto. Prošao sam tuda dok je policija radila uvidjaj, gužva je bila od Autokomande ka gore baš.
Tako je meni rekao da mu je propala noga izmedju gasa i kocnice ovaj sto me je udario odnazad, a nez na kojem autu su toliko rastrkane pedale da moze noga propasti izmedju, jos sam video da je gledao negde dole, verovatno u telefon sekund pre nego sto me udario bez ikakvog kocenja, ali da ne gresim dusu.
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56
nemam problem uvek sam najsporiji
Kolona:
1. Sleper sa 2 prikolice
2. Ja
3. Neki Fiat
4. Neko vece vozilo tipa Renault Espace
Put uzbrdo, sa dosta nepreglednih krivina.
Vozimo u koloni, 50 kmh, sleper polako usporava i moram da smanjim iz 4 u 3 brzinu. Krenem sa saltanjem i u retrovizoru vidim to vece vozilo krece u preticanje kolone sa ciljem da izbije sa 4 na 1 mesto. Odmah bacam pogled napred i vidim da neko ide iz suprotnog smera. Zadrzavam nogu na kvacilu da bih izgubio na brzini i pustio to vece vozilo izmedju sebe i slepera. Uspeo je da se ubaci kroz iglene usi, sreca da je i Fiat iza mene bio svestan situacije i nije me zakacio od pozadi.