Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Re: Dobro veče

Post od McGruja »

Presretači su višak

Kamere staviš i meriš brzinu
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Ne znam zasto se ljudi toliko opterecuju. Nema potrebe stalno gledati u brzinomer. Ja kad preticem idem do 140kmh ako treba, to nece uticati na prosecnu brzinu da se poveca nesto mnogo. Ovo za AP kroz BG se u potpunosti slazem. Resenje za to vidim da postave kamere na mestima gde se najcesce vozi zaustavnom, kao za zutu traku.

Bezbednost saobracaja kosta, mora da se ulaze u to. Automatske kamere su najbolje za takve stvari. Ali ovi nasi bi da urade sve a da ne uloze ni dinar a to tako ne moze.

Kamere bi takodje rasteretile i policiju, umesto da imas XX patrola koje vise sa radarom na istom mestu stalno, stavis kamere na te kriticne tacke a te patrole mogu da resavaju druge probleme po gradu.
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

McGruja napisao:Presretači su višak

Kamere staviš i meriš brzinu
Ima kažnjivih stvari i pored brzine.

TT

Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Ovo je sramota sa ovom proslavom/paradom...

Objavili su da je danas zatvaranje od 18h, a uveliko je vec zatvoreno sve, pola grada zatvorili a danas mrtva proba...

Послато са HTC U Play уз помоћ Тапатока

Korisnikov avatar
HKS
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2013, 17:31

Post od HKS »

Neka vojna/policijska parada? Svaki mjesec parada

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Debili
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

ikac2000 napisao: 26 Maj 2018, 11:44 Dobro u svemu je sto polako pocinju da namecu postovanje pravila, jer inat i navike ljudi je neverovatan, kao i na zalost posledica devedesetih gde smo uceni da teramo u zivotu samo bahato, jebes placanje struje i postovanje pravila...
Kapiram da ima veze što nisu tu u dužem periodu. Ovako kako je sada mislim da nikada nije bilo. A po meni koincidira sa promenom vlasti 2012.
Devedesetih je bilo svega manje, para, goriva, pa posledično i gužvi. Ovo sada postaje neizdrživo.

Da ne spominjem izjave od juče da će Srbija imati više autoputeva od svih u regionu, a rupe po BG nisu u stanju da zakrpe, Slavija se raspala još tokom izvođenja radova itd.
maniaxxx
Reactions:
Pridružio se: 14 Nov 2012, 20:34

Post od maniaxxx »

H4wkeye napisao: 26 Maj 2018, 15:15 Ne znam zasto se ljudi toliko opterecuju. Nema potrebe stalno gledati u brzinomer. Ja kad preticem idem do 140kmh ako treba, to nece uticati na prosecnu brzinu da se poveca nesto mnogo. Ovo za AP kroz BG se u potpunosti slazem. Resenje za to vidim da postave kamere na mestima gde se najcesce vozi zaustavnom, kao za zutu traku.

Bezbednost saobracaja kosta, mora da se ulaze u to. Automatske kamere su najbolje za takve stvari. Ali ovi nasi bi da urade sve a da ne uloze ni dinar a to tako ne moze.

Kamere bi takodje rasteretile i policiju, umesto da imas XX patrola koje vise sa radarom na istom mestu stalno, stavis kamere na te kriticne tacke a te patrole mogu da resavaju druge probleme po gradu.
Opet tebe citiram ( nije da imam nešto protiv tebe samo tako se namerilo, izvini ako ti smeta :D ), ali napisao si da ideš ČAK do 140 kad pretičeš, ja sam malo gledao sad kad sam bio malo više na AP i kad pretičem idem i do 180 i više, zavisi koga i šta pretičem...
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Citiraj slobodno, opusteno :D
Korisnikov avatar
passenger
Reactions:
Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI

Post od passenger »

Mogu da zamislim Janeza kad vidi nekog sa 500 metara da ide ca 120 kmh, pa on ga prebaci u IV brzinu, pun gas, dizne prelivaju, oblak dima se napravi i prestigne ga sa 180 kmh psovajući ''ti ja nanu naninu sporu'' i onda nabode na kočnicu neposredno ispred njega da spusti na regularnih 125 kmh :mrgreen:
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

HKS napisao: 26 Maj 2018, 17:32 Neka vojna/policijska parada? Svaki mjesec parada Slika
Opet je prikladno ono, neka paradiraju u svoja 4 zida. :)
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
noodles
Reactions:
Pridružio se: 21 Jun 2016, 19:54
Garaža: KIA Sportage 1.6 GDi

Post od noodles »

šta koji qrc svake godine da se zaje*ava, daj trajnu... ;)

Slika
Sa budalama se ne isplati svađati. Prvo te spuste na svoj nivo, a onda te dotuku na iskustvo!
Korisnikov avatar
HKS
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2013, 17:31

Post od HKS »

.Slika

Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

HKS napisao:Neka vojna/policijska parada? Svaki mjesec parada Slika

Danas vežbaju za sutra.
Haos po gradu. Naduvavaju policiju iz svakog drugog auta, a ovi šta će, naređenje.

Prođoh dok su se igrali pucnjave na vozilo pod pratnjom, a zatim je usledio defile pešadije i vozila.

Kad mučenici zamarširaju sutra na 30°C... U Škodilacima bar radi klima.

BMW motori imaju bolji displej od mog TVa :D

Lepo su oprali vozila, čak su i gume namazali. Deci je bar zanimljivo da posmatraju, padaju u nesvest kada im maskirane nindže odmahnu.

-

Kako god, sprema se neko veliko sra*e, čim se demonstrira "sila" u centru, a ne u Makišu.

TT

Korisnikov avatar
Neo
Reactions:
Pridružio se: 16 Mar 2013, 22:11
Garaža: Toyota Rav4

Post od Neo »

Ja sam prošao nešto ranije, mrzelo me da ostajem zbog kolone vozila, ionako sam prošao i bulevarom pre toga. :D
Slika
Odgovori