shandu90 napisao: 19 Maj 2018, 00:01
Koliko tu pomaze onaj cekic za razbijanje prozora? Imam ja taj djavo za ne daj boze. Komsi su na superbu u sred bela dana razbili suvozacko staklo. Imao je foliju i bukvalno nije mrdnula. Samo veca rupa u donjem delu, maznuli mu torbicu. Srce od stakla je jako malo bilo po podu, dosta je ostalo zalepljeno za foliju.
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
Ili cekic ili se skida naslon za glavu i njime razbija staklo.
Platio sam ga manje od 1000 dinkica. Mene zanima koliko bi folija odmogla da se izadje u slucaju kakve nezgode.
Ako se stavljanje folija poklapa sa registracijom, da li se plaća jedan tehnički ili mora vanredni+redovni?
Koja je folija najbolja za eliminaciju štetnog zračenja, a da je svetla, da ne pređe 30% na prednjim staklima? Što bi se reklo, da ne prži po ruci, ne mora posebno da zatamni ili "ohladi".
samo polako napisao: 23 Maj 2018, 11:30
Njemu je saobraćajna istekla u februaru, zbog broja motora morao da vadi novu i u MUP-u mu ladno izdali drugu koja važi do marta koji je prošao.
Pa ja sam pretprošle godine menjao saobraćajnu zbog broja sedišta (smanjili mi sa 5 na 4), a ove godine mi ističe.
pedja napisao:Ako se stavljanje folija poklapa sa registracijom, da li se plaća jedan tehnički ili mora vanredni+redovni?
Koja je folija najbolja za eliminaciju štetnog zračenja, a da je svetla, da ne pređe 30% na prednjim staklima? Što bi se reklo, da ne prži po ruci, ne mora posebno da zatamni ili "ohladi".
TT
Jedan normalan posle atesta. Ranije je trebalo i pre atesta ali samo da bi dobio uput za ispitivanje, možda su to izbacili sad.
Skidaju li I dalje tablice zbog folija ili su batalili tu akciju sad.
Treba da se vracam iz ove YUrope kuci ovih dana, pa ne znam da li da ih gulim na granici.
Akcija traje ako te nagazi neko kome dune...
Ali nije vise to takva mudrolija atestirati. Bas sada hocu na kola da stavim.
Imas servise koji odmah izdaju papir, odes u AMSS urade pregled, sve takse I cuda su oko 8000-10000din. Za par dana dodje papir od agencije za bezbednost I eto ga...
Cela mudrost.