passenger napisao: 26 Maj 2018, 19:34 Mogu da zamislim Janeza kad vidi nekog sa 500 metara da ide ca 120 kmh, pa on ga prebaci u IV brzinu, pun gas, dizne prelivaju, oblak dima se napravi i prestigne ga sa 180 kmh psovajući ''ti ja nanu naninu sporu'' i onda nabode na kočnicu neposredno ispred njega da spusti na regularnih 125 kmh![]()
Dobro veče
Re: Dobro veče
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Zbog takvih manifestacija sam i proredio odlaske u BG. Strasno sam alergican na te stvari. Ja se ne secam da su ranije pravili parade toliko cesto.
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Obeležavao se dan MUPa i ranije, ali u Makišu. Sada postoji razlog za pokazivanje na ovaj način, a bojim se da nije dobar.
TT
TT
Dokle god budu bili u sluzbi drzave vrsenjem represije, a ne na usluzi gradjanima, ljudi ce da ih gledaju kao stoku.

Klasicno izivljavanje na Bulevaru. Ne daju ljudima da predju ulicu, teraju sve do Vuka, a sve stoji vec satima. Vicu na ljude koji slikaju ova vozila, upravo prisustvovao..
Сад му није ништа...
- shandu90
No comment. Sinoc kad sam se vracao, primetio sam jednu stvar na AP. Stoje auta u zaustavnoj, svetla uglavnom nisu upaljena. Najjaci mi je bio jedan lik koji je legao da prcka ispod auta potpuno bezbrizno, skontas ga tek u poslednjem trenutku posto je bio potpuno neobelezen.
Jel znaš nešto što mi ne znamo? Koji je razlog za pokazivanje u gradu a ne na Makišu?pedja napisao:Obeležavao se dan MUPa i ranije, ali u Makišu. Sada postoji razlog za pokazivanje na ovaj način, a bojim se da nije dobar.
TT
Ma imitiraju paradu od 9. maja.
Videla zaba konja da potkivaju pa i ona digla nogu
Videla zaba konja da potkivaju pa i ona digla nogu

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Obično je skretanje pažnje sa nečega. Nema mesta politici na forumu, a zašli bi u politiku.ChobbyNS napisao: Jel znaš nešto što mi ne znamo? Koji je razlog za pokazivanje u gradu a ne na Makišu?
TT
Ovo da imam, nikada više ne bih registrovao

- shandu90
Jos bi im ga zabiberio u Strazburu, za slucaj da krenu da pametuju.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Mogao bi i tamo da im pljune(š) pod prozor
registracija važi najviše godinu dana od izdavanja dokumenata, najbolje da te zbog štamparske greške puste 100 god da ga voziš džabe.
Burazeru su uradili sličnu stvar pre par godina, kupio je registrovan auto i kad ga je preveo na sebe dobio nalepnicu da registracija važi još 1.5 godina umesto pola godine (kako bi trebalo). Proverio kod drugarice koja ima pristup sistemu, tamo je upisano da važi još pola godine.

Burazeru su uradili sličnu stvar pre par godina, kupio je registrovan auto i kad ga je preveo na sebe dobio nalepnicu da registracija važi još 1.5 godina umesto pola godine (kako bi trebalo). Proverio kod drugarice koja ima pristup sistemu, tamo je upisano da važi još pola godine.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Slazem se.Ralee napisao: 27 Maj 2018, 12:33 Dokle god budu bili u sluzbi drzave vrsenjem represije, a ne na usluzi gradjanima, ljudi ce da ih gledaju kao stoku.
ChobbyNS napisao: 27 Maj 2018, 13:15 Jel znaš nešto što mi ne znamo? Koji je razlog za pokazivanje u gradu a ne na Makišu?
Možda pokazuju da su spremni da se vrate na Kosovo i Metohiju, na šta po rezoluciji 1244 SB UN imaju pravo?
Ђенерал Јанковић