U tu ciganiju nema smisla ici kako god dokrenes.Puzo81 napisao: 28 Maj 2018, 10:30 Da li je neko išao za Sarti preko Dojrana, da li to uopšte ima smisla?
Za Tasos sam koristio Dojran, milina.
Grčka
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: Grčka
Mi smo isli u Sarti ali preko Preseva u avgustu... Nismo preko Doirani...Ogi napisao:U tu ciganiju nema smisla ici kako god dokrenes.Puzo81 napisao: 28 Maj 2018, 10:30 Da li je neko išao za Sarti preko Dojrana, da li to uopšte ima smisla?
Za Tasos sam koristio Dojran, milina.

Послато са GT-I9515 уз помоћ Тапатока
Nikad nisam mogao da dobijem odmor kad sam trazio... a to je bilo samo ljeti jer obozavam more. Desavalo se da kad idem u avgustu na Sitoniju preko agencije, nadje se poneki slobodan smestaj ali po kojoj ceni...grujicd napisao:Ako ne znaš kad ti je odmor onda i nema šta da razmišljaš o klasičnom aranžmanu. Ali bi ja uvek pre puta pogledao last minute ponude, pre nego da tamo tražim.
Nije toliko strasno, ima par sela ali nista preterano. Svi su drzali malo jaci tempo od ogranicenja, pa sam i ja tako. Posle granice ladovina bila kad sam ja isao prosle godine u junu.Puzo81 napisao: 28 Maj 2018, 11:12 Ograničenja su baš mala koliko se sećam, 40-50 ali nikad više od 3-4 auta na prelazu a posle je magistrala ekstra.
Najverovatnije ću ići na Dojran jer me Evzoni užasava.
Ako ides na bum, posalji par dana ranije mailove nekim smestajima, nemas sta da izgubis

Počeli da snimaju patrole??Heinz napisao:Mladen i SAT u Predejanima, ako se neko brine za patrolu

Uz duzno postovanje ali Mirko je bio pravi TATA u njegovom poslu pa i za patrole...
Nikad ga sinko nece stici u poslu...
Hvala punoGeza napisao:http://www.montiago.rs/last-minute
Pogledacu
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Od juce sam na Skijatosu. Vreme idealno, nema ni jednog oblacka, voda malo hladnjikava ali nista sto bi bilo nepodnosljivo.
Danas sam uzeo Hyu i10 (uzasan auto btw), 20 evra po danu.
Nego me buni jedna stvar, vodic nam je prvo rekao da moze da bude problema ako nemam MVD, onda sam otisao do jedne agencije, dogovorili se sve oko cene i svega i kad sam mu rekao odakle sam i da nemam MVD pokazao mi neki papir gde zaokruzeno stoji kazna od 2000 evra. Bio je u fazonu ako hoces ti da platis kaznu uzmi auto. Pokusao sam da mu objasnim da od prosle godine ne treba MVD, on kaze da je to informacija od pre dve nedelje. Tako da sam otisao do druge agencije i uzeo tamo auto.
Gledao sam na sajtu AMS, i dalje stoji da ne treba MVD. Mislim da im je to neko pustio buvu iz nekog razloga.
Btw, benzin je ovde papreno skup, preko 1.9evra.
Nego me buni jedna stvar, vodic nam je prvo rekao da moze da bude problema ako nemam MVD, onda sam otisao do jedne agencije, dogovorili se sve oko cene i svega i kad sam mu rekao odakle sam i da nemam MVD pokazao mi neki papir gde zaokruzeno stoji kazna od 2000 evra. Bio je u fazonu ako hoces ti da platis kaznu uzmi auto. Pokusao sam da mu objasnim da od prosle godine ne treba MVD, on kaze da je to informacija od pre dve nedelje. Tako da sam otisao do druge agencije i uzeo tamo auto.
Gledao sam na sajtu AMS, i dalje stoji da ne treba MVD. Mislim da im je to neko pustio buvu iz nekog razloga.
Dobro pitanje.
Radim sa arapima. Ne postuju nas srbe ni malo. Nekima i ne daju odmor nikako. A drugari moji, neki nemaju para, neki ne rade, oni koji rade, ne mozemo dobiti odmor u isto vreme, neki idu sa djevojkom-sto je ok.
. A odmor satro dobijam od danas za sutra. I nikad ne mogu uplatiti ranije aranzman. To je nemoguce u mom poslu. Vec sam jednom zbog idiota isao sam na more
i fino se proveo...

Послато са GT-I9515 уз помоћ ТапатокаOgi napisao:Nego, zasto ides sam na more ?
Mvd mozda traze ako se ucestvuje u udesu nekom...
Послато са GT-I9515 уз помоћ Тапатокаigor_harris napisao:Od juce sam na Skijatosu. Vreme idealno, nema ni jednog oblacka, voda malo hladnjikava ali nista sto bi bilo nepodnosljivo.
- Uninuni
- Pridružio se: 21 Jan 2013, 19:30
- Garaža: Fiat Bravo 1.9 2007, Mazda Cx 5 2,2 2017
Besplatnog parkinga nemadejanvp napisao: 27 Maj 2018, 20:03 Kako stoje stvari sa parkingom oko trga u Solunu? Ne mora besplatan, platiću par sati dok prošetam po gradu malo samo da je siguran.

Mi smo parkirali u jednoj podzemnoj garazi, prosetali do tvrdjave i onda kejom do centra na kafu. Nema ladovine tako da ako imas malu djecu obezbjedi neku zastitu i vodu

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Što, nama svaki put bilo odlično.. i s dvoje i troje dece.
Mislim da smo se čak i parkirali u istu garažu, ovde
Plateia
https://www.google.com/maps/place/Parki ... 22.9433692
Mislim da smo se čak i parkirali u istu garažu, ovde
Plateia
https://www.google.com/maps/place/Parki ... 22.9433692
Boringly average, but also perfect for school run mums