Sve to proterati. Idi u CG pa se tamo mangupiraj. Koja smo mi slepacka drzava. To su ti oni tipovi dobri svakoj vlasti, sam je to rekao. Zabraniti im SVE jer je nenormalno da imaju ista prava kao srpski drzavljani. Takvi su inace u CG najveci "crnogorci".snork napisao: 26 Maj 2018, 17:49I meni su Goblinove poruke bile zanimljive. To je bila jedinstvena prilika da i mi "obični" ljudi vidimo kako žive oni bogatiji. Nije se folirao, pisao je sve iskreno kako jeste. Jedino možda nije trebalo da pominje neke mafijaše po imenima, valjda je posle toga i banovan.passenger napisao: 25 Maj 2018, 21:23 Ma ne
bio je skroz interesantnan lik. Reviews koje je pisao sam rado čitao.
Između ostalog je ukazao na velike probleme koji postoje u srpskim državnim institucijama: Prvo, da je vlast (svaka u poslednjih 25 godina) veoma potkupljiva i da se bukvalno sve, ma koliko nezakonito, može uraditi za novac. Drugo, da u Srbiji mnoge poluge vlasti, na svim nivoima, drže ljudi iz drugih ex-Yu republika, koji rade u interesu tih republika i njihovih građana, a ne Srbije. Njemu je kao Crnogorcu odgovaralo da može svašta uraditi u Srbiji preko crnogorskih veza, ali je lepo napisao da to za Srbiju nije dobro. Crnogorci manje-više, ali iz drugih izvora znam kako je slično i sa ljudima iz ostalih ex-Yu republika, koji se ne smatraju Srbima i ne rade za dobrobit Srbije, ali ih ima na svim nivoima vlasti (čak i u Državnoj bezbednosti).
Novi Sad
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: Novi Sad
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Lakse malo Ogi, ovome nije mesto na forumu.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Bezobrazluk na m3
Gesendet von meinem SM-J500FN
Gesendet von meinem SM-J500FN
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Bice lepo.
Jel tvoja radnja tu u blizini skele, na ćošku? Vidjam tu tvoj pikap, natovaren do krova 

Do prve lapavice, grafita...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Kako bi jedan veliki kružni tok legao na umesto raskrsnice Temerinske i Partizanske... Kolaps svaki dan na tom semaforu.Geza napisao: 28 Maj 2018, 13:42 Kružni tok i definitivno kod Spensa, za sada bez rešenja sa fontanom
http://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/ ... tanom.html
- Darko
Taj kolaps je delom i zbog toga sto je zatvoreno skretanje posle privremenog mosta prema zoni.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Kod Futoske i kod Credit Agricole bi tako cucnuo kruzni tok, ali jbg kad me ne slusaju.
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
- Darko
Sad je dodatno duplo veca guzva u venizelosovoj.Saša napisao: 29 Maj 2018, 15:47 Ma uvek je, čak i kada je otvoren taj izlaz. 7 godina svaki dan prolazim dva puta kroz tu raskrsnicu...
TT
Nego ovo me veoma raduje. Konacno ce se raditi fasada na zgradi na uglu trga slobode i modene. Po meni neverovatno ruzan objekat i crna ovca za centar grada.

I radice se i neke bocne zgrade u podgradju.
Samo da niko nista ne sredi grafitima i bice super. Svakako za 2021 god ce morati ponovo da kreče ako neko nesto usere.
http://www.novosti.rs/vesti/srbija.73.h ... novom-ruhu
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Ta zgrada je mnogo normalnije izgledala dok je nisu oskrnavili.

- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Svasta se naobecava.

- Darko