Biciklizam
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Re: Biciklizam
Tako nesto kao ta Cuba mi se bas svidja. Nisam ja nesto zahtevan korisnik ali ne bih da mi se raspada bicikl posle 2 godine kao sto je slucaj sa trenutnim. Bas je smece..
Pogledaj bugarski Drag brend na Markoni sport sajtu.Heineken napisao:Posto sam razvalio moj Capriolo bic gledam da kupim nov ,a o bicovima ne znam prakticno nista ako moze par saveta![]()
Bic vozim po asfaltu i letnjim putevima, uglavnom makadam tako da trebao bi mi neki MTB ako sam dobro ispratio kategorije. Moja visina je 180cm, tezina 80kg.
Budzet je do 500 evra plafon , iskljucivo nov bike mora biti posto kao sto sam rekao nemam pojma o biciklima i necu da razmisljam hoce li me neko zajebati, a i ovde u mojoj blizoj okolini ponuda polovnjaka je truba.
Sta od proizvodjaca gledati i da li to uopste ima neke preterane vaznosti kada je ovaj budzet u pitanju?
Ja ti svakako savetujem da za 500e ćapiš nešto sa cikloberze. Ima bicikala bez tragova korišćenja, preko gugla vidiš da je model star do 2-3 godine i ne možeš da pogrešiš. Bicikli koji su novi bili 1000-1500 mogu se naći u perfektnom stanju za 500-600 bez problema. Ako su originalne gume ko nove na njemu, ram bez ogrebotine, nema sta da se misliš. Neuporediva liga za ono što možeš da kupiš novo za te pare.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
@starac vujadin. Krenuo sam redovno na plivanje. To me neverovatno osvezi i osecam se mnogo prijatnije nego posle voznje klasicnog bicikla.
Bike vozim sobni ponekad
Bike vozim sobni ponekad

-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
@nidza
Gledam bas sad, slaba je ponuda
Gledam bas sad, slaba je ponuda
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Za te pare solidan skuter moze da se uzme. Skuter se jos i cuje, ovo elektro cudo ne.
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Cesto vidjam ljude da voze bajk na posao, neki cak i u odelima, video valda narod da je to sasvim normlno preko pa se dozvao pameti.ikac2000 napisao: 23 Maj 2018, 12:26 EBajs moje kolege koriste kada idu na posao, u odelu su, i kada dodje uzbrdica, da se ne oznoje.
Inace biciklom je cesto daleko brze doci na posao nego autom u gradu ovde.
Ja inace vec 28 godina idem na posao bajkom, svakako stizem brze nego busem pogotovo ako se posle busa mora i pesaciti dodatno.

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
I ja cu poceti, posto parkiram u tri lepe od posla. Sve je zonirano i ima par delova koji nisu, i to je prava potera za parking mesto.
Tako cu i ja izgleda... 
Послато са GT-I9515 уз помоћ Тапатока

Послато са GT-I9515 уз помоћ Тапатока
Treba mi predlog za bajs.
Hoce zena da uzme bajs da ima do posla i po gradu. Obavezno da moze da stane sediste za klinca.
Nemam pojma ni sta da gledam, jedino sto znam da je budzet mali, tako da nema mesta iz*rkavanju
Gesendet von meinem SM-J500FN
Hoce zena da uzme bajs da ima do posla i po gradu. Obavezno da moze da stane sediste za klinca.
Nemam pojma ni sta da gledam, jedino sto znam da je budzet mali, tako da nema mesta iz*rkavanju

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Pogledaj kod Lajosa nesto krsteno sa Nexus glavom. 250-300 evra skoro nevozeni, a tri puta bolji od novog Capriola i ekipe.
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Hvala obojici.
Ovo sto je Bajker postavio mi vise odgovara zbog cene. Verujem da je kvalitetnije nego novi Capriolo
Ovo sto je Bajker postavio mi vise odgovara zbog cene. Verujem da je kvalitetnije nego novi Capriolo
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Da li u temu o NS ili ovde...kada je već "ona" tema zaključana
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Voze ih vrele gume na testu.