Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Re: Dobro veče

Post od Darko »

Primer 1.
Dodje mi inspektor u kontrolu i ja mu kazem sto ne odete na kvantasku pijacu kaze on sta se to tebe tice.

Primer 2.
Lokal gde radimo po svakom mogucem ps-u 31 godinu, pored nas ima manji market koji ne izdaje racune godinama. Prijavljivao ga vise puta na neki info telefon medjutim nikad niko nije izasao na teren.

Primer 3.
U blizini exita za vreme odrzavanja. Dodje mi kontrola neka. Ispred lokala ljudi prodaju razne stvari na improvizovanim tezgama na crno ja mu to pokazem on se pravi lud.

Because socijalni mir srbija
sasha015
Reactions:
Pridružio se: 04 Maj 2012, 10:59
Garaža: kia ceed 1.4, pezo 206 1.4 hdi

Post od sasha015 »

Sve se svodi na otimanje para tamo gde ih jos ima, a to je privatni sektor, mali i srednji preduzetnici. Tamo se jos uvek muze da bi se namaklo za drzavnu upravu i penzije.
Inspektori, policajci, komunalci i ostale haraclije su sve ista gvna.
Fisklani racun je samo zamazivanje ociju krezavim i glupavim sendvicarima. Duple kase, dupli programi,fantomske firme, doo... Postoji mnogo nacina izbegavanja poreza, a fiskalni nek sendvicar posalje za stan....
Uvek se sitni lopovi vesaju...
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Ne, nego zato sto ne postoji država i sistem
Korisnikov avatar
ivancho
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
Garaža: Octavia 1,6d
Kontakt:

Post od ivancho »

Da li neko na forumu iz Bg-a ima fotografsku radnju, treba da pravim nešto pa mi treba konsultacija i realizacija. Ako ima može kontakt na pp ili mail.
Korisnikov avatar
stefankmn
Pobednik Garaža - Kup takmičenja
Reactions:
Pridružio se: 03 Feb 2015, 12:09
Garaža: VW PASSAT B8 1.6 TDI

Post od stefankmn »

Jel zna neko gde bi mogao naci sportske opruge za octaviu mk2 facelift, pokusavao ali nisam naisao na neke aktuelne oglase. I jel su iste sa nekog vw, seata ili audija?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Korisnikov avatar
Puzo81
Reactions:
Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium

Post od Puzo81 »

nuk napisao: 28 Maj 2018, 21:13
Puzo81 napisao:Al je inspekcija napravila pomor po N.Detelinari, gledam Reško pekara neprijavljeni radnici, picerija Canzona fiskalni računi, Koliba burek standardno fiskalni i još x radnjica :o

Nenajavljeno došli sa strane 1000%
Napraviše pomor u jednom danu, ne znam da li si primetio, Reško i dalje radi, napraviše neki pult pa kroz otškrinuta vrata kupuješ na crno :D
Onaj sa čarapama pored, jednom zatvaran zbog neizdavanja računa i eno ga i dalje ne izdaje račune, kaže čovek prosto da ga boli q :D

Sent from my LEX820 using Tapatalk
Video preključe, što kažeš kao pult. Kupih lebac, ne izdaju fiskalne (mada su zatvoreni zbog neprijavljenih radnika koliko videh). Pita baba prodavca, dete jel bolji burek sad ovde ili kod ovog pored :kezo: .

Ne znam iznos kazni kada te zatvore po istom osnovu drugi i treći put al onaj iz Kolibe je car, zatvaran i u Masleše i Stražilovskoj i opet ne izdaje kad kupujem. Mušterija haos. Verovatno mu se više isplati da ne kuca i bude zatvoren :kezo:
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Dok ga neko ne prijavi opet i ne uhapse ga. :kezo:
Korisnikov avatar
HKS
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2013, 17:31

Post od HKS »

Kaze u naslovu nasilnicko ponasanje, pa onda u snimku kaze da je stari pratio i prijetio djevojci...

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:

Post od H4wkeye »

I da jeste, to je posao za policiju a ne da on ide i udara nekog.
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Koju bre policiju ? Daj nemoj da si smesan !!! Ako je navedeno TACNO apsolutno podrzavam. Sad sto bi on trebalo da odgovara to je druga stvar.
ChobbyNS
Reactions:
Pridružio se: 30 Avg 2017, 15:25
Garaža: Lancia Delta 1.4 tjet

Post od ChobbyNS »

Videli smo brdo situacija gde su ljudi koji su prijavljivali nasilje cesto bili ubijeni od strane tog sto je visestruko prijavljivan.
Policija ti maltene kaze da ce doci kada te ubije da ga uhapsi.
U drzavi u kojoj ljudi s fantomkama poruse ceo kvart i malteretiraju ljude a policija ne izadje na prijavu smo nazalost ostali sami da se branimo i snalazimo,
Nisam pobornik nasilja i uvek gledam da eskiviram rizicne situacije, ali da mi neko napadne porodicu bio bih spreman i da robijam.
Korisnikov avatar
HKS
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2013, 17:31

Post od HKS »

"SKAKALE OD SREĆE KAD SU VIDELE KRV" Dve devojke iz Zrenjanina ubadale i grizle DVA BRATA iz "verskih uverenja", otac IM DIRIGOVAO http://www.blic.rs/lmre5wh

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

Korisnikov avatar
ivancho
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
Garaža: Octavia 1,6d
Kontakt:

Post od ivancho »

Na fb i drugim mestima se vrti sledeća poruka:
08.06. u 17h će se održati protest u svim gradovima Srbije zbog poskupljenja goriva.Da li ima zainteresovanih da nam se pridruži u protestu?
Da li neko zna nešto više?
Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Post od member »

Ništa od toga. I da poskupi na 300dinara , opet će se sve isto biti
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:

Post od H4wkeye »

Citao sam da ce kao Rusija i Saudijska Arabija povecati proizvodnju da bi se cena stabilizovala na oko 60$ po barelu. E sad da li ce i kad nemam pojma. U medjuvremenu vlada Srbije moze da smanji akcize do 20% privremeno, ali naravno boli ih tuki.
Odgovori