Fuck. Ala sam se pogubio, koj im djavo sa sest razlicitih verzija za razlicita trzista. Koji je onda Redmi Note 5 za nase trziste? Tj. global. Ne mogu da ga nadjem na GSM Areni
Svaki operater ima neku lokaciju gde je signal problematičan. Na Fruškoj gori imamo vikendicu, VIP i Telenor mrtvi skroz, potpuno bez signala - a Telekom u fulu.
Što se tiče interneta, X puta se kolegi desilo da mu VIP zabaguje i neće da otvori stranicu ili pusti klip, pa otvori ali kilavi - a ja sedim pored njega i otvorim bez greške. VIP 4G sam na mom telefonu (dual sim) koristio nekoliko puta, kad radi onda sabija ali je i meni uspeo da se zaglupi.
Kad istekne ugovor vrlo je verovatno da ćemo se prebaciti u Telenor.
Moj uzorak je potez NS-BG i okolina, ne znam kako je po ostatku Srbije.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
To da li piše 4G ili 4G+ nema mnogo veze, bitnija je lokacija. A čini mi se i da su malo uštrojili brzine, dešava mi se da Speed test ponekad pokaže neki bedan rezultat.
Telenor od početka ima uštrojenu brzinu, recimo na 20 mbit ili tako nešto.
Koliko interneta mesečno potrošiš? U Telenoru ima fora da uzmeš Surf karticu za net, pa je spojiš sa svojim brojem i onda dobiješ 50% više saobraćaja, a zbirno možeš da ih koristiš na bilo kojoj od kartica.
Npr imaš 1Gb u paketu na broju, uzmeš Surf od 15Gb (1100 din mesečno) pa ih spojiš, dobiješ 16*1.5=24Gb koje npr možeš da potrošiš samo na telefonu.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Pa pokrilo bi me 10gb i ok je ovih 40gb koje dobiješ za još četri odabrane aplikacije. Mada mislim da je VIP bolji sa pokrivenošću. Drugar koji im postavlja opremu kaže da ne štede i da planiraju da pokriju sve sa top kvalitetom.