Beograd
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: Beograd
Da ali I bez toga ta gomiletina odvratnog asfalta je u TOP 3 najgorih stvari koje su uradili.
Da ne govorim o trafici koju su pomerili na sred trotoara.
Da ne govorim o trafici koju su pomerili na sred trotoara.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ajde de, jesi li video da asfaltiraju malo po JB i okolini? Vide li sjajne prelaze na zguljeni asfalt, savršeno oštro zasečeni, visine ivičnjaka? Milina jedna za gume. Srećom, nekako se potajno nadam da ću ih iscepati, pa da imam povod za nove 
TT

TT
-
- Banned
Ludim zbog toga.
Koliko su samo oni bezobrazni, bahati I nesposobni. Sumatovacka je stajala mesec dana raskopana I jedan njen kraj je I dalje raskopan pa moram da idem jednom iznad, paralelnom, asfaltirali su je ali ima 5-6 sahtova koje nisu umeli da nivelisu.
Sada su raskopali JB I to vec stoji tako dva dana, jedan deo su juce raskopali. 5 metara od iskopina je rupa stara 2 godine koju nisu obuhvatili odnosno kao da ce je ostaviti. Takodje, nisu raskopali raskrsnicu JB I MG koja je katastrofalna.
Stvarno mi je drago kada se rade ulice, posebno JB koji 10 godina nije pipnut ali ne na ovakav nacin.

Sada su raskopali JB I to vec stoji tako dva dana, jedan deo su juce raskopali. 5 metara od iskopina je rupa stara 2 godine koju nisu obuhvatili odnosno kao da ce je ostaviti. Takodje, nisu raskopali raskrsnicu JB I MG koja je katastrofalna.
Stvarno mi je drago kada se rade ulice, posebno JB koji 10 godina nije pipnut ali ne na ovakav nacin.
Jb, jg, mb, dajte ljudi pišite normalno
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
- Banned
Pa rekao je Pedja gore JUZNI BULEVAR a naravno da raskrsnica sa MG predstavlja MAKSIMA GORKOG. 
Nego je li to menjaju asfalt na Brankovom ?

Nego je li to menjaju asfalt na Brankovom ?
Juce prosao Juzni Bulevar pa levo uzbrdo uz Maksima Gorkog, ulice u odlicnom stanju.
Radi se nastavak gde vise nije bulevar, tamo idem za par dana pa cu videti sta se radi.
Radi se nastavak gde vise nije bulevar, tamo idem za par dana pa cu videti sta se radi.
http://novaekonomija.rs/vesti-iz-zemlje ... r%C5%A1ena
Vesić: Rekonstrukcija mosta u Brankovoj završena
Koji debili
U alo-u pise zavrseni radovi posle visemesecnog cekanja a trajali skoro 4 godine.
A secam se da je mali izjavio da je ova rekonstrukcija brankovog mosta otprilike obim radova kao gazela kad se rekonstruisala. Samo ovo kostalo 1.5m evra a gazela 33 i trajala je godinu i po dana.
A secam se da je mali izjavio da je ova rekonstrukcija brankovog mosta otprilike obim radova kao gazela kad se rekonstruisala. Samo ovo kostalo 1.5m evra a gazela 33 i trajala je godinu i po dana.
-
- Banned
Ne razumem, to je rekao I pre par meseci.Heinz napisao: 31 Maj 2018, 13:56http://novaekonomija.rs/vesti-iz-zemlje ... r%C5%A1ena
Vesić: Rekonstrukcija mosta u Brankovoj završena
Svaki dan prelazim bar dva puta preko mosta
Rekonstrukcija je samo u proširenju pešačke staze
Usput su sjebali asfalt i oko nove godine sjebali saobracaj
Potpuni debili
Rekonstrukcija je samo u proširenju pešačke staze
Usput su sjebali asfalt i oko nove godine sjebali saobracaj
Potpuni debili
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
meni ipak i dalje najjace sto su pred izbore "zavrsili pre roka" brankov most
tri puta vec objavljuju da je zavrseno

tri puta vec objavljuju da je zavrseno

-
- Banned
Zasto na sajtu lopovskog Beogradputa pise Brankov most - asfaltiranje, juce je tako pisalo ?
Sto se tice JB, kao sto sam rekao, rupu su ostavili a raskrnicu nisu pipnuli. Kakvi retardi.
Sto se tice JB, kao sto sam rekao, rupu su ostavili a raskrnicu nisu pipnuli. Kakvi retardi.
-
- Banned
Juce su asfaltirati Rupu.Posle oko 2 godine.Hvala Vucicu.
Šta ili ko je Rupa? Predstavi je...