Sniženja i promocije ovlašćenih distributera
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Sniženja i promocije ovlašćenih distributera
Model BMW 520d Sport Line dostupan je po akcijskoj ceni od 49.990€ i mesečnom ratom od 499 eura. Ovaj model poseduje agregat sa 190KS, automatski menjač sa 8 brzina i do 100km/h ubrzava za 7,5 sekundi. Od dodatne opreme izdojili bismo unutrašnjost u Plecoid kombinaciji kože i štofa u boji Anthracite/Black, displej ključ, adaptvna LED svetla, parking asistent paket, navigacioni uređaj „Professional“, kontrolu gestovima i multifunkcionalnu instrument tablu. Akcijski model opremljen je i linijom opreme Sport koja sadrži aluminijumske.felne “Double spoke style 634” od 18 inča, M sportski kožni volan, sportska sedišta za vozača i suvozača, LED svetla za maglu kao i individual spoljašnje lajsne Shadow line.
http://blog.garaza.rs/akcijske-cene-mod ... -serije-5/
http://blog.garaza.rs/akcijske-cene-mod ... -serije-5/
Posetite www.garaza.rs !
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
@darko: ok ti je računica, osim ovog povraćaja pdv-a. Kako da ga povratiš kad nemaš fakturu, auto ti nije ni fakturisan niti si ga isplatio?
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Isto kao sto sam uzeo focus kod njih. Isto na lizing samo sto je na 60 rata i sa ucescem u startu. Dobijes fakturu tokom placanja ucesca. Ja sam vec povratio sav pdv (bilo je nekih 295-300k dinara pdv-a).
Covek iz granda mi je rekao da i u ovoj novoj varijanti lizinga isto odmah mozes da povratis pdv. Sto znaci da posle placanja 1 rate dobijas fakturu. Pretpostavljam da je tako.
Covek iz granda mi je rekao da i u ovoj novoj varijanti lizinga isto odmah mozes da povratis pdv. Sto znaci da posle placanja 1 rate dobijas fakturu. Pretpostavljam da je tako.
Takav lizing ima Ford po defaultu ovde kod mene za privatna lica.
Ista je cena kao za kes, nemas ucesce. Na primer, bas napucana kuga je oko 360 eur mesecno, i nakon toga ili je vracas, ili je otkupis za oko 15k.
Inace kad sednes iz Cmxa u Kugu, bas je tesno.
Mogu da zamislim iz S Maxa tek.
Ista je cena kao za kes, nemas ucesce. Na primer, bas napucana kuga je oko 360 eur mesecno, i nakon toga ili je vracas, ili je otkupis za oko 15k.
Inace kad sednes iz Cmxa u Kugu, bas je tesno.
Mogu da zamislim iz S Maxa tek.
- Vladapetr
Kuga tesnija od C-Maxa? Onda ispada iz daljih razmatranja.
Potvrdjujem.
- Darko
Ja sam ranije malo gledao kugu u salonu. I auto mi je fenomenalan. Tacno stepenica iznad focusa. Mislim da najvise pruza za ulozen novac. Vec za 17.990 ima da se uzme turbo benzinac 150ks sa pocetnom ali skroz pristojnom opremom.
Ja sam C Maxom otisao da kupim Kugu.
Seo sam u auto, glava samo sto ne udara u plafon.
Pozadi za porodicu, to mi je najvazniji kriterijum, prvo komfor nije na nivou C Maxa, a ni prostor.
Tako sam zavrsio sa novim C Maxom.
Kolega isto probao Kugu, pa zbog teskobe otisao na kraju i kupio Hondu CR-V.
Seo sam u auto, glava samo sto ne udara u plafon.
Pozadi za porodicu, to mi je najvazniji kriterijum, prvo komfor nije na nivou C Maxa, a ni prostor.
Tako sam zavrsio sa novim C Maxom.
Kolega isto probao Kugu, pa zbog teskobe otisao na kraju i kupio Hondu CR-V.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Ispade taj C-Max gromada od auta, meni je unutra bio uži nego moj Civic (sedan) - čak je bio i C-Max Grand.
Nego što nije komfor u prostoru nego je još i gori u vožnji, svaki SUV je takav i tu je samo stvar fizike i visokog težišta.
Nego što nije komfor u prostoru nego je još i gori u vožnji, svaki SUV je takav i tu je samo stvar fizike i visokog težišta.
Boringly average, but also perfect for school run mums
C Max je siri od Focusa, a i prostor mu je odlicno rasporedjen. Grand C Max je samo duzi. Civic je 180 cm, C Max 183 cm sirok.
Nakon Aurisa, Ceeda, otkrovljenje za porodicni auto. Plus je dosta upravljiviji.
I sto je vrlo bitno, visoka pozicija sedenja. Iz auta ssmo iskoracis, ne moras da ustajes, za razliku od normalnih hatchbackova. Bitno za ljude sa problemom u ledjima.
I nema centralni tunel pozadi, troje komotno sede, plus je kockica, pa ima prostora za visoke pozadi.
Sent from my SM-T580 using Tapatalk
Nakon Aurisa, Ceeda, otkrovljenje za porodicni auto. Plus je dosta upravljiviji.
I sto je vrlo bitno, visoka pozicija sedenja. Iz auta ssmo iskoracis, ne moras da ustajes, za razliku od normalnih hatchbackova. Bitno za ljude sa problemom u ledjima.
I nema centralni tunel pozadi, troje komotno sede, plus je kockica, pa ima prostora za visoke pozadi.
Sent from my SM-T580 using Tapatalk
- Vladapetr
Ne znam kako C-Max može biti uži od Civica. Možda tabla i pozicija volana nekome ne odgovaraju ili daju određeni utisak, ali fizika je očigledna. Takođe, nije SUV a u klasi se bez premca vozi najbolje, upravljiv je do maksimuma.
Pozicija sedenja je meni bio prvi i osnovni razlog da pređem na tu klasu, ne znam da li ima auta koji bi me vratio nazad.
Inače, podešavanje tvrdoće amortizera sad posmatram maltene kao deo obavezne opreme za ove visoke automobile. S-Max sam pre neki dan peglao preko Iriškog venca kako C-Maxa nisam smeo ni da pomislim, iako je ovaj bio manuelac i sa potentnijim motorom. Gledam katalog i jedina slična opcija je "prilagođavanje vešanja opterećenju" ali mi ne deluje da je to ovo što imam - jer em što ne košta mnogo (470e), em nekako zvuči kao automatska opcija.
Pozicija sedenja je meni bio prvi i osnovni razlog da pređem na tu klasu, ne znam da li ima auta koji bi me vratio nazad.
Inače, podešavanje tvrdoće amortizera sad posmatram maltene kao deo obavezne opreme za ove visoke automobile. S-Max sam pre neki dan peglao preko Iriškog venca kako C-Maxa nisam smeo ni da pomislim, iako je ovaj bio manuelac i sa potentnijim motorom. Gledam katalog i jedina slična opcija je "prilagođavanje vešanja opterećenju" ali mi ne deluje da je to ovo što imam - jer em što ne košta mnogo (470e), em nekako zvuči kao automatska opcija.
- Darko
Iz dosade sam izracunao fordovu pricu za lizing bez ucesca za ford c max N1.
Ford c max 1.0T trend N1
Ukupna cena novog vozila 14790e.
30% od cene novog koje se placa kao 49-ta rata (otkup vozila) 3413e.
Pdv 20% 2465e.
Dakle ovako:
48 rata po otprilike 258e
49 placanje 3413e.
Povrat pdv-a 2465e (sto pokriva skoro prvih 10 rata).
Postoje jos neki troskovi obrade i upisa ugovora (par stotina eura)
Prakticno ukoliko se povrati pdv, auto se moze dobiti i poceti placati realno tek od desete, jedanaeste rate.
Mislim da ovako dobru foru jos nismo imali na trzistu.
Ford c max 1.0T trend N1
Ukupna cena novog vozila 14790e.
30% od cene novog koje se placa kao 49-ta rata (otkup vozila) 3413e.
Pdv 20% 2465e.
Dakle ovako:
48 rata po otprilike 258e
49 placanje 3413e.
Povrat pdv-a 2465e (sto pokriva skoro prvih 10 rata).
Postoje jos neki troskovi obrade i upisa ugovora (par stotina eura)
Prakticno ukoliko se povrati pdv, auto se moze dobiti i poceti placati realno tek od desete, jedanaeste rate.
Mislim da ovako dobru foru jos nismo imali na trzistu.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Neko bi rekao da radiš u Grand motorsu koliko ih reklamiraš. 

Posetite www.garaza.rs !
- Darko
Ja?
Ma kakvi. 2 puta sam bio tamo u zivotu kad sam isao da pogledam i posle preuzmem auto. Samo mi je interesantna takva varijanta lizinga jer je nije bilo kod nas do sada. Steta sto je nemaju i drugi prodavci.
Uostalom ima i diler forda u šapcu pa moze i tamo da se uzme vozilo ako daju bolju cenu ili popust. Ja sam zvao i njih ali i grandu ns sam dobio nesto sitno malo nizu cenu plus nisam morao da putujem.
Ma kakvi. 2 puta sam bio tamo u zivotu kad sam isao da pogledam i posle preuzmem auto. Samo mi je interesantna takva varijanta lizinga jer je nije bilo kod nas do sada. Steta sto je nemaju i drugi prodavci.
Uostalom ima i diler forda u šapcu pa moze i tamo da se uzme vozilo ako daju bolju cenu ili popust. Ja sam zvao i njih ali i grandu ns sam dobio nesto sitno malo nizu cenu plus nisam morao da putujem.
Ne bi se pravdao da zaista ne radis tamo!
Al zaista dobra ponuda.
Al zaista dobra ponuda.