Ako ova akcija potraje neki mesec, sigurno da će je ubaciti i drugi prodavci
E al da znas da sam kao mali kad me pitaju sta bi zeleo da radis kad porastes. Ja odgovarao sa "prodavac u salonu"
Da li pozadi moze komotno dvoje odraslih plus decije sediste? Moze i ovako, ako je neko merio, kolika je sirina zadnje klupe?ikac2000 napisao: 01 Jun 2018, 00:47 C Max je siri od Focusa, a i prostor mu je odlicno rasporedjen. Grand C Max je samo duzi. Civic je 180 cm, C Max 183 cm sirok.
Nakon Aurisa, Ceeda, otkrovljenje za porodicni auto. Plus je dosta upravljiviji.
I sto je vrlo bitno, visoka pozicija sedenja. Iz auta ssmo iskoracis, ne moras da ustajes, za razliku od normalnih hatchbackova. Bitno za ljude sa problemom u ledjima.
I nema centralni tunel pozadi, troje komotno sede, plus je kockica, pa ima prostora za visoke pozadi.
Sent from my SM-T580 using Tapatalk
Kako se onda odmah vrši povraćaj PDVa na pun iznos, kad niti je tvoj, niti si platio? U redu je da dobiješ povraćaj na isplaćene rate, u redu je i za kredit, koji je drugi vid finansiranja/vlasništva, ali mi je ovo čudno. Znam i da si napisao da si to već radio, ukoliko se ne varam.Darko napisao:Uvek banka.
Komotnije je od Kuge. S Max je veci.handys napisao:Odrasli neke prosecne visine/gabarita (185/85 npr) da se ne zbijaju medjusobno ni sa sedistem. Znaci da nema neke gurke. Npr u odnosu na s-max i kugu, kakvo je stanje?
Ne moraš. Samo me interesovalo koja je tu fora. Meni, kao laiku, izgleda nelogično. Ipak, znaju oni šta rade valjda.Darko napisao: Ako zelis mogu da slikam fakturu da vidis kako izgleda.
U poređenju s novim je čak 8” uži, tako da možeVladapetr napisao:Ne znam kako C-Max može biti uži od Civica.