Dacia Sandero 2013
Re: Dacia Sandero 2013
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Reno 'oće Nemcima da utera tuki kopirajući njihov dizajn, a vezujući ga za svoj niži/nekvaliteniji brend. Tako pokušava da devalvira imidž VW, MB i ostalih ozbiljnih firmi... 

- djiuliju
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
- Garaža: Clio II ph2 1.2 16v
Ima navigaciju, kazu da cak pokriva i nas region, sad koliko detaljno ne znamXepoj87 napisao:Meni po prvi put u zivotu Dacia izgleda kao auto.
Svidja mi se ovaj model skroz,s obzirom da mu je cena verovatno vise nego smesna,a za razliku od Hyundaija i Kije,nudi cak i ovaj lep touch media sistem,cisto sumnjam da ima navi,a kosta upola manje...
Pa Mercedes je mapu dobio jos u januaru,tako da bi do sada svi trebali imati mape za nasu zemlju...
Koliko sam ja video,detaljno je... E sada,Beograd je sigurno bas lepo pokriven,dok za ostale gradove nisam siguran da ima sve kao i obicne navigacije,ali i bilo lepo.
Svaka cast za ubacivanje navija u tu klasu.
Koliko sam ja video,detaljno je... E sada,Beograd je sigurno bas lepo pokriven,dok za ostale gradove nisam siguran da ima sve kao i obicne navigacije,ali i bilo lepo.
Svaka cast za ubacivanje navija u tu klasu.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Imam ja mape za Srbiju ali nisu bas detaljne. Pokrivaju sve glavne puteve ali su zato po gradovima dosta slabe.
U BG-u pokriva samo centar i jos par bitnih ulica. Senjak je npr. ocajno pokriven.
Kazu da ce se to resiti update-om.
HR je s'druge strane jako dobro pokrivena...testirano u Puli, Rovinju i Porecu.
U BG-u pokriva samo centar i jos par bitnih ulica. Senjak je npr. ocajno pokriven.
Kazu da ce se to resiti update-om.
HR je s'druge strane jako dobro pokrivena...testirano u Puli, Rovinju i Porecu.

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ne da je lep nego je mnogo lep. Posebno Stepway. Meni je puno lepsi nego SX4 na primer. *ebe ga jedino unutrasnost, taj uzasno ruzan menjac recimo itd.
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Ogi ti poredis nesto sto je po dizajnu bilo pre 6 godina sa sadasnjicom, kada se SX4 pojavio malo je takvih iz segmenta cross overa bilo na trzistu a i kada se sandero pojavio posle sx-a opet mu nije bio stao na crtu kako po spoljasnjem dizajnu a o unutrasnjosti da i ne govorimo. Pa i sam si rekao da ovaj novi sandero ima stopaljke koje lice na SX-a, sto dovoljno govori da su dizajneri morali nesto i da ukradu kao ideju u svakom slucaju dizajnerki uspelog SX-a. Tek ce mo da vidimo novi Zuki kada se bude pojavio 

SX4 je i dalje lepsi, ali za Stepway im svaka cast, bas dobro izgleda.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Nacickali ovu plavu boju,pa automobil deluje na slikama 20% lepse nego sto zapravo jeste...
Lep je,nije da nije... Sta znam,ovako opremljen Stepway mi je lepsi od SX4-ke...
Kapiram da ce i cena pratiti nova poboljsanja...
Lep je,nije da nije... Sta znam,ovako opremljen Stepway mi je lepsi od SX4-ke...
Kapiram da ce i cena pratiti nova poboljsanja...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Sačekaćemo da stigne u salone, pa ćemo dati konačan sud. Ja ne bi ovako rano dao neku pozitivnu ocenu. Meni je i prošli Sandero bio simpatičan, pogotov u Stepway verziji, ali bi ga vozio... nikad.
Posetite www.garaza.rs !
Ono sto oni moraju da srede je rafiniranost u voznji. Mora da bude tisi, da bolje "klizi", da ima manje sumova u voznji i raznih zvukova, tj da je bolje zaptiven od spoljne buke. I naravno da enterijer kvalitativno bude bolji, materijali na sedistima i sama sedista.
Naravno, uz cenu slicnu kao sada. Tek onda mozemo da kazemo da mogu da budu konkurentni u nekom segmentu, iako se Dacia ovde dobro prodaje to je samo zbog smesne cene osnovnih modela.
Naravno, uz cenu slicnu kao sada. Tek onda mozemo da kazemo da mogu da budu konkurentni u nekom segmentu, iako se Dacia ovde dobro prodaje to je samo zbog smesne cene osnovnih modela.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”