Ogi napisao:Ma jok, samo ventilacija. Definitivno je miris sredstva za soferku, prskao sam kasnije I kao da sam unutra sipao sok od grozdja u vrenju nakon gazenja nogama za pecenje rakije. A sipam stalno isto, ne vodim racuna toliko o mirisima.
Te neke krš tečnosti ako odstoje duže mogu da naprave talog bukvalno, zimske najčešće jer stavljaju svakava govna da prikriju miris alkohola i to kad sa usmrdi, ubija.
Što je najgore, taj talog teško da će kroz prskalice da izađe, to jedino ispiranje boce izbacuje
Sent from my LEX820 using Tapatalk
Ne kupujem krs, MOL je u pitanju. Mislim valjda nije krs.
Ogi napisao:
Ne kupujem krs, MOL je u pitanju. Mislim valjda nije krs.
MOL tečnost će ti u nekom trenutku zapušiti brizgaljke. Na svim Wagenima ih zapuši, bar ona letnja. Dobra je, lepo čisti, prijatnog je mirisa, ali zapuši.
Ok, nije lepo od mene sto sam ih onako nazvao. To se na sekund u meni probudio zadrti balkanac, sto u principu I jesam. Komsija ide vec par godina u Orebic, stalno prica kako je divno i krasno pa sam I sam malo ublazio stav. Caaaak bih mozda I otisao ali bez kola. Taj stres ne bih mogao da podnesem odnosno to ne bi bio odmor.
Ogi napisao:Stres da negde parkiram I kao odem na zupla.
Ja se ponašam kao i svaki turista. Idem svugde kolima i parkiram gde i svi. Trudim se da ne parkiram bahato i da smetam nekom, kao i u BG. Za sad bez i najmanjeg problema, od 2011. na ovamo 6. dolazak.