Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Re: Dobro veče

Post od DukeNS »

Prilicno mi je hitno... Da li neko zna dobrog ortopeda u NS-u, a da ne mora da se zakazuje danima u napred, vec da moze odmah da se ode?
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Post od Ivan »

Javi ovde ako nadjes, ja,od udesa vucem problem sa ledjima, od ortopeda u KCV nema koristi.

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Korisnikov avatar
blaugrana
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 17:08

Post od blaugrana »

Za decijeg znam.

Gesendet von meinem SM-J500FN

Korisnikov avatar
DukeNS
Reactions:

Post od DukeNS »

Za odrasle mi treba.

Ivane, drugar mi je bio ortoped i on mi prvi savetuje da idem privatno. Problem je sto u klinici za ortopediju koju mi je preporucio imaju slobodan termin za pregled tek sutra. U ostalim privatnim klinikama ortopedi rade samo odredjenim danima ili po pozivu. Inace, obzirom da ti nije frka, ovu mi je preporucio:

http://ortopedijamd.rs
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Ivan napisao:Javi ovde ako nadjes, ja,od udesa vucem problem sa ledjima, od ortopeda u KCV nema koristi.

Ne znam sta si radio od snimaka, ali osim kompletne dijagnostike ti si mozda pre za dobrog fizijatra.

Послато са HTC U Play уз помоћ Тапатока

Korisnikov avatar
Puzo81
Reactions:
Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium

Post od Puzo81 »

Dobar drugar muku muči sa leđima, išijalgija i konstantan bol. Za zadnja 3meseca je pukao 50000+ dinara na razne masaže, nameštanja...kod najizvikanijih u NS i slab boljitak. Isao je kod one Ruskinje u PapPavla 3500pregled, kod onog u Bukovac 3000termin, zatim bioenergija u Selenči 1500 ili tako neštoi vrhunac kod neke koja masira 5min za 1500rsd i radi simultano u tri prostorije. E ona ga je odrala, preko 20termina rekla da treba i tuki, ništa.

Mene takođe muči išijalgija (valjda je seo drugi na treći pršljen, istrošena hrskavica ili bem ga šta) i malo udara u levu petu i za 10godina sam zbog nezgodnog podizanja tereta bio 3 puta po 7dana totalno nepokretan, mokrio u gusku. Inekcije OHB12+ diklofen vraćale me u život. Nikada nemam konstantan bol već samo bude uklještenje i padam na pod. Radio neke smešne vežbe u Domu zdravlja ali realno pogađaju haos, baš te atrofirane mišiće (aktivno trenirao karate i kikbox godinama pa prestao). Rečeno samo bazen, te vežbe ceo život , zabrana teretana ,sportovi...! Vratio se treniranju 4+1, kružni u teretani, bazen i trčanje, držanje se vratilo, da ne ureknem nema problema. Dižem sve iz čučnja :thumbup: . Mrtvo dizanje batalio, ono mi baš smeta.

Tašta je takođe muke mučila sa leđima dok nije otišla kod nekog da li beše Letić u Futogu.

I Ima neki tip pored Šapca koji mi je sestru sa išijalgijom nenormalnom vratio u život posle dva meseca kljukanja trodonima u urgentom i institutu. Nisam verovao svojim očima, prohodala odmah posle čupanja.
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Post od Ivan »

Radio sam u razmaku od nedelju dana dva puta rendgen cele kicme, prepisao mi dexomen I mudocalm I da se javim mom doktoru za uput za fizikalnu.

A ja se tripujem sto I tri nedelje kasnije imam zadebljanje/otok/podliv stagod na tom mestu gde me boli I dalje.

Ne bih hteo da dobijem I vucem hronicnu povredu zbog necije nesposobnosti ili nezainteresovanosti.

nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Korisnikov avatar
LukaMaletin
Reactions:
Pridružio se: 31 Maj 2015, 23:43
Garaža: Renault Clio 1.5 dci 2015

Post od LukaMaletin »

Taj Rus u Bukovcu je moju kevu spasao. Kakve je ona probleme imala, kragna , ovo ono, hiljade maraka u svoje vreme pukla na razne zezancije dok nije otišla kod njega.

Sent from my XT1635-02 using Tapatalk

Korisnikov avatar
rade74
Reactions:
Pridružio se: 31 Mar 2013, 17:29

Post od rade74 »

DukeNS napisao:Za odrasle mi treba.

Ivane, drugar mi je bio ortoped i on mi prvi savetuje da idem privatno. Problem je sto u klinici za ortopediju koju mi je preporucio imaju slobodan termin za pregled tek sutra. U ostalim privatnim klinikama ortopedi rade samo odredjenim danima ili po pozivu. Inace, obzirom da ti nije frka, ovu mi je preporucio:

Detelinara, u ulici Kosta Racina, Galetic ili Galecic.
Isao i samo pozitivno iskustvo.

Sent from my RNE-L21 using Tapatalk

Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Vladapetr napisao: 04 Jun 2018, 01:01 Jbm ti sve, gde ja živim...

https://www.kurir.rs/crna-hronika/30616 ... ku-bolnicu
Taj soliter ima losu karmu.. Secam se kad me je probudio jedan od nekoliko njih koji su skocili iz te zgrade.
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
markoue
Reactions:
Pridružio se: 21 Nov 2016, 15:56
Garaža: Passat B7 2.0 TDI, PUG 307 1.6 16V

Post od markoue »

Isto kao ''Ladja'' u V.Stepe. Bas dosta ljudi je izvrsilo samoubistvo skokom u prolaz izmedju 2 krila.
Сад му није ништа...
Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Post od member »

Za ove koji pričaju o ortopediji....

Ja sam imao pozitivno iskustvo sa dr. Šarčević u DZ Liman, sportska medicina. Čeka se par dana na termin. Čovek se zaista trudi.
Ja imam problem što ću morati na operaciju, a to gledam da izbegnem.
Korisnikov avatar
DukeNS
Reactions:

Post od DukeNS »

rade74 napisao: 04 Jun 2018, 16:34
DukeNS napisao:Za odrasle mi treba.

Detelinara, u ulici Kosta Racina, Galetic ili Galecic.
Isao i samo pozitivno iskustvo.

Sent from my RNE-L21 using Tapatalk

Moja zena, opet, bas lose...

Bio sam kod dobrog ortopeda koji je sad u penziji. Jovanovic se preziva. Za njega kazu da je radio sve najteze zahvate i da je uskakao kada drugi nesto nisu znali ili su zeznuli...
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

Valerija Klem, u Pap Pavla. Fizijatar stare skole, vredi probati.

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Ralee
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2015, 22:09

Post od Ralee »

Da li ima neko ko se bavi osiguranjem?
Odgovori