Ne brže od života!
Re: Ne brže od života!
I ne gine se mnogo kako ljudi voze.
Malopre me preticao tip sa Passatom u nepreglednoj krivini. Da je naišao neko prema nama, sudar je neizbežan. Pošto je brzina bila oko 80-90km/h , bilo bi mrtvih.
Malopre me preticao tip sa Passatom u nepreglednoj krivini. Da je naišao neko prema nama, sudar je neizbežan. Pošto je brzina bila oko 80-90km/h , bilo bi mrtvih.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
To mi nije jasno nikako. Kako ljudi idu na čist rizik, pa šta bude.
Nekada se i učini da ima dovoljno mesta//vremena, ali se u obzir ne uzme da iz krivine neko može izaći sa brzinom većom od očekivane i eto opet belaja.
Malopre je lik, na Smederevcu, dok drži telefon u ruci, pokušao da pretekne mene, kao i vozilo ispred, dok je jasno vidljiv auto iz suprotnog smera, zbog kojeg ja nisam krenuo u preticanje ovog ispred. Bez ikakvog rezona i šanse da pretekne, pogotovo u Laguni karavanu, sve i da ima 3.0 unutra. Namestih mu mesto da se vrati u traku. Posle sam se isključio za neko voće, stigoh ga kasnije. Posle Vrčina je video levi migavac na busu (iz stanice kreće), pa opalio po gasu, kao da mu život od toga zavisi. Uspeo je da se ubaci ispred busa, prešavši u levu traku i nateravši lika iz suprotnog smera da se spašava.
Pritom, svakako je gužva i nećeš ništa brže stići, koliko god se trudio. Opet sam ga stigao lagano, iako je preskako bus.
TT
Nekada se i učini da ima dovoljno mesta//vremena, ali se u obzir ne uzme da iz krivine neko može izaći sa brzinom većom od očekivane i eto opet belaja.
Malopre je lik, na Smederevcu, dok drži telefon u ruci, pokušao da pretekne mene, kao i vozilo ispred, dok je jasno vidljiv auto iz suprotnog smera, zbog kojeg ja nisam krenuo u preticanje ovog ispred. Bez ikakvog rezona i šanse da pretekne, pogotovo u Laguni karavanu, sve i da ima 3.0 unutra. Namestih mu mesto da se vrati u traku. Posle sam se isključio za neko voće, stigoh ga kasnije. Posle Vrčina je video levi migavac na busu (iz stanice kreće), pa opalio po gasu, kao da mu život od toga zavisi. Uspeo je da se ubaci ispred busa, prešavši u levu traku i nateravši lika iz suprotnog smera da se spašava.
Pritom, svakako je gužva i nećeš ništa brže stići, koliko god se trudio. Opet sam ga stigao lagano, iako je preskako bus.
TT
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Tu nema leka, to su klasične budaletine bez grama mozga i sa IQom nižim od drogirane amebe. Od takve stoke spašava samo Grand Cherokee, Hummer, eventualno Toyota Hilux ili Dodge RAM.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- Sinisa G.
- Pridružio se: 11 Feb 2014, 11:25
- Garaža: GTS, EVO500, GSI
Minimum ovako nesto
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Upravo to ali ozbiljno. To su likovi smanjenog mentalnog kapaciteta, tj. idioti. Obicno kad porazgovaras sa takvima iz razgovora vidis da je tezak bilmez, cesto ne mozes ni da se sporazumes sa njim, jer su kao mutavi.kragujevac napisao: 04 Jun 2018, 19:47 Tu nema leka, to su klasične budaletine bez grama mozga i sa IQom nižim od drogirane amebe. Od takve stoke spašava samo Grand Cherokee, Hummer, eventualno Toyota Hilux ili Dodge RAM.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Na takve samo viljuskarom.
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
Samo još jedan huligan u Renou...
Kliše
Kliše

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ili jednim borbenim oklopnim vozilomshandu90 napisao: 04 Jun 2018, 21:18 Na takve samo viljuskarom.

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Posetite www.garaza.rs !
Ma Ural baćko 
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
Iznenađujuče velika razlika u posledicama, ode nešto nije OK sa fordom
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Ne mora da znači, rekao bih da je Mondeo više iskosa primio udarac pa je zato toliko stradala vozačeva strana.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Ne izgeda mi tako iako sam i sam prvo na to pomislio, posebno jer su generacijski slična vozila ne bi smelo da je tolika razlika, osim da je ford pod čudnim uglom primio udarac ili je več bio udaran pa sklepan skupa.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Generacijska razlika je 5god. To nije malo u svetu automobila kada je u pitanju bezbednost.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!